Cele TREI zodii care îşi vor schimba relaţia cu familia până pe 6 martie 2022
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Venus va sta în Capricorn între 5 noiembrie 2021 şi 6 martie 2022, perioadă în care relaţiile noastre strânse, în special cele de cuplu, vor trece prin evaluări, schimbări, actualizări. Trei dintre semnele zodiacului vor avea şansa de a-şi îmbunătăţi viaţa de familie până la finalul acestui tranzit:

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Venus va tranzita până în martie casa a 5-a, a exprimării de sine, a iubirii, a copiilor, a pasiunilor, a hobby-urilor, a fericirii. Mulţi veţi începe să vă doriţi copii, vă veţi documenta. Orice interacţiune cu copiii până în martie, pe voi vă ajută enorm. Fie că sunt copiii voştri sau copiii altora.

Cu Venus în casa a 5-a deveniţi romantici, aveţi nevoie de afecţiune, de tot felul de gesturi, de declaraţii, de cuvinte. Le puteţi face voi sau le puteţi primi.

Venus în casa a 5-a vorbeşte puţin şi de pasiune, trebuie să vă lăsaţi să fiţi mai pasionali. Nu aveţi nimic de pierdut cu Venus în casa a 5-a, trebuie doar să ştiţi că atunci când Venus retrogradează între 19 decembrie 2021 şi 21 ianuarie 2022, să evitaţi relaţiile bazate doar pentru sex. Din frica de apropiere, poate aveţi un ataşament evitant, să nu vă băgaţi în anumite situaţii. Căutaţi relaţii tot cu emoţii în perioada următoare.

 

Balanță / Ascendent în Balanță

Venus, guvernatorul vostru, tranzitează casa a 4-a. Ştiţi cu ce vă ajută pe voi Venus? Vă ajută să faceţi casa frumoasă, să o văruiţi, să schimbaţi perdelele, să luaţi o plantă, să vă faceţi grădina altfel, aveţi beneficii aici. Dintr-o dată, găsiţi bani pentru asta, găsiţi oameni care să vă ajute. Dintr-o dată, familia vă oferă sfaturi. Vă construiţi căminul aşa cum vă place vouă. 

Când vorbim de casa a 4-a, vorbim de 'acasă' şi aveţi nevoie să fiţi echilibraţi, să vă refugiaţi, să vă simţiţi bine. Nu evitaţi să înfrumuseţaţi locul în care trăiţi.

 

Scorpion / Ascendent în Scorpion

În primă fază, să nu uităm că Venus este guvernatorul casei a șaptea pentru voi. Și va tranzita casa a 3-a, a comunicării.

Discuţia cu partenerul... vă veţi descoperi partenerul cum nu v-aţi gândit niciodată.

S-ar putea să vă întâlniţi făcând un drum, mergând la evenimente. Dar, atenţie! Trebuie să vorbiţi cu aceste persoane, să discutaţi pentru că Venus tranzitează casa a 3-a şi vă dă darul vorbirii. Ca voi, nu o să mai vorbească nimeni, să ştiţi! Cu Venus, îi cuceriţi! Aveţi şi replici, sunteţi spumoşi, sunteţi cei mai buni la capitolul comunicare, mai ales până în martie la anul.

Iar, dacă sunteţi într-o relaţie, Venus în Capricorn zice 'hai să construiesc cu partenerul pe ceea ce avem deja, să vorbesc cu el, să nu ne facem promisiuni, ci să ne arătăm ce putem face împreună'. Discuţia cu partenerul va deveni mult mai serioasă.

Iar pentru cei care vor să îşi schimbe discursul, modul de a dezbate, să studieze limbi străine, tutoriale, e o perioadă uimitoare cu Venus în tranzit în casa a 3-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel