Cele ȘASE zodii care pot profita de zile minunate până pe 11 aprilie. Una din ele va avea scântei în amor!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Până pe 11 aprilie, Venus tranzitează semnul Taurului. Iată ce beneficii pot să primească următoarele șase zodii!

Pe 17 martie, Venus și-a început tranzitul în Taur. Aici va rămâne până la 11 aprilie, când va intra în al treilea semn zodiacal, cel al Gemenilor. Dar mai avem la dispoziție câteva zile pline de poftă, bucurie, dorință și plăcere ca să primim tot ce este mai bun.

Trebuie să știi că lui Venus în Taur îi place să primească. Și pentru că zodia Taur este deja guvernată de Venus, această planetă se află acasă, se simte minunat. Ba mai mult, acest tranzit ne poate sprijini ca să economisim niște bani sau, de ce nu, să obținem câteva venituri în plus.

Vrem să arătăm mai bine, așa că ne putem cumpăra haine noi, din materiale fine și de calitate. Suntem mai pretențioși și când vine vorba de mâncare sau băutură, iar asta nu este un lucru rău. Vrem mâncăruri mai fine, dulciuri de calitate sau băuturi rafinate.

Cuvântul de bază cu Venus în Taur este confortul. Se pune accent pe amabilitate, gesturi tandre, vibrațiile pozitive.

Prietenii de calitate, muzică, mâncarea bună - toate fac ca inima să zburde până pe 11 aprilie!

Taur/Ascendent în Taur

Ei bine, mai ai câteva zile cu Venus în semnul tău. Bucură-te! Până pe data de 11 aprilie, este foarte important să îți placă ce vezi în oglindă. Așa că ocupă-te mai mult de aspectul tău fizic. Sunt zile minunate ca să te simți cât mai bine în pielea ta.

Da, este adevărat că poți să bei mai mult și să mănânci mai mult, fiindcă nu vrei să renunți la nimic. Trebuie să te bucuri cât mai mult de propria persoană. Și un pic de narcisism nu o să-ți facă niciun rău.

Leu/Ascendent în Leu

Până pe 11 aprilie, când Venus o să intre în semnul Gemenilor, această planetă o să tranziteze la tine Casa a 10-a. Ce îți aduce acest lucru? Beneficii de ordin profesional. Este foarte posibil să fii un nativ lăudat și să te simți apreciat în aceste zile. Dar și tu poți să faci o schimbare. Poți să arăți altfel la locul de muncă.

Și cel mai mult contează să privești partea plină a paharului. Însă, tot ceea ce se petrece în cadrul relațional va ieși ușor la suprafață. Așa că ai grijă ce faci, ce spui, deoarece faptele și vorbele pot ajunge foarte ușor la urechile celor din jur. Și, fără să realizezi, este posibil ca celorlalți să li se pară că le faci ochi dulci.

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus tranzitează Casa a opta. În consecință, dacă ai venituri la comun, s-ar putea că aceste sume să crească. Poți să observi că banii vin mai ușor, din tot felul de surse la care nu te-ai fi așteptat. Până pe 11 aprilie, poți să fii mai preocupat și mai atent de zona de investiții.

Din fericire, Venus în Taur aduce și beneficii nemaipomenite în dormitor. O să dai pe dinafară de pasiune, de senzualitate și de chimie. O să te poți bucura de o dragoste cu scântei, așa că nu lăsa aceste zile să treacă oricum.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Din ce provin darurile lui Venus? Din partea muncii tale. În aceste zile, poți să culegi roadele. Poți vedea că cei de la muncă te sprijină, îți oferă ajutor, timp și energie. Iar tu poți folosi tranzitul lui Venus în Taur ca să îți schimbi aspectul sau să îți cumperi haine noi.

Da, cu cât te aranjezi mai mult, cu atât o să îți placă mai mult de tine. Bucură-te de o rutină de înfrumusețare, orice ar însemna acest lucru. Poți fi mai puțin stresat în aceste zile. Aceste zile pot fi folosite și pentru a merge la medic, pentru un control de rutină.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Conectează-te cu familia! Te vei simți minunat. Cu Venus în tranzit prin Casa a 4-a, simți nevoia de apartenență. Vrei să faci parte dintr-o familie, din tribul tău. Poți să grădinărești, să te bucuri de casă și să îți transformi locuința. Până pe 11 aprilie, poți să îți cumperi perdele noi, o masă în living sau niște decorațiuni care îți plac. 

Pești/Ascendent în Pești

Ce trebuie să reții cu Venus în tranzit prin Casa a 3-a? Că vorba dulce mult aduce! Apar tot felul de discuții, negocieri și comunicare. Poți să afli informații care valorează ceva. Să ceri sau să primești ceva mai bun. Este o perioadă optimă să te înscrii la cursuri. Informația te îmbogățește, îți face bine. La fel de bine primite sunt și micile drumuri sau excursii. Poate mergi undeva în weekend!

Vezi și: Ce sfânt îți ocrotește zodia? Iată protectorii fiecărui semn zodiacal

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel