Cele PATRU zodii luate cu asalt de Luna Plină din Pești
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni Luna Plină din Pești. 

Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan vești cu privire la cel mai important eveniment astrologic al săptămânii, mai precis Luna Plină din semnul Peștilor. În momentul în care avem o Lună Plină, Soarele, Pământul și Luna sunt aliniate în spațiu, Pământul fiind situat chiar în centru. Luna stă față în față cu Soarele, fiind astfel, vizibilă pe timpul nopții, partea sa luminată de Soare este direcționată către Pământ, către noi, de aceea vedem o Lună Plină. 

Luna Plină se va petrece pe 31 august. De această dată, Luna  va fi în conjuncție cu Saturn. 

Dacă Energia Fecioarei(unde se află Soarele și Mercur retrograd) dorește ca lucrurile să fie cât mai simple, cea a Peștilor(unde se află Luna și Saturn) vrea să atingă infinitul și să se contopească cu el. 

Mesajul conjuncției dintre Luna și Saturn este maturizarea emoțională. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

La locul de muncă pot apărea dezamăgiri în urma discuțiilor cu șefii, oamenii cu autoritate din viața ta. Chiar și atunci când interacționezi cu instituțiile importante. Simți că ar fi trebuit să primești o anumită susținere și nu ai primit-o. De fapt, astrele vor să te învețe să îți asumi responsabilitatea. Îți vei da seama că ceva din tine te face să îți dorești să găsești salvatorul. Dar doar tu ești salvatorul tău. Neliniște, îngrijorare, exagerare.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Plină se petrece în casa a 7-a. Unde este și Saturn. Până acum ați avut ochelari de cal. E posibil să aveți un șoc legat de partenerul vostru. Sau acesta să nu fie alături de tine în unele momente grele. Nu îi acuzați pe ceilalți de suferința voastră. Și nici nu așteptați prea multe de la ei. Încercați să vă țineți departe de tot ce pare nesigur pe plan relațional. Evitați relațiile toxice/indisponibile cu orice preț. 

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Luna Plină din casa a patra se va comporta ca o mustrare din partea părinților. Renunțarea la un set de comportamente față de familie se impune de data aceasta. S-ar putea să apară decizii legate de locul în care stați, să vedeți cu alți ochi realitatea, în special cea legată de locuința voastră. Legat de familie, vreți cu tot dinadinsul să se schimbe ei, dar voi nu faceți nimic ca să vă schimbați. Important este să vă schimbați voi mai întâi și abia apoi să așteptați ceva și de la ei.

Pești/ Ascendent în Pești

Conjuncția Lunii Pline cu Saturn va fi precum un pahar de apă rece peste față. Relațiile sunt stresante, apare oboseală, lipsă de vitalitate. Luna aceasta Plină vine să vă arate că aveți un stil de viață care vă dăunează foarte mult. Chiar și cei mai liniștiți, vor deveni haotici. Încercați doar să vă liniștiți, să aveți un somn calitativ. 

Horoscop săptămâna 28 august-3 septembrie 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

freepik.com

TREI zodii primesc șanse unice de la astre. Norocul le surâde!

pixel