Cele PATRU zodii care vor fi afectate de Luna Plină în Leu de pe 5 februarie
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Duminică, pe 5 februarie, avem o Lună Plină în Leu. Va fi un eveniment special, care nu trece neobservat. Află care sunt cele PATRU zodii care vor resimți acest fenomen!

Februarie a început în forță, mai ales că aduce multe procese interioare. Avem prezente câteva aspecte dinamice, pe care le vom simți ca un duș rece. Însă, restul lunii va fi unul destul de liniștit.

Dar putem discuta despre liniștea dinaintea furtunii, care să ne pregătească pentru luna martie. Ei bine, martie va fi istorică din punct de vedere astrologic!

Acesta poate să provoace evenimente neașteptate sau schimbări de comportament al apropiaților. Nu îți face prea multe planuri. Spontaneitatea nu va fi pe placul unora! Ca să nu mai vorbim de stările emoționale destul de fluctuante.

De asemenea, duminică, 5 februarie, avem și o Lună Plină în Leu. Soarele din Vărsător și Luna din Leu vor fi de această dată în careu cu Uranus din Taur.

Vorbim despre un fenomen special, care poate aduce situații bizare, mai ales pentru nativii cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Te poți trezi în situații în care nu îți găsești locul, mai ales din punct de vedere relațional. 

Luna Plină vorbește întotdeauna de o închidere, de un apogeu, de un final, de o renunțare. De purificare, detoxifiere, de o conștientizare mai dură. Soarele în Vărsător își dorește detașare și libertate, Luna din Leu ține la identitatea proprie și la iubirea de sine. Soarele în Vărsător este mai tolerant, Luna Plină în Leu ia totul personal. 

Și pentru că este luna iubirii, puteți folosi această Lună Plină în Leu și să vă dați seama ce declanșează celălalt în voi şi să conștientizați că nu este vorba doar despre el/ea, ci şi despre voi.

Acest eveniment se va petrece seara și reprezintă o Lună Plină care aduce numeroase aspecte destul de copleșitoare, tensionate sau marcante.

Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină în Leu de pe 5 februarie se petrece în Casa a 4-a la nativii Taur, dar are efecte asupra întregii axe 4-10. Ce înseamnă acest lucru? Vei fi nevoit să împaci și capra și varza în aceste zile. Pot apărea proiecte foarte importante la locul de muncă, dar în același timp te poți confrunta și cu situații neprevăzute acasă sau în familie, așa că trebuie să înveți să jonglezi.

Venus, guvernatoarea ta, este bine aspectată în Casa a 11-a, iar acest lucru îți priește, chiar dacă face un careu cu Marte. S-ar putea să apară niște mici cheltuieli la final de săptămână, dar nu trebuie să le privești atât de tragic. Fiindcă Venus este în această casă, astrologul Daniela Simulescu recomandă să te duci către apropiați, să le ceri ajutorul. Încearcă să lași deoparte ideea conform căreia tu le poți face pe toate.

Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină se petrece, bineînțeles, în semnul tău! Așa că poți fi agitat în aceste zile și stai mereu în așteptare. Ai impresia mereu că urmează să se întâmple ceva. Dar nu se întâmplă cum vrei tu și nici când vrei tu. Pentru că Luna Plină este în careu cu Uranus din Casa a 10-a, bineînțeles că partea profesională va fi plină de surprize.

Poți fi luat prin surprindere. De la cine te aștepți mai puțin și când te aștepți mai puțin. Nu îți seta prea multe obiective în aceste zile sau un program sigur. Lasă și mici spații libere pentru situații neprevăzute

În acest semn, Luna Plină activează axa 1-7. Va fi important să ai grijă și în partea relațională, pentru că pot să apară câteva surprize din partea partenerului.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină o să aibă loc la tine în Casa a 10-a. Așa că, se iau în calcul statutul profesional și situațiile familiale. Cu Uranus din Casa a 7-a, pot să apară oameni și să-ți dea peste cap planurile. Deci, poți simți că nu mai ai control nici la serviciu, dar nici acasă.

Nu ești foarte ajutat nici de Marte în Gemeni din Casa a 8-a. Dacă tu visezi să o iei pe cale, el o ia pe alta. Din start, te poți enerva și devii anxios. Cuvintele acestor zile pentru tine pot fi furie, nervi și multă agitație! Fiindcă nu o să poți controla nimic.

Mai mult, mulți dintre nativii Scorpion își pot da seama că nu sunt în locul potrivit, din punct de vedere profesional. Iar alții își vor dori mai multă libertate de la locul de muncă. Sau, poți să ajungi la concluzia că ar fi bine să ieși mai mult în față.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină va fi la tine în Casa a 7-a, așa că poți avea niște treziri legate de persoana cu care ești într-o relație sau de oamenii cu care ai dori să intri într-o relație. Fiindcă Luna Plină va fi în careu cu Uranus din Casa a 4-a, te poți enerva de ceva ce face partenerul. Chiar dacă repetă niște obiceiuri pe care le știi deja de ani de zile.

Este ceva în tine ce nu îți mai convine, nu mai ai răbdare cu ceilalți. Încercările de a ajunge la un numitor comun în zilele următoare sunt foarte mici. Ai puțină grijă și la parteneriate în general.

Marte este în Casa a 5-a, așa că nu te interesează de ce spun alții, ci de ce vrei tu să faci. Venus în Casa a 2-a te provoacă să faci și niște cheltuieli. Dar îndreaptă-ți atenția către cele pentru tine, care îți bucură sufletul. Nu doar către cumpărături care oricum trebuiau făcute.

Fii mai atent și la intuiția ta!

Astrosens îți recomandă să citești și: Luna Plină în Leu de pe 5 februarie. Daniela Simulescu vorbește despre aspecte copleșitoare și situații tensionate - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel