Cele PATRU zodii care vor cunoaşte parteneri cu diferenţe de vârstă SEMNIFICATIVE până pe 6 martie 2022
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Venus va fi în Capricorn în perioada 5 noiembrie 2021 - 6 martie 2022, interval în care va şi retrograda. Deşi relaţiile începute pe Venus retrogradă trebuie privite cu atenţie, există şanse pentru patru din semnele zodiacului să întâlnească pe cineva special, chiar şi cu o diferenţă de vârstă. Află despre cine este vorba.

Rac / Ascendent în Rac

Venus tranzitează casa a 7-a. Puteţi întâlni un partener serios, puteţi îmbunătăţi relaţia în care vă aflaţi, dar cu Venus în tranzit prin casa a 7-a, puteţi întâlni oameni noi prin călătorii, prin job. Nu neapărat parteneri amoroşi, dar oameni cu care să vă petreceţi timp, cu care să vă placă să ieşiţi la un film, la un restaurant, să vă distraţi, să vă bucuraţi de viaţă.

O să întâlniţi şi persoane corecte, nu foarte sufletiste, nu foarte săritoare, dar în momentul în care aveţi nevoie, chiar să se implice acolo pentru voi.

Şi pentru cei care sunt singuri Venus în Capricorn chiar îi poate ajuta să cunoască tot felul de parteneri.

 

Fecioară / Ascendent în Fecioară

Cu Venus în casa a 5-a deveniţi romantici, aveţi nevoie de afecţiune, de tot felul de gesturi, de declaraţii, de cuvinte. Le puteţi face voi sau le puteţi primi.

Venus în casa a 5-a vorbeşte puţin şi de pasiune, trebuie să vă lăsaţi să fiţi mai pasionali. Nu aveţi nimic de pierdut cu Venus în casa a 5-a, trebuie doar să ştiţi că atunci când Venus retrogradează între 19 decembrie 2021 şi 21 ianuarie 2022, să evitaţi relaţiile bazate doar pentru sex. Din frica de apropiere, poate aveţi un ataşament evitant, să nu vă băgaţi în anumite situaţii. Căutaţi relaţii tot cu emoţii în perioada următoare.

 

Capricorn / Ascendent în Capricorn

Venus în tranzit în casa I vă spune să nu mai ieşiţi cu persoane care nu vă plac doar de frica de a rămâne singuri. Venus vă ajută să fiţi selectivi şi să căutaţi persoanele potrivite. O să dureze, dar nu trebuie să vă pierdeţi încrederea.

Deci, cu Venus în semnul vostru o să fiţi mai atractivi, o să atrageţi mai multe persoane decât v-aţi aşteptat, o să aveţi magnetism, o să aveţi carismă şi o să vă placă lucrul acesta, dar pentru asta trebuie să faceţi ceva conştient, să vă arătaţi lumii. O să vă placă să mergeţi la evenimente, să fiţi văzuţi. Minunat e Venus aici!

Iar, când va retrograda, s-ar putea să vă aducă multe revelaţii legate de propria persoană.

 

Pești / Ascendent în Pești

Cu Venus în casa a 11-a, prietenii vor fi de mare ajutor. Anturajul, comunitatea din care faceţi parte, aveţi mai multă încredere, sunteţi mai vizibili, mai carismatici, vă văd oamenii, mergeţi la evenimente. Dar, cu Venus în casa a 11-a, dacă sunteţi singuri, s-ar putea ca să vă placă de cineva din cercul de prieteni.

Şi dacă nu aveţi un partener, cu Venus în casa a 11-a, puteţi cunoaşte pe cineva în cercul de prieteni. Poate mergeţi la un film cu un prieten pe care îl ştiţi de ani de zile şi să vă uitaţi unul la altul diferit şi încercaţi să vedeţi cum merge.

Vă recomand să nu vă grăbiţi, să aveţi răbdare, să vedeţi cum sunt raporturile cu persoana respectivă, iar după martie, chiar să se închege anumite situaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel