Cele PATRU zodii care vor avea un weekend zbuciumat
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Horoscop weekend. Marte mai stă câteva zile în Leu. 

Marte mai stă în semnul Leului câteva zile. Mai exact, luni, va trece în Fecioară. De cele mai multe ori, când o planetă se apropie de ultimul grad al unui semn(denumit anaretic), aceasta face deranj serios. Ca și cum ar încerca să compenseze, să recupereze tot ce nu a făcut, să își arate mușchii. Și cum de această dată, discutăm despre planeta furiei și a războiului, vă dați seama că s-a putea să facă ravagii pentru unele persoane. Se vor confrunta cu nerăbdare, un grad mare de iritabilitate, tendințe agresive, dar și unele masochiste. Și să nu uităm de ego inflamat, cerințe exagerate și nevoia permanentă de validare. 

Acest weekend va fi destul de zbuciumat pentru cei cu marcaj fix în astrogramele natale: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Pentru unii dintre acești nativi, Marte va fi precum cireașa de pe tort. 

Taur/Ascendent în Taur

Familia îți dă un ultimatum. Sau tu te vei trezi în unele situații care să te pună pe jar. Este foarte important să fii conștient de acțiunile tale și să nu recurgi la ele pe baza unor impulsuri. Chestiunile domestice îți dau mari bătăi de cap, îți consumă multă energie și te fac să intri în dispute cu membrii familiei. Relaționarea cu părinții va fi destul de dificilă. Astrele îți recomandă să stai cât mai puțin pe acasă în acest weekend. Astfel vei evita situații pe care le poți regreta. 

Leu/Ascendent în Leu

Marte a fost în semnul tău începând cu 20 mai. Luni, planeta acțiunii te va părăsi pentri doi ani. S-ar putea ca în acest weekend să ai tendința de a-i controla pe ceilalți. De a le spune ce să facă și de a-i corecta dacă vei considera tu că au greșit. Oarecum, îți iei rolul de războinic fără a fi nevoie. Oamenii dragi nu vor fi de acord cu nevoia ta de a fi dominator, așa că s-ar putea să încerce să te evite. Și cum Marte se va întâlni cu Pallas și cu Regulus, recomandarea principală ar fi să te îngrijești de sănătate și să faci cât mai multă mișcare. Altfel, furia ta va fi de nestăpânit. 

Cum va fi a doua jumătate a anului pentru TOATE semnele din zodiac? Previziuni și recomandări

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte este și guvernatorul tău, deci îți dai seama că orice schimbare a lui te pune și pe tine pe jar. De data aceasta, Marte este pe cale de a ieși din casa a zecea. Cumva, profesional, de câteva săptămâni, ai trecut prin diverse provocări, unele inițiate de tine, altele nu. Un lucru e cert: ți-a cam plăcut să faci pe șeful. Vezi ca în acest weekend să exagerezi din acest punct de vedere. Evită cruzimea, deciziile radicale și comportamentul pasiv-agresiv. Tu vei dori să mănânci conflict pe pâine la micul dejun, prânz și cină. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte mai este pentru câteva zile în casa a șaptea, a relațiilor. Sigur sigur, în ultimele săptămâni, nu a existat persoană în viața ta care să nu te irite. Ei bine, în weekendul acesta, parcă întreaga planetă va avea ceva cu tine. Reacționezi imediat, mai ales verbal. Dar nu uita că ceilalți reprezintă proiecția ta. Totuși, această configurație astrologică poate fi responsabilă pentru regăsirea pasiunii în cuplu sau pentru atracția instantanee de un posibil partener. 

Citește și Te interesează cum este, de fapt, un bărbat? Află unde îl are pe Marte în astrograma natală. Din seria Daniela Simulescu ne răspunde

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

PATRU zodii care se pregătesc de schimbări memorabile

Previziuni astrale. Pe 26 mai, Jupiter intră în Gemeni. 


Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel