Cele PATRU zodii afectate de tranzitul lui Marte în Rac. Atenție MARE în următoarele două luni!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Azi, Marte intră în semnul Racului. Iată ce zodii vor fi afectate și cum le poate transforma acest tranzit.

Azi, Marte va părăsi semnul Gemenilor și va intra în cel al Racului, al patrulea din zodiac, unde va sta două luni, până pe 4 noiembrie.

Așadar, planeta acțiunii se mută într-un semn cardinal, care își dorește să construiască și să pună baze solide. De asemenea, astrologul Daniela Simulescu ne spunea că se dorește atât stabilirea unor fundații, cât și alegerea unor rădăcini, chiar dacă acțiunile noastre nu vor fi prea fățișe, ci mai degrabă unele interiorizate.

Este drept, însă, că Marte se mută într-un semn de apă, în care nu se simte confortabil. Iar până o să ne apucăm de treabă, o să fierbem exact ca o oală sub presiune. Marte în Rac vrea să aducem la suprafață ce am învățat. Așa că, dacă ai avut niște idei în ultima vreme, dar nu ai apucat să le implementezi, este momentul să te apuci de treabă.

În ceea ce privește vulnerabilitatea principală a acestui tranzit, Marte în Rac este cel care face ravagii în mediul familial. Dar cu Marte în Rac, vom deveni foarte protectori cu familia, cu neamul.

Acest tranzit îi va provoca serios pe cei cu marcaj cardinal în astrograma nașterii: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Astrolog internațional despre tranzitul lui Marte în Rac: "Este precum un soldat pe care îl pui în bucătărie!”

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este guvernatorul tău. Astfel, acest tranzit care începe azi devine unul foarte important pentru tine. De asemenea, să nu uităm că Marte va pătrunde tot într-un semn cardinal, cel al Racului, așa cum este și Berbecul. Marte în Casa a patra te îndeamnă să fii mai atent la dinamica din familie, pentru că apar tensiuni, neînțelegeri, discuții în familie, la care ești nevoit să asiști, deși o să vrei să te sustragi. Pot apărea situații în care se mai strică anumite lucruri prin casă. Ori te gândești să te muți, fiindcă nu te mai simți bine în locul în care stai.

Rac/Ascendent în Rac

De azi, Marte va fi în semnul tău. Este un moment rar, care se întâmplă o dată la doi ani, deci merită să profiți de acest tranzit. Deși o să îți dea ceva dureri de cap, ai tendința să te cerți cu toți din jur, să o iei razna. În orice, găsești motiv de ceartă. Discutăm și de intervenții chirurgicale, mai mici sau mai mari. Ai multă furie. Vei fi agitat, ca o oală sub presiune. Ca să nu dai pe dinafară, caută activități care să te distragă. Te ajută sportul, plimbările, orice activitate fizică. Mișcarea trebuie pusă pe primul loc, ca să poți folosi ambiția acestei planete. O să fii împins de la spate, așa că profită!

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte intră în Casa carierei. Deci pot să apară multe conflicte pe acest segment și în zona de relații cu autoritatea. O să fii iritat de discuțiile cu șefii sau de deciziile care se iau în compania în care lucrezi. Apar discuții și cu partenerul sau cu părinții. Poți să fii mai îndrăzneț la muncă, să ceri ce ți se cuvine, dar ai grijă la tonul tău. Marte te ajută să scapi de frici, să nu îți mai fie teamă de singurătate. Așa că poți să extragi și multe lucruri pozitive din acest tranzit, care te sprijină să nu te mai oglindești în alții.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Marte intră în Casa relațiilor. Așa că oricât de liniștit ai fi, până pe 4 noiembrie, te transformi, fiindcă apar frustrări mari la nivel de cuplu. Partenerul este dificil, nu spune ce are pe suflet sau face copilării pe care nu le înțelegi. Orice asemenea atitudine te va deranja enorm în următoarele două luni, mai ales că ajungi la situații ridicole. Cei singuri pot intra în relații care nu se bazează pe compatibilitate, deci mare grijă!

Marte în Rac, din 4 septembrie. Astrologul Daniela Simulescu: "O să fim precum o oală sub presiune!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Horoscop 16 septembrie 2024. Zodia care va pune gaz pe foc

Cu ce ne întâmpină astrele la început de săptămână?

Horoscop 16 septembrie 2024. O zodie va fi cu capul în nori

Care sunt recomandările zilei pentru ultimii șase...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Ce aduce Sezonul Balanței pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 octombrie

Sursă foto: Freepik

Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

freepik.com

Eclipsa de Lună de pe 18 septembrie. Revelații și schimbări pentru TOATE zodiile

Sursă foto: Freepik

Marte activează axa karmă-destin. Patru zodii vor primi lecții

pixel