Cele PATRU zodii afectate de Sezonul Leului. Cu ce se pot confrunta?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pentru că am intrat în Sezonul Leului, iată ce zodii vor fi cele mai afectate și la ce se pot aștepta.

Berbecul, Leul, Scorpionul și Vărsătorul pot fi în centrul atenției până pe 23 august! Aceste semne din zodiac sunt gata să experimenteze transformări profunde, pe care le poate aduce acest sezon vibrant.

Berbec/Ascendent în Berbec

La tine, Soarele este în tranzit în Casa a 5-a. Despre ce vorbește această casă? Despre copii, iubire, exprimare de sine. Să nu uităm că aici se găsește și Lilith, dar și Venus retrogradă. Poate că ai neglijat însăși relația cu propria persoană sau ți-ai neglijat nevoile și nu ai mai acordat atenție lucrurilor care îți fac plăcere.

De asemenea, este posibil să fi lăsat deoparte distracția, veselia, spontaneitatea sau activitățile recomandate unui cuplu pentru a menține flacăra dragostei aprinse. Ai face bine să ai mai multă grijă de tine și de pasiunile tale, dar și de cele din relație.

Berbecii pot beneficia de încredere, dar și de un val de energie. Sezonul Leului îți poate aduce o dorință mare de a-ți urmări aspirațiile, dar și dorința de a lua decizii îndrăznețe.

Leu/Ascendent în Leu

Până pe 23 august, continuăm să te sărbătorim! Soarele se află în semnul tău, așa că ai o bucurie nemaipomenită, mai ales că este și guvernatorul tău. Ce primești tu? O doză suplimentară de carismă, energie, dar și chef de viață pe măsură. Urmează o perioada incendiară, mai ales că și Lilith și Venus retrogradă se află tot în semnul tău. 

Care este vulnerabilitatea tuturor acestor tranzite? Poți să devii mai egoist decât de obicei. Ai vrea să fii lăsat liber, să nu auzi de nimeni și de nimic, de problemele nimănui. Din acest motiv, s-ar putea să fii văzut ca lipsit de empatie, așa că ai puțină grijă.

Când ești în sezonul tău, vrei că nimeni să nu mai fie că ține, te simți ca în habitatul natural. Energia ta vibrantă și puternică va fi imposibil de ignorat de către cei din jur. Poți primi recunoaștere și admirație pentru talentele tale excepționale, dar și oportunități pe măsură. Creativitatea ta îi poate inspira pe cei din jur.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În acest semn, Soarele se află în Casa a 10-a, a carierei și a statutului profesional. Este posibil să te gândești în mod obsesiv la carieră, pentru că vrei neapărat să fii văzut. Cariera va fi la tine pe un piedestal până la 23 august. O să cauți mereu aprecieri, laude, vrei să fii în centrul atenției.

Cu toate acestea, relațiile cu autoritățile din viața ta devin destul de complicate, așa că riști să îți pierzi răbdarea cu ușurință.

Ai putea simți emoții puternice, pentru că vrei să devii din ce în ce mai bun. Ai o energie puternică și o încredere nebănuită în pasiunile tale.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Soarele se află în Casa a 7-a, a relațiilor, alături de Lilith și Venus retrogradă. În consecință, partenerul, cei cu care lucrezi, vor deveni mult mai importanți pentru tine în acest sezon al Leului. Totodată, accentul o să fie pus pe ceilalți, de care depinzi. Sau pe cei care depind de tine.

Mai mult, simți nevoia să îți ajuți partenerul, dar și să îi oferi din resursele și din timpul tău. Îți dorești să renunți la nevoia de independență, în favoarea lui. De fapt, îți trebuie relații sănătoase, mai ales că modul în care se comportă partenerul reprezintă oglinda ta.

Citește și: CINCI zodii posedă un romantism ieșit din comun. Despre cine vorbim?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel