Cele PATRU zodii afectate de Marte în Vărsător. Nativii trebuie să fie foarte atenți la conflicte
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 13 februarie, Marte intră în semnul Vărsătorului, unde va sta până pe 23 martie. Iată ce trebuie să știe nativii cei mai afectați de acest tranzit!

În mitologie, Ares îl reprezintă pe Marte, Zeul Războiului. Calitățile sale pozitive includ curajul, pasiunea și ambiția. Îți oferă un impuls puternic pentru a merge înainte și nu te lasă să stagnezi. Totuși, Marte este și asociat cu agresivitatea, încăpățânarea, nerăbdarea și irascibilitatea.

Pe de altă parte, arhetipul Vărsătorului simbolizează progresul, originalitatea, inovația, toleranța și umanitatea, dar poate avea și aspecte negative, cum ar fi intransigența, încăpățânarea și haosul. Acest arhetip poate avea un caracter revoluționar care poate provoca anarhie.

În timpul acestui tranzit, acțiunile legate de progres, inovație, proteste și drepturi se intensifică. Este posibil să asistăm la schimbări legislative, iar frustrările pot fi exprimate în special în mediul online.

Dacă te simți obosit de situația actuală, acum este momentul să iei inițiativa pentru a avansa la un nivel superior. Nu trebuie să aștepți ca schimbările să vină de la altcineva. Tu trebuie să fii cel care aduce transformarea.

Cei cu marcaj fix în astrograma natală vor fi cei mai afectați: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Iată care sunt previziunile pentru nativi!

Taur/Ascendent în Taur

Marte intră în casa a 10-a, asociată cu cariera, statusul și reputația. Marte îți va da ideile și energia să-ți îndeplinești visele și planurile. Vei explora noi idei, te vei folosi mai mult de tehnologie și oarecum, te pregătești să fii mai activ.

Scorpionul trebuie să se conecteze cu familia. Gemenii au nevoie să se îndepărteze de cei dragi

La locul de muncă, s-ar putea să întâmpini niște probleme. O să ai mai multă ambiție și vei avea o abordare mai puternică, ceea ce i-ar putea face pe unii oameni să se simtă intimidați. Unele parteneriate se pot încheia. 

Pe la mijlocul lui februarie, poți deveni și mai fermecător. 

Leu/Ascendent în Leu

Marte intră în casa a 7-a, cea a relațiilor. Dacă ești singur, e timpul să ieși la întâlniri. Vei fi mai ambiționat să-ți găsești un partener, romantic sau de afaceri. 

Dacă ești într-o relație, ești dispus să fii mai activ alături de persoana iubită. Într-o notă negativă, vei vrea să te și cerți foarte mult. Motivele conflictelor pot fi banale. 

Berbecul vrea să avanseze în carieră, iar Taurul să rămână pe loc

Orice situație negativă care apare în relația ta, poate arăta ce trebuie transformat sau eliberat. Încearcă să găsești un teren comun cu partenerul.  În loc să vă certați, trebuie să lucrați împreună pentru a găsi rezolvare. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte intră în casa a 4-a. Este un moment ideal să te ocupi de proiectele legate de casă, să te muți și să îmbunătățești relația cu familia.

Unele situații din trecut pot reveni. În principal, poate fi vorba despre probleme legate de casă și familie. Vei descoperi, în sfârșit, soluții în acest sens. Poți folosi energia acestui tranzit pentru a rezolva ceea ce ți se arată și să faci lucrurile să se întâmple. 

Dacă este ceva te deranjează, pune piciorul în prag. Trebuie să te cercetezi pentru a afla care este soluția. Ai grijă să nu instigi la conflicte!

Ce aduce Mercur în Vărsător pentru fiecare zodie/ascendent până pe 23 februarie

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Marte intră în semnul tău. În timpul acestui tranzit, vei avea mai multă energie. Dacă ai avut probleme cu somnul în ultimul timp, acestea se vor rezolva.

O să fii mai dispus să te exprimi, să te lupți pentru lucrurile în care crezi și vei avea mai mult curaj. 

Într-un aspect negativ, o să intri în mai multe conflicte. Trebuie să fii atent să nu le provoci chiar tu. Este posibil să fii mai impulsiv și mai iritat. 

Citește și TREI zodii se bucură de o perioadă înfloritoare. DOUĂ zodii vor avea dezechilibre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel