Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Săgetător. Vor avea parte de situații neașteptate!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Azi, avem o Lună Plină în semnul Săgetătorului! Iată ce zodii vor fi mai afectate și la ce trebuie să se aștepte.

Azi, pe 4 iunie, Soarele și Luna vor fi în opoziție. Soarele în Gemeni vrea schimbări și diversitate, în timp ce Luna în Săgetător vrea ca lucrurile să fie făcute corect. Dar Saturn în Pești va veni și le va frustra pe amândouă. 

De aceea, se va da o luptă între "eu știu" și "eu cred". Saturn ne poate face să ne îndoim de noi înșine. 

De fapt, această Lună Plină nu este una plăcută, deloc. În primă fază, ne gândim că se petrece pe axa Gemeni-Săgetător, o axă mentală și că are mai degrabă legătură cu zona rațională. Ei bine, nu o să fie chiar așa, pentru că atât Soarele, cât și Luna, vor fi în careu cu Saturn, care este în Pești.

Da, atunci când avem de-a face cu un asemenea aspect, Saturn este cel care blochează, supără, frustrează și limitează. Mai mult, ne obosește. 

Mai este ceva de menționat. Luna Plină activează al doilea decan al semnelor mutabile: Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Dacă știi că ai Luna, Mercur, Soarele, Venus, Marte, ascendentul sau nodurile în aceste semne, s-ar putea să resimți acest eveniment mult mai intens.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

La tine, Luna Plină de astăzi se petrece pe axa Gemeni-Săgetător. În acest sens, putem afirma că vei fi unul dintre protagoniștii acestui tranzit. Soarele se află în semnul tău. Luna este în Casa a 7-a, în timp ce Saturn este în Casa a 10-a.

La ce trebuie să fii atent? Este foarte posibil să apară niște situații mai puțin plăcute la nivel profesional. Sau, în egală măsură, se poate să nu îți mai placă la locul de muncă. Să nu îți mai convină anumite situații. 

Există anumite lucruri de care te poți lovi, care ți se par profund incorecte. Deci, nu este o perioadă prea favorabilă pentru nativii Gemeni. Poți să vezi că te implici în niște situații pe care altădată le-ai fi blamat destul de mult. Odihna îți cam lipsește în această perioadă și te chinui să faci pace cu trecutul.

Se recomandă să ai mai multă grijă de tine, mai ales din cauza stării pe care o poți avea în aceste zile.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Plină în Săgetător o să activeze axa 4-10. Ce va fi și în careu cu Saturn din Casa a 7-a. Deci, sunt vizate relațiile, care trebuie să se schimbe, într-un mod care nu îți va fi atât de mult pe plac.

Mai mult, ești nevoit să alegi ce este cu adevărat autentic pentru ține. Acea poveste de film, care îți aduce fiori, sau o legătură intensă, stabilă și liniștită. Este posibil să fii nevoit să alegi cu mintea acum, nu cu sufletul.

În cazul în care ești într-o legătură amoroasă și simți că nu mai merge, Saturn te face să decizi dacă asta este ceea ce vrei sau nu. Poate trebuie să schimbi ceva la tine, în primul rând.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Astăzi, ai o Lună Plină în semnul tău și pe Saturn în Casa a 4-a. Așa că poți întâmpina o perioadă mai depresivă. De fapt, ai senzația că nu ești văzut, ascultat sau împins de la spate. Simți că nicio persoană nu are încredere suficientă în tine.

Careul între Lună și Saturn este mai neplăcut pe plan emoțional, mai ales că te face să te îndoiești de aproape orice faci sau simți. Mergi mai mult în interiorul tău și adu-ți aminte de modul în care ai învățat să iubești. Schimbă ceva acolo. Ai grijă de sănătate.

Pești/Ascendent în Pești 

La acești nativi, Luna Plină va avea loc în Casa a 10-a. Saturn se află și el în semnul tău. S-ar putea să realizezi că locul de muncă nu mai este potrivit pentru tine. Sau că nu mai ai nimic de oferi la serviciu. Ai și senzația că oamenii nu te apreciază suficient, că sunt prea serioși sau că te încetinesc.

Poți să îți iei un moment în care să te gândești dacă ești unde trebuie din punct de vedere profesional sau dacă ai nevoie de o schimbare. Poate că îți trebuie ceva mai sigur, un punct de sprijin. 

Îți recomandăm și: Ce ritual poți alege pentru Luna Plină în Săgetător? Profită de această energie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...

Ce aduce Neptun pentru Pești/Ascendent în Pești până în 2026

Neptun este în semnul Peștilor din 2012, unde va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel