Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Capricorn de pe 22 iunie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 22 iunie, avem Luna Plină în semnul Capricornului. Cel mai mult îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal în astrogramă. Anastasia, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru acești nativi.

Soarele din Rac predispune la atașamente puternice, iar Luna din Capricorn vrea detașare completă. Cum ambii aștri vor fi în careu cu Neptun, ne va fi destul de greu să ne dăm seama ce ne dorim cu adevărat. Însă eforturile susținute ne vor fi răsplătite, iar roadele ne vor ajuta pe termen lung.

Un moment foarte bun pentru a lua decizii radicale și să nu ne mai uităm în trecut. Să rupem unele atașamente care nu ne mai aduc nimic bun. Și să devenim responsabili pentru viața noastră, indiferent cum este ea aici și acum.

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece în casa a zecea. Încheie un capitol început în ianuarie 2024. Ce se întâmpla în sectorul tău profesional la acel moment? Dacă ai început un proiect în acea perioadă, este posibil ca acest proiect să se finalizeze acum. Dacă ai început să cauți un loc de muncă, este posibil să găsești acel loc de muncă acum. Poate ai vrut o promovare, acesta ar putea fi momentul în care o primești.

Este posibil să înțelegi că trebuie să fii mai structurat, mai sever, să pui mai multe limite sau poate că trebuie să renunți la ceva la locul de muncă. Dacă simți că tensiunea dintre viața ta profesională și cea de familie este prea mare, această Lună Plină ar putea fi despre renunțare.

Saturn, guvernatorul Lunii Pline, se află în casa a douăsprezecea. Asta aduce în discuție subiecte precum sănătatea mentală, spiritualitatea, tendințele de auto-sabotare.

Rac/Ascendent în Rac

Pentru tine, Luna Plină are loc în casa a șaptea, care are legătură cu relațiile. Privește în urmă: am avut o Luna Nouă în Capricorn în ianuarie și poate că ai început o nouă relație, poate te-ai mutat cu partenerul tău sau te-ai logodit. Această Lună Plină poate fi momentul să te angajezi sau să te retragi dacă simți că relația și-a încheiat cursul. Poate este timpul să te îndepărtezi, să spui la revedere sau să stabilești limite.

Saturn se află în casa a noua. Sugerează că schimbările în relație ar putea fi inspirate de o chestiune legală care se întâmplă.

Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 iulie

Balanță/Ascendent în Balanță

Este o Lună Plină în casa a patra. Încheierea pe care ți-o poate aduce Luna Plină se referă la casă, familie, imobiliare și situația ta de locuit.

Ce ar putea însemna asta? Ar putea sugera că te muți sau că aplici noi reguli în familia ta. Poate că ai nevoie să fii mai structurat, să stabilești anumite limite între membrii familiei și să clarifici dinamica familială. Poți să finalizezi un proiect de renovare pe care l-ai amânat. Luna Plină aduce tensiune în legătură cu acest lucru.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină se petrece în semnul tău. Este un moment de schimbare majoră, de încheiere și transformare, care probabil a început în ianuarie 2024, când am avut o Lună Nouă în Capricorn. Așadar, privește înapoi. Schimbarea este legată de tine, de corpul tău, de identitatea ta și de răspunsul tău la întrebarea „Cine sunt?”.

Finalizarea unui proiect personal este, de asemenea, foarte probabilă și poate însemna multe lucruri. Pentru unii, ar putea fi vorba despre exerciții fizice, pentru alții poate fi un obiectiv de carieră.

Saturn, guvernatorul tău, se află în casa a treia. Înseamnă că ai o gândire mai serioasă și investești în educație. Luna Plină în semnul tău vorbește despre transformarea personală pe baza acestor activități. Dacă ai reflectat serios asupra trecutului sau asupra monologului interior și ai lucrat la schimbarea acestuia, acestea se vor manifesta extern.

Voie bună pentru Gemeni, Balanță, Săgetător. Incertitudine pentru Capricorn, Pești

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?