Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Luna Plina de mâine va fi în careu cu Marte, așa că provocările nu vor lipsi. Cine va fi cel mai afectat de acest eveniment astral?

Superluna plină din Berbec din 17 octombrie aduce un val de emoții intense și încheie proiecte care au început în aprilie. Această Lună Plină poate stârni frustrări și provocări, dar ar putea stârni și o nouă pasiune.

Trebuie să știm că acest eveniment astral nu este unul ușor, ci are darul de a scoate la iveală niște emoții care nu ne dau pace. În același timp, însă, ne oferă șansa de a căuta soluții și de a începe o nouă viață, chiar și cu pași mărunți. Totul ține de modul în care tu alegi să te raportezi la această energie a Lunii Pline. 

Este adevărat, însă, că acele emoții pe care le avem adânc ținute în noi înșine pot să izbucnească. Ne vom simți nervoși, vom acționa cel mai des în urma impulsurilor, într-un mod mai agresiv decât de obicei. 

Berbecul, fiind primul semn al zodiacului, este simbolul începuturilor. Această lună plină ar putea încuraja oamenii să își urmeze pasiunile și să-și afirme voința. Luna plină ne poate ajuta să ne revizuim relațiile. Poate fi un moment pentru a evalua dacă visurile și ambițiile noastre ne sunt susținute sau dacă este nevoie de o recalibrare a dinamicii în relațiile noastre.

Pericolele Superlunii Pline în Berbec din 17 octombrie. Este reactivă și impulsivă!

Cele mai afectate zodii sunt următoarele:

Berbec/Ascendent în Berbec

Evident, Superluna Plină se va produce în semnul tău, așa că va fi vorba doar despre tine. O să fii capabil să vezi niște roade, dacă ai muncit la propria persoană în ultimele luni. O să vezi mai ales rezultatele din aprilie încoace, atunci când a avut loc o Eclipsă de Soare în semnul tău. Ai șansa de a arăta și de a demonstra lumii întregi o nouă față de a ta. Dar acest lucru va aduce și conflicte, fără îndoială. Nimeni nu o să primească noua ta versiune cu brațele deschise. Dar tu ești mult mai puternic. Vei observa că schimbările pe care le-ai făcut sau pe care ai de gând să le faci îi vor enerva pe oamenii de lângă tine. Însă o să știi să pui piciorul în prag, să pui limite. 

Rac/Ascendent în Rac

Superluna Plină de mâine se va petrece la tine în Casa a zecea a carierei și a autorității. Va fi precum un moment de cotitură în viața ta din punct de vedere profesional. Poți vedea roadele în carieră, în domeniul în care activezi, mai ales dacă te-ai chinuit mult în ultimele luni. Dar și la tine, este vorba de mulți nervi și frustrare. Dacă vei fi promovat la job, de exemplu, asta o să îi enerveze mult pe anumiți colegi de muncă. Unii vor decide să își schimbe complet domeniul de activitate, alții vor renunța la job, în timp ce alți nativi Rac au șanse mult mai mari să se angajeze. Dar trebuie să știe ce vor de la bun început, să impună limite clare și să își pună dorințele pe masă, fără drept de apel. Trebuie să te axezi pe tine, pe dorințele tale la locul de muncă. Și încearcă să fii calm, chiar dacă va fi destul de dificil. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Vei resimți o energie destul de intensă. După ce ai avut Eclipsa de Lună în semnul tău pe 2 octombrie, acum ai o Superlună Plină în Casa a șaptea, a relațiilor. Acestea vor fi destul de zguduite, fie că discutăm despre cele profesionale sau pe plan personal. Unii vor decide să stea singuri, iar alții care doresc să cunoască pe cineva, devin mult mai pretențioși. Nativii Balanță care nu se mai simt confortabil în legăturile lor amoroase în această perioadă, au ocazia să întrerupă orice relație. Dar cert este că certurile vor fi la tot pasul, atât pentru cei căsătoriți, cât și pentru cei care abia au început o relație de dragoste. Puțină compasiune, totuși, nu strică. Astrele te pot transforma într-o persoană cam prea certăreață în aceste zile. Chiar și când nu ai motive atât de însemnate. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Această Superlună Plină are loc la tine în Casa a patra. Pot să apară multe tensiuni acasă, cu membrii familiei. Durerile din copilărie pot să reapară sau chiar persoane din trecutul tău pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Tu poți să fii foarte emoțional în această perioadă sau membrii familiei vor deveni așa. Vei vedea că le atragi atenția și se pun pe plâns, din orice. Trebuie să fii cât mai calm, fiindcă o să fie o energie foarte intensă și mulți nervi în aceste zile. Dacă te enervează un membru al familiei, încearcă să nu îi răspunzi cu replici prea acide ori cu anumite cuvinte pe care nu le poți lua înapoi. Poți căuta mai multe soluții la problemele pe care le ai cu membrii familiei. 

10 lucruri de știut despre Superluna Plină în Berbec de pe 17 octombrie. Vindecă-te de traumele vechi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

Horoscop anual. Ne apropiem de finalul lui 2024, iar...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Săgetător, din 17 octombrie. Ce beneficii aduce pentru fiecare zodie

Freepik.com

Încă o lună cu Saturn retrograd! Previziuni nemaipomenite pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină în Berbec de mâine. Pot exista multe frustrări și sfidări!

Sursă foto: Freepik

Horoscop 2025. Ghid astrologic pentru fiecare zodie

pixel