Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astrele ne-au pregătit numeroase surprize în această perioadă! Nici nu revenim bine după conjuncția Jupiter-Uranus, că ne prinde din urmă provocatoarea Lună Plină din Scorpion!

Pe 24 aprilie se va petrece poate cel mai intens eveniment astrologic din 2024!

Este vorba de Luna Plină din semnul Scorpionului. Soarele din Taur și Luna din Scorpion vor fi în careu cu Pluto, aspect care aduce, de obicei, tensiuni interioare și tendințe masochiste.

Vom lupta pentru a ne demonstra puterea, dar nu ne cere nimeni și nici nu se pune problema. Și cum suntem sub influența conjuncției Jupiter-Uranus din Taur, vă recomandăm să vă împăcați cu ideea că nimic nu este sigur. 

România, trai pe datorie.

Previziuni pentru Taur/Ascendent în Taur

Luna Plină vorbește se va petrece în Casa a 7-a, deci vorbim despre sectorul relațional și despre parteneriate. Veți dori să se schimbe ceva radical în viața personală. Și cum conjuncția Jupiter-Uranus are loc în același sector, putem spune că vei trece prin multiple momente de instabilitate. Dacă relația în care te afli nu este una așezată și armonioasă, cu siguranță comportamentul partenerului te va pune pe jar. 

15 lucruri pe care nu trebuie să le neglijezi în legătură cu nativul Taur

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Luna Plină se petrece în casa a patra. Este o perioadă bună în care trebuie să te mulțumești cu ceea ce ai, aici și acum. Dacă nu îți vei găsi pacea interioară. Îți va fi destul de greu să funcționezi în orice domeniu. Dar, pentru asta, trebuie să îți accepți niște limite.  Până nu o să fii bine cu tine însuți, nu o să atragi nimic din ceea ce îți dorești. Relația cu familia poate fi la extreme. Conjuncția Jupiter-Uranus din casa carierei te ține destul de ocupat, iar cei dragi nu vor fi mulțumiți de lipsa ta de implicare. 

Filosofia Leului: Regalitatea și Măreția în Inimile Noastre

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Plină se va petrece în semnul tău. Te vei simți ca într-un parc de distracții. Ba te simți bine, ba te sperie un rollercoaster.  Cu Jupiter și Uranus în casa a șaptea, principala sursă de stres va fi relația de cuplu. Partenerul este destul de instabil. Ba vrea, banu mai vrea. Dacă ai fi mai conștient de propria valoare, nu ți-ar mai fi frică să negociezi și să lupți pentru drepturile tale. Nu fugi de emoțiile tale, fie ele și super puternice! Dacă le vei evita, vor deveni și mai puternice și te vor surprinde atunci când îți va fi lumea mai dragă.

Calități unice ale femeii Scorpion. De ce NU poți să-i reziști?

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Plină se va petrece în Casa a 10-a. Din punct de vedere profesional, se schimbă ceva. Într-un mod radical chiar. Inițial, te va cuprinde frica. Dar, pe urmă, îți vei da seama că orice criză poate fi o mare oportunitate. Nu trebuie să lupți pentru supraviețuire, ci pentru măreție.  Acest eveniment îți va testa limitele, fricile și anxietatea. Dar și relația cu persoanele cu autoritate. 

Poți să fii interesat și de: Conjuncția Jupiter-Uranus ne vizitează pentru prima oară, după 83 de ani! Iată aspectele cheie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Previziuni astrale. Săptămâna Patimilor aduce daruri...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel