Cele mai puternice ZODII. Cinci zodii care stăpânesc jocurile minții
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Zodiacul este o modalitate de cunoaștere a lumii. Dacă înțelegi energia emanată de semnele zodiacale, poți vedea mai simplu felul în care te pot influența planetele sau fazele lunare care se petrec în cadrul acestora. Pe de altă parte, atunci când vine vorba de oameni, lucrurile s-ar putea să devină mai complicate, dar prin asta mai frumoase, deoarece ei nu dispun doar de puterea unui semn, ci sunt un amalgam de energii care formează o paletă unică de caracteristici. 

Așadar, să vedem care sunt considerate a fi cele mai puternice zodii și de ce. Care dintre semne știu a stăpâni cu ușurință jocurile minții în care te pot atrage și pe tine, care au darul intuiției și care pot produce adevărate revoluții. 

Disclaimer: nu uita că Zodia este dată de Soare, însă ca să poți înțelege mai bine de ce ți se pare că nu ți s-ar potrivi un anumit semn, ar fi bine să te uiți la Ascendent, Lună, dar și la pozițiile planetelor Marte, Mercur și Venus. O astrogramă o să te facă să te cunoști mult mai bine!

Cele mai puternice semne zodiacale!

Sunt considerate a fi extrem de puternice următoarele Zodii: Berbec, Leu, Scorpion și Capricorn!

Berbecul este guvernat de Marte, este cel care se aruncă în luptă. S-ar putea să fie măcinat de temeri pe dinăuntru, însă asta nu va face decât să îl motiveze și mai tare. Este competitiv, vrea mult să fie pe locul întâi, să cucerească, să tragă mereu lozul câștigător. Nu e mereu ușor să fii în pielea unui Berbec.

Leul este atât de puternic pentru că el și crede că este puternic, dar are și darurile sale, strălucire, carismă, dorință de a reuși, putere a atracției. Toate acestea sunt datorate și energiei solare care îi însoțește, fiind un semn guvernat de Soare.

Scorpionii sunt guvernați de Marte, iar asta îi face să aibă o latură a războinicului, precum Berbecii, dar și de Pluto, o planetă a adâncurilor, scoate la suprafață tot ce e putred. Scorpionii sunt răzbunători, însă sunt și fermecători, ai putea să te pierzi în adâncurile lor, ceea ce îi face să aibă putere asupra ta. Sunt fini manipulatori, însă nu doar de dragul de a o face, ci și pentru că mereu le e teamă că ar putea fi trădați, așa că preferă să-și apere spatele sau să atace ei înainte să o faci tu.

Capricornii au această putere de a rezista și cunosc secretele răbdării. Cine deține energia răbdării poate crea multe lucruri interesante. În afară de asta, guvernatorul lor este Saturn, cel care 

Jocurile minții

Jocurile minții sunt stăpânite de toate semnele zodiacale, într-un fel sau altul. Însă, câteva semne au o putere a minții mai intensă decât a altora, iar acest aspect poate fi unul pozitiv sau negativ, depinde și cum decid să o folosească și în detrimentul cui. 

Taur, Gemeni, Fecioară, Balanță, Săgetător

Taurii sunt extrem de puternici când vine vorba despre forța minții lor hotărâte, ceea ce duce la aspectul negativ: rigiditatea și încăpățânarea. Acestea nu le fac bine, de cele mai multe ori. Însă tot ei, prin dorința lor de a acumula avere, sunt capabili să pună bazele unor afaceri prospere, care să ofere locuri de muncă nu doar lor, ci și multor alți oameni. 

Gemenii au o inteligență sclipitoare și sunt extrem de interesați de nou. Curiozitatea lor face ca mintea să le zboare precum un fluture din floare în floare, asta s-ar putea să îi facă să pară destul de superficiali în ochii celorlalți. 

Fecioarele sunt cu logica, matematica, gândirea în perspectivă, strategia. Ele cred în valoarea lucrurului practic, ceea ce face ca o Fecioară să fie un dar la casa omului atunci când ai probleme de rezolvat. 

Balanțele vor ca toată lumea să fie împăcată cu toată lumea și nimeni să nu se certe cu nimeni și armonia să domnească în lume. Pentru că desigur, asta nu se întâmplă, vor căuta cele mai interesante trucuri ca să împace și capra și varza. Mintea lor va găsi soluții inedite, iar empatia lor îi va face să fie extrem de valoroși. Partea negativă e că în încercarea de a face să fie bine, uită de propria persoană sau așteaptă în van ca alții să îi valideze și pe ei. 

Săgetătorii nu se opresc din a căuta un nou domeniu care să le bucure mintea. Le place să acumuleze cunoștințe, experiențe. Se pot încadra în tiplogia profesorilor sau a acelor amici buni de la care auzi lecțiile de viață de care ai avea nevoie. Faptul că își pregătesc mereu săgeata către o nouă țintă îi face pe Săgetători să pară cam neserioși. 

Darul intuiției

Racii și Peștii dispun de darul extrem de valoros al intuiției. Racii sunt un semn al figurii materne, al mamei care te îngrijește și te hrănește. În același timp, ei simt de ce anume au nevoie ceilalți oameni din jurul lor. Pot să descopere cu ușurință detalii care poate altora le-ar fi scăpat. Peștii, pe de altă parte, nu doar că au o intuiție bine dezvoltată, dar au și o capacitate de a se adapta complet ieșită din comun. Se vor mula pe oameni, pe situații pe cuvinte și pe stări de spirit încât s-ar putea să te cucerească imediat.

Revoluție pe pâine

Vărsătorii sunt cei care aduc în viața societății adevăratele „cutremure”. Umanitari, inovatori, inventatori, Vărsătorii vor vrea să schimbe lumea și să o facă în așa fel încât să ne bucurăm cu toții de ea. S-ar putea să fie rebeli, nonconformiști și mereu cu un pas înainte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel