Cele mai norocoase CINCI zodii până pe 28 octombrie
Autor: Astrosens Team
Data publicării:
Poate că până acum nu vi s-a părut că tranzitul lui Jupiter în semnul Berbecului a avut cine știe ce efecte, însă cu siguranță ați avut ceva idei, ați simțit că ați putea face anumite transformări, doar că parcă nu s-a ivit momentul potrivit pentru acestea, mai aveți timp suficient până pe 28 octombrie, vă transmite astrologul Daniela Simulescu. 

Această perioadă este precum un salt uriaș în mai multe domenii. Unii nativi vor dobândi o porție serioasă de încredere pe care o vor manifesta acolo unde își doresc. Jupiter în semnul Berbecului ne oferă drumul către ceva, puterea de a face pașii necesari, curajul pentru a ne arunca spre câștig.  Jupiter este cel care oferă oportunități, șanse, câștiguri, vine cu abundență. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Probabil că din 11 mai încoace ai primit un cocktail de energie și încredere, pe care îl poți consuma până pe 28 octombrie, când Jupiter se va întoarce iar în casa a 12-a. Deci dacă vrei să lansezi un proiect, să faci o schimbare importantă, ai timp suficient până pe 28 octombrie. Totodată, ar fi putut să se întâmple chiar opusul, iar Jupiter în semnul tău să îți aducă destul de multă lene. Trebuie să te gândești unde ai anume ai „lungit-o” prea mult, unde ai procrastinat. Trebuie să clarifici cu tine însuți anumite detalii și să faci diferența între ceea ce îți dorești și de ce anume ai nevoie cu adevărat. Trebuie să vezi cum poți să faci astfel încât ceea ce construiești să fie autenic, pentru ca în 2023 să poți culege roadele muncii tale. 

Leu/ Ascendent în Leu

2022 poate fi anul în care îți deschizi o afacere, găsești noi moduri de a-ți înmulți veniturile în afara banilor munciți sau cel în care primești sume de bani în urma unui credit, unei moșteniri sau de la partener. Chestiunile pecuniare vor fi tot timpul în mintea ta. Până pe 28 octombrie, zona administrativă/juridică/educațională va fi destul de încărcată. Vei fi mai încrezător în șansele tale, vei comunica mai des cu oamenii de care ai nevoie și îți vei folosi toate resursele pentru obține ce dorești. Nivelul de popularitate va crește. Pe de altă parte, trebuie să te întrebi ce foloase ai tras din călătoriile făcute din mai până acum? Ce relații au fost cu dus și întors? Ce școli, ce cursuri ți-au influențat cursul vieții? Vă priește această perioadă, până pe 28 octombrie. Totodată, e un moment bun pentru a găsi echilibrul între încrederea în Dumnezeu, în univers, într-o forță superioară și în propriile tale puteri. Tendința idealistă din această perioadă are nevoie de dozaj. Așadar, pune umărul la lucru dacă vrei să se întâmple lucrurile. Nu uita că tot ce înveți acum, îți va folosi anul viitor, cu siguranță. 

Rac/Ascendent în Rac

Până pe 28 octombrie, te poți decide să schimbi locul de muncă, poți obține o promovare, o funcție cu mai multă responsabilitate sau poți primi un proiect de pe urmă căruia vei avea doar de câștigat. Chiar și cei care nu mai sunt în câmpul muncii vor găsi unele ocupații menite să le schimbe statutul în comunitatea în care trăiesc. Și să le aducă respect. Jupiter în casa a 10-a vă cere să fiți sinceri cu voi înșivă pe plan profesional. Acolo unde ați simțit că nu e prea bine la muncă, ați sesizat că e o oarecare instabilitate, atunci apărați-vă și încercați singuri să vă puneți la adăpost. Aveți nevoie de limite acolo și nu în sensul de retragere, ci mai degrabă de inițiativă, de a atrage atenția asupra a ce nu a fost corect, de a vă schimba atitudinea, mai ales. Nu vă complaceți, ci treceți la altceva, faceți o schimbare dacă nu mai obțineți ceea ce vă trebuie. Lui Jupiter îi place să se miște, nu vrea niciodată să rămână într-un loc unde nu îi este bine, de unde nu obține ceea ce dorește. De asemenea, mulți vor dori să își pună pirostriile. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Jupiter tranzitează până pe 28 octombrie casa relațiilor și a parteneriatelor. O perioadă nemaipomenită pentru a-ți cunoaște partenerul mult visat, pentru a te căsători sau pentru a găsi curajul să ieși dintr-o relație disfuncțională/ să divorțezi. Parteneriatele profesionale vor fi destul de roditoare. Perioadă importantă pentru cei cu procese. Poate că e momentul să vă întrebați: ce am făcut eu să îmbunătățesc relația actuală? Poate că ar fi cazul să rupeți relația toxică, aveți nevoie să vedeți ce e corect, ce e drept în relația respectivă. Vedeți lucrurile subiectiv de multe ori. Jupiter vă întreabă: mai stați sau nu mai stați? Ați oferit cumva toată puterea voastră celuilalt? Va trebui să luați decizii, chiar dacă nu vă place. Pentru cei care vor relații noi, ați făcut ceva cu adevărat? 

Capricorn/Ascedent în Capricorn

În 2022 sunt favorizate schimbările de domiciliu. Ori în chirie, ori prin achiziție. S-ar putea să găsești casa visurilor tale sau să o redecorezi/renovezi pe cea în care locuiești. Vor fi avantajați și cei care doresc să schimbe țara sau să se întoarcă la rădăcini. Oricum, în tot acest proces de mutare/renovare, vei cunoaște oameni noi care să te ajute și vei avea de realizat destule documente. Nu neglija tehnologia în 2022! Vei avea nevoie de obiecte care să îți facă viața mai ușoară: un telefon nou, un laptop mai performant. Începeți să faceți lucruri în casă în sfârșit. Dacă până acum ați căutat tot felul de accesorii, de obiecte de mobilier, acum e momentul să le cumpărați. Puteți să găsiți casa pe care o doriți, dar e greu să vă descurcați singuri, ați face bine să implicați și familia să vă ajute. Cei care vor să vândă, vor găsi potențial cumpărători. Aveți grijă doar la faptul că trebuie să faceți lucrurile cât mai corect, contracte, cauze, să fie toate în ordine. Evenimentele care s-au amânat în familie vor găsi un moment în care să se țină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel