Cele mai afectate zodii pe 10 şi 11 noiembrie
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Se anunţă evenimente încărcate din punct de vedere astrologic, iar patru semne vor fi cele care vor resimţi efectele mult mai intens. Şi nu vorbim doar despre zodii în sine, ci şi despre cei care au în astrograma lor marcajele cu pricina. Vedetele din zilele de 10 şi 11 noiembrie vor fi Mercur, Marte şi Saturn. Ce se petrece pe cer şi cum ne va influenţa, află din previziunile astrologului Daniela Simulescu.

Pe 10 noiembrie, în primele ore ale dimineții, Mercur va face o conjuncție cu Marte, în semnul Scorpionului. Acest aspect are două fațete. În primul rând, va oferi o minte vie, putere de concentrare, reflexe uimitoare, intuiție. Dar poate fi responsabil de agresivitate verbală, replici tăioase, cuvinte dure, decizii bazate pe primul impuls.

Tot pe 10 noiembrie, spre seară, Mercur face un careu cu Saturn. Aici, din cauza neîncrederii în propriile forțe, este posibil să fim destul de cinici, ironici și sarcastici. Și vom fi atenți la greșelile celorlalți și să îi judecăm.

Pe 11 noiembrie, este rândul lui Marte să perfecteze careul cu Saturn. Aici, acțiunile noastre vor fi bazate pe frustrări. Și nu doar cele actuale, dar și pe cele vechi și încapsulate.

Citeşte şi: Astrologul Daniela Simulescu, AVERTISMENT pentru 10 şi 11 noiembrie: "Aveţi grijă la cuvinte!" - VIDEO

Cele patru zodii afectate

Rugăminte foarte mare pentru cei care au marcaj fix, Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător, zilele acestea de 10-11 noiembrie pentru voi vor fi destul de grele. Nu neapărat din prisma evenimentelor, dar prin prisma stărilor interioare, tensiunilor, presiunilor, limitărilor. Şi e momentul ăla în care ziceţi că aveţi ghinion, dar aici nu e ghinion. Aici este ceva ce nu funcţionează în noi, ceva ce ne pune în anumite situaţii şi s-ar putea ca în zilele astea să prindem curaj pentru anumite acţiuni şi să ne fie frânate şi să zicem 'da, am vrut să fac, am vrut să cred, dar nu mă lasă oamenii'. Nu te gândi că eşti ghinionist. Poate altă dată îţi iese treaba.

Cuvinte cheie pentru cele patru semne în perioada 8 - 14 noiembrie:

Taur/Ascendent în Taur: teste în relații, discuții aprinse

Leu/Ascendent în Leu: neînțelegeri cu membrii familiei, ajustări

Scorpion/Ascendent în Scorpion: idei multiple, energie, curaj

Vărsător/Ascendent în Vărsător: decizii radicale în carieră, vizibilitate

Recomandări pentru zilele de 10 - 11 noiembrie

Grijă mare în perioada 10-11 noiembrie la problemele de sănătate, la problemele de sănătate cronice pe care le-aţi ignorat pentru că lui Marte în Scorpion îi place să bage cuţitul în rană şi făcând careu cu Saturn, se supără şi poate provoca tot felul de situaţii.

Aveţi grijă la sănătate, aveţi grijă la dureri, nu le neglijaţi. Aveţi grijă şi la partea emoţională. Cu Marte careu Saturn, suferinţa devine ca un tratament. Ne place să ne tratăm tot cu suferinţă, că dacă până acum ne-am tratat cu suferinţă, de ce nu am face-o în continuare. Ne lăsăm mizeria sub preş, cu alte cuvinte.

Citeşte şi: Mercur în Scorpion. Ce va DESCOPERI fiecare zodie până pe 24 noiembrie 2021

Feriţi-vă de cruzime, feriţi-vă de situaţii necruţătoare, feriţi-vă de conflicte. Cu Marte careu Saturn nu escaladează, dar se menţine o zonă tare neplăcută, care te consumă şi nimeni nu funcţionează la cote bune, echilibrate, dacă stă foarte mult în haos, dacă stă foarte mult în tensiune, în presiune.

Puţină grijă la ce ziceţi, cum ziceţi, în ce situaţii vă băgaţi, aveţi grijă de sănătatea voastră şi găsiţi-vă o oază de linişte şi relaxare. Pentru că, altfel, cei care aveţi marcaj fix în astrogramă veţi avea nişte zile mai grele. Nu putem să evităm zilele grele, dar ce putem face conştient este să ne găsim monete de linişte şi un refugiu, în care să plângem, să ne supărăm, să scriem tot ce nu ne-a plăcut sau un duş fierbinte, o baie. Găsiţi tot felul de resurse exterioare în care să consumaţi totuşi mânia şi frustrarea şi gândul că sunteţi ghinionişti si supărările care se strâng în aceste zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Astrele ne-au pregătit numeroase surprize în această...


Top citite
freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Calendar astrologic 22-28 aprilie: Lună Plină în Scorpion și Mercur direct

pixel