Cele mai AFECTATE zodii până la final de martie! Astrologul Daniela Simulescu aduce avertizări pentru acești nativi
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Vrei să știi care vor fi cele mai zăpăcite zodii până la finalul lunii martie? Iată ce ne spune Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro!

Luna martie va fi una foarte importantă din punct de vedere astrologic. Din următoarea lună, vom sărbători schimbarea la față a două planete importante. Saturn va ieși din Vărsător și va intra în Pești, în timp ce Pluto iese din Capricorn și se mută în Vărsător. Așa că martie nu este deloc de neglijat, ba din contră.

Schimbările vor fi resimțite în primul rând la nivel interior. Dar o să asistăm și la unele evenimente, menite să ne ajute să vedem ce se află în spatele lor. Însă va fi din ce în ce mai greu să evadăm sau să căutăm refugii false. O să fim obligați, practic, să dăm față în față cu realitatea. Să o acceptăm și să nu mai căutăm ancore. Deși ne vom supăra în următoarea lună, trebuie să înțelegem că viitorul nu poate să depindă doar de noi. În consecință, nu putem să ne împotrivim anumitor evenimente. De aceea, suntem încurajați să facem diferența dintre spiritual și material.

Să nu uităm nici că pe 25 martie, Marte va intra în Rac. Planeta acțiunii se mută într-un semn cardinal, dornic de a construi o bază, o fundație și de a stabili unele rădăcini. Acțiunea nu va fi una fățișă, ci una mai degrabă interiorizată. Fiind într-un semn de apă și nu neapărat unul pe placul său, Marte ne va face să fierbem mult și bine până când vom trece la treabă. 

Ce părere are astrologul DC News Daniela Simulescu despre luna martie? Iată ce a spus aceasta, într-o postare pe pagina sa personală de Facebook. Care vor fi zodiile vizate în perioada următoare și ce trebuie să rețină?

"Cât de curând, vom avea două planete la grad anaretic, nu doar una. Pluto se află deja la 29° Capricorn și se pregătește să intre în Vărsător pe 23 martie. Saturn va intra și el în câteva zile la 29° Vărsător și se pregătește să intre în Pești pe 7 martie.

În astrologie, gradul anaretic este unul foarte special. Mai ales ultimul grad (zodia are 30°). Când o planetă ajunge aici, o ia puțin razna. Forțează nenaturalul câteodată.

Cei mai zăpăciți vor fi cei cu marcaj de Vărsător în astrograma natală. Vor avea senzația că o iau razna în perioada aceasta, că trăiesc la limită, pe graniță foarte fină, că pierd total controlul asupra vieții lor.

Toate stările, evenimente au legătură cu schimbările apărute în viața lor din martie 2020 încoace. Am doar o vorbă: toate trec, la propriu sau la figurat. Și nu putem lupta cu ele. Suntem simpli muritori.

Valabil și pentru cei cu marcaj de Taur, Leu și Scorpion. Până la final de martie nu prea veți ști de viața voastră."

Citește și: Tranzitul lui Saturn în Pești de pe 7 martie. Previziuni complete pentru TOATE zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se răsfețe!

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie se va gândi doar la bani!

pixel