Cele CINCI zodii care vor avea o minte deschisă până vineri. Cuvintele unei zodii vor atrage pretendenți
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce zodii vor fi deschise spre idei originale și noi și cum le influențează astrele!

De pe 11 februarie și până pe 3 martie, Mercur este în tranzit în Vărsător! De vineri, această planetă va intra în semnul Peștilor.

Despre ce discută Mercur în Vărsător? Planeta comunicării vrea să ne gândim, dar și să discutăm mai mult despre viitorul apropiat. Desigur, într-un mod optimist și pragmatic. Își dorește de la noi să fim mai vizionari, mai maturi, mai toleranți și mai vizionari.

Totodată, cu Mercur în Vărsător, avem ocazia să ne gândim la alte orizonturi. Dar și la ce putem să îmbunătățim la propria persoană. Este și momentul concluziilor, dar și al planurilor.

O să fim avizi de cunoștințe și deschiși spre idei originale, noi. Mai mult, modelele noastre de comunicare și de gândire vor fi mai spontane, fragmentate și liberale. O să fim mai curioși, o să analizăm oamenii și o să ne placă să prezicem ce se va întâmpla. Suntem mai prietenoși și mai sociabili.

Berbec/Ascendent în Berbec

Până pe 3 martie, ai timp să te gândești care va fi următorul pas din viața ta. Poate să fie un plan nou personal sau profesional. Trebuie să mai reflectezi asupra unui lucru. Ia în calcul pe cine vei mai lăsa în viața ta și pe cine nu, mai ales când vine vorba de prieteni. S-ar putea să îți dai seama că unii dintre ei nu mai au aceleași valori și principii ca tine. O să fii tolerant și selectiv.

Leu/Ascendent în Leu

Mercur tranzitează Casa a 7-a, a relațiilor și a partenerilor, până vineri. Așa că te poți folosi de aceste zile ca să iei decizii, după o discuție foarte serioasă cu partenerul. O să fii mai conștient de schimbările pe plan afectiv care au apărut din martie 2020 până în prezent, fie că au existat căsătorii, divorțuri sau despărțiri.

Balanță/Ascendent în Balanță

Ei bine, în semnul Balanței, Mercur tranzitează Casa a 5-a și se întâlnește și cu Saturn. Până pe 3 martie, poți să iei decizii importante legate de copiii tăi, dar și de viața lor de zi cu zi. Pot să apară destul de multe evenimente inedite în viața celor mici. Dacă ești un nativ singur, o să fii mult mai dornic să flirtezi, iar cuvintele tale vor atrage mulți pretendenți. Așa că ține cont de acest lucru în următoarele zile! Ai și ocazia de a-ți concretiza pasiunile.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Până la 3 martie, Mercur este în tranzit în Casa a 3-a. Ai un dar oratoric incredibil, mai ales la locul de muncă. În aceste zile, mintea îți merge de minune. Știi să faci ușor conexiuni și te pricepi să aduci oamenii împreună. Sunt zile potrivite și să îți îmbunătățești cunoștințele. O să te poți ocupa și de chestiuni administrative sau birocratice pe care le-ai tot amânat.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Până vineri, Mercur mai stă în semnul tău. Așa că te poți gândi la tot ce s-a întâmplat în viața ta din martie 2020 până acum. Tot până pe 3 martie, este un moment bun să iei decizii grele. Însă, poți să comunici așa cum nu ai făcut-o niciodată. Ai o mulțime de idei și vii cu propuneri interesante. Ai ocazia să iei cuvântul și să îți asumi proiecte îndrăznețe.

Îți recomandăm să citești și: Cele mai AFECTATE zodii până la final de martie! Astrologul Daniela Simulescu aduce avertizări pentru acești nativi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu o rutină nouă

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mai multă socializare pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Săptămână tensionată pentru Berbec, Rac, Balanță și Capricorn

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 13-19 mai 2024. Zodia care primește intuiție puternică

pixel