Cel mai important mesaj, la final de septembrie, pentru Gemeni, Taur, Berbec, Scorpion, Pești. Multe evenimente pentru Capricorn
Autor: Rodica Mitu
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, are câteva recomandări pentru fiecare zodie.

Berbec/ Ascendent în Berbec în septembrie 2022

Sfatul astrologului este să nu îți propui neapărat un obiectiv, ci mai degrabă să mergi în mai multe direcții, să te lași dus de val și să vezi ce și de unde iese. 

Horoscop Taur/ Ascendent în Taur în septembrie 2022

Învață să negociezi pentru tine și înțelege că trebuie să te pui pe primul loc, dar nu pentru a le demonstra celorlalți, ci mai degrabă să stai să îți dai seama de ce anume ai nevoie în viața ta.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni în septembrie 2022

Este posibil să fiți martorii unor evenimente în familie care revin în atenția voastră, parteneri din trecut, rude de care nu ați mai auzit de mult timp decid să își facă apariția și să provoace ceva „zgomot”. Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă să încercați să schimbați ceva doar dacă aveți puterea să o faceți. Dacă vedeți că nu se poate, mai bine nu forțați nota.

Rac/ Ascendent în Rac în septembrie 2022

Acordați o atenție deosebită stării de sănătate, cu Marte în casa a 12-a e posibil să reapară probleme vechi, dureri vechi netratate. Faceți tot posibilul să aveți grijă de voi. 

Leu/ Ascendent în Leu în septembrie 2022

Jupiter te-ar ajuta foarte mult să înveți, formele de școlarizare îți vor fi prielnice, însă ai nevoie să și pui în practică ceea ce înveți.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară în septembrie 2022

Aveți grijă la relații, la parteneriate, dar și la stresul pe care îl pot provoca, prin urmare, îngrijiți-vă sănătatea!

Balanță/ Ascendent în Balanță în septembrie 2022

Trebuie să vă adunați și chiar dacă aveți mai multă grijă de cei din jur, nu uitați de sănătatea voastră, nu vă neglijați! Nu puteți avea grijă de nimeni dacă nu aveți, în primul rând, grijă de voi.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion septembrie 2022

În septembrie nu căutați oameni care să vă valideze, ci mai degrabă să îi așteptați pe cei care vă spun lucrurile în mod critic, obiectiv, de la care chiar să înțelegeți mai clar cum stau lucrurile. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător în septembrie 2022

Astrologul îți recomandă în septembrie „să împaci și capra și varza”. Ultima săptămână a lunii vă priește mult mai mult pe plan profesional, dar și pe plan relațional. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn în septembrie 2022

Ultima parte a lunii septembrie vă aduce în prim-plan mult mai intens zona profesională, vor apărea tot felul de evenimente acolo și va trebui să le acordați toată atenția voastră. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător în septembrie 2022

Nu vă lăsați dominați de greutățile care pot apărea, ci vedeți mai degrabă ce vor acestea să semnaleze, că poate e cazul să deschideți ușile unui nou început. 

Pești/ Ascendent în Pești în septembrie 2022

În ultima parte a lunii, sectorul financiar devine deosebit de important, apar tot felul de cheltuieli, de negocieri, dar și de discuții și căutări de soluții în ceea ce privește banii pe care îi aveți, cei pe care vreți să îi faceți și ceea ce trebuie neapărat să cheltuiți în urma unor evenimente neașteptate, a transmis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să ceară luna de pe cer

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

pixel