Cei care ne urmăresc confirmă: întoarcerea lui Saturn de la 29 de ani îți dă viața peste cap!
Autor: , Elena Airini | Dată: 28 iul 2022, 16:28
Oamenii care urmăresc emisiunile Astrosens, dar și cei care ne citesc articolele ne confirmă faptul că întoarcerea lui Saturn îți poate da viața peste cap. 

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, a explicat ce anume înseamnă „întoarcerea lui Saturn”. Poți urmări întreaga emisiune VIDEO aici! Cei care se află acum în jurul vârstei de 29 de ani (efectele pot începe pe la 27 de ani) se pot afla în situații în care pur și simplu nu știu încotro să o ia, desigur acest lucru nu este valabil pentru toți, ci în special pentru cei autentici. Cei care au trecut de această vârstă se pot uita în urmă și pot confirma, cel mai probabil, că nu le-a fost prea ușor în timpul întoarcerii lui Saturn. De reținut ar fi și faptul că a doua întoarcere se petrece în jurul vârstei de 58 de ani.

Întoarcerea lui Saturn, cunoscut și ca „Marele Malefic” sau profesorul dur care este asociat cu trecerea timpului, cu trecutul, vine să ne testeze maturitatea și felul în care am construit viața până acum. Acest ciclu saturnian este legat de mișcarea planetei căreia îi ia aproximativ 29 de ani să parcurgă rotația în jurul Soarelui. Atunci când ne naștem, îl avem pe Saturn undeva în harta natală, după 29 de ani el va reveni în poziția inițială, iar acel moment este „ testul suprem al vieții noastre”. Situația aceasta poate începe deja să își arate efectele în jurul vârstei de 27 de ani. 

Până la 29 de ani suntem pe pilot automat, trăim în funcție de ce am învățat acasă. Însă, în jurul acestei vârste apar tot felul de evenimente. Conștientizăm dacă și de ce am făcut anumite lucruri. Saturn vine și dă un examen al stabilității, solidității și durabilității fundației construite de noi. Dacă aceasta e una bună, desigur că va aduce promovări, avansări, oportunități sau relații noi. 

Saturn vine și curăță viața pe care o duceam de dependențe față de familie, față de foști parteneri, de locuri de muncă nepotrivite sau de rutine care nu ne făceau bine. „Dacă la 29 de ani ai trecut prin crize, a trebuit să o o iei de la capăt, să dărâmi totul, înseamnă că nu erai unde trebuia”, spune astrologul Daniela Simulescu. Unul dintre motivele pentru care oamenii apelează la astrolog este faptul că apare această criză, nimeni nu înțelege de ce trage atât de mult. Tot ce este exagerat, tot ce nu este autentic, responsabil, construit ca la carte va fi zguduit din temelii de Saturn.

Cititorii și urmăritorii noștri confirmă!

O cititoare ne spune că întoarcerea lui Saturn i-a adus o traumă: un divorț care a lăsat-o cu regrete, însă ce a urmat după aceea a fost o bază solidă, durabilă a căsuței visate: „la 29 eram divorțată, cu mii de regrete că nu studiasem ceea ce mi-aș fi dorit, însă după divorț îmi promisesem că o să fac ceva și pentru mine (...) și da, am reușit să îmi cumpăr o mică locuință, doar a mea! ntr-adevar este cel mai bun și durabil lucru pe care l-am făcut în acea perioadă!”

Plecați din tinerețe pe un drum necunoscut, întâmpinând piedici, cititorii recunosc că după ce momentele de criză au trecut, a urmat o perioadă de fericire: „la 29 de ani am născut o fetiță. Cea mai fericită perioadă după ce am trecut peste probe, frici în străinătate”. 

„La 28 de ani am rămas însărcinată și am plecat din corporație. La 31 de ani am mai născut o dată, iar la 33 am început a 2-a facultate, de Psihologie. La 36 am divorțat și am plecat pe drumul nou, iar acum la aproape 39 am cabinetul meu și viața mea este complet alta” ne spune o altă persoană. Se pare că în jurul vârstei de 36 de ani se mai întâmplă ceva. Saturn îți mai oferă o șansă, dar dacă nici atunci nu vrei să evoluezi, nu vrei să accepţi că nu poţi controla totul în viaţa ta, că timpul trece, nu e de bine, spune astrologul Daniela Simulescu.

O altă urmăritoare Astrosens.ro ne spune că se află la a doua întoarcere a lui Saturn și ne confirmă și ea că e într-adevăr provocator să treci prin probele acestei planete: „este atât adevar, am trecut prin foc si sabie, la propriu, totul! Promit că la cea de-a treia întoarcere nu-mi va mai dărâma nimic, mă va felicita și-mi va spune că mai pot construi și următorul etaj! Culmea, mai sunt și constructor”, mai spune doamna, făcând aluzie la cuvintele astrologului care vine să verifice dacă am construit sau nu solid. 

O persoană a trecut printr-o durere, o încercare extrem de grea: „la 29 de ani mi-am pierdut al doilea copil după 5 săptămâni de la naștere. Viața mea s-a schimbat la 180 de grade. Greu ne-am recuperat ca familie”, iar alta a dat piept la 29 de ani cu pandemia: „la 29 a venit pandemia. Pe de-o parte mi-a luat mediul social pe care l-am construit, însă mi-a dat stabilitate financiară și mai multă înțelepciune și încredere în mine”.

„Acum am înțeles! La 27-29 l-am simțit pe Saturn până la os! În fiecare celulă! Este incredibil! Am reușit să ma restabilesc greu, am suferit, m-am maturizat brusc! Am divorțat, am rămas cu un copil pe care l-am crescut singură, tata a paralizat, am pierdut-o pe mama, am pierdut și munca, s-au restructurat posturile, nu știam încotro s-o iau! În cele din urma am reusit sa fac ce mi-am dorit. Acum mă simt împlinită”.

„La 27 de ani, fix când a reintrat Saturn in Vărsător, eu fiind Vărsător și având Saturn in casa a 7-a, am divorțat. Am plecat cu 3 copii mici, am dobândit stabilitate financiară și am reconstruit o altă relație pe alte baze.
Mi-a fost al naibii de greu, wow, în primul an cel puțin, părea totul împotriva mea, nimic nu se lega, nimic nu mergea... dar am devenit alt om, nu îmi e frica de nimic acum, simt că mi-a dat putere. Acum am 29 de ani și Saturn va ieși la anul din Vărsător, deci atunci voi culege cu adevărat roadele.”

Saturn vine cu crize, dragii noștri, însă crizele acestea, privite mai apoi, capătă sens. De aceea, există AstroSENS, ca să înțelegem, sensul pe care ni-l indică astrele, ca să vedem rolul astrologiei în viața noastră, felul în care ne pot afecta planetele și cum anume putem reacționa sau aborda situațiile, astfel încât să evoluăm, să devenim, până la urmă, ceea ce ne dorim să fim.

Mulțumim pentru toate mesajele și așteptăm în continuare mărturii ale întoarcerii lui Saturn de la cei care doresc să le împărtășească cu noi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce planetă îți guvernează zodia și ce impact are asupra ta

Planetele au un rol important şi vin cu o energie...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

HOROSCOP 2023, astrologul Daniela Simulescu aduce previziunile pentru ANUL VIITOR!

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Leu

sursă foto: Pixabay.com

Horoscop 2023 Rac

(sursa foto: Pixabay)

Horoscop 2023 Pești