Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrale. Pe 6 iulie vom avea un eveniment astrologic benefic, Luna Nouă în Rac. 

Pe 6 iulie, Soarele și Luna se întâlnesc în Rac și ne oferă ocazia unui nou început, ne dau senzații noi, aduc alt gen de trăiri pe care să le simțim în acord cu energia momentului. De această dată, Luna Nouă beneficiază și de influența pozitivă a lui Venus. Un moment foarte bun pentru intenții și proiecte noi legate de familie, casă și stabilitate emoțională. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Nouă se va petrece în casa a patra. Și îți dă ocazia să te conectezi cu familia așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Îți dai seama că viața este scurtă și că relațiile cu părinții, bunicii, frații și surorile sunt importante și că trebuie să le dedici timp. Nimic nu te va face mai fericit decât o masă cu oamenii cei mai dragi. 

Taur/Ascendent în Taur

Luna Nouă se va petrece în casa a treia și va beneficia și de Venus, guvernatoarea asta? Ce înseamnă asta? Că vei avea idei geniale, talent oratoric, empatie și toleranță. Replicile tale vor cuceri și seduce pe oricine. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă va avea lor în casa a doua. Cu cât ești mai blând cu tine, cu atât vei avea de câștigat. Și va fi cazul să investești în propria persoană. Să faci unele achiziții care să te ajute pe termen lung. 

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă va fi în semnul tău! Și în conjuncție cu Venus! Am putea spune că 6 iulie este una dintre cele mai norocoase zile din 2024 pentru tine! Astrele te pot ajuta să o iei de la capăt. Ai nevoie de prospețime și o vei găsi. Orice proiect nou început în jurul acestei date va fi de bun augur pentru tine. 

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă se va petrece în casa a douăsprezecea. Nu putem spune că îți va conveni prea mult, dar poți folosi acest eveniment pentru a face pace cu o fază din trecut. Pentru a face spațiu în viața ta, la propriu și la figurat, bucuriei și oamenilor care chiar merită. Fii atent la intuiție sau la ce visezi!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă va fi în casa a unsprezecea. Un moment foarte bune pentru a-ți face planuri. Primești sprijin de la oamenii apropiați. Devii vizibil și ai succes din punct de vedere profesional. Dacă vei vedea jumătatea plină a paharului, vor fi destule avantaje. 

Saturn retrograd până pe 15 noiembrie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Nouă se va petrece în casa a zecea. Asta înseamnă că îți poți pune intenții în ceea ce privește cariera. Unele care să se concretizeze în următoarea jumătate de an. Și este cazul să fii mai optimist și mai încrezător în forțele proprii. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Poți chiar face o călătorie pe 6 iulie sau în jurul acestei date. Va fi, cu siguranță, una de neuitat. Mai ales pentru că Luna Nouă din casa a noua va fi în conjuncție cu Venus. Am putea spune că ai nevoie de noi experiențe împreună cu persoana iubită. Unii dintre voi vor avea curaj să reia sau să înceapă unele studii. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna Nouă din casa a opta te va conecta cu multe dintre fricile tale. Tocmai pentru a-ți arăta că ești mai prăpăstios decât este cazul. Și că te gândești întotdeauna la ce nu merge. Îți vei da seama singur că îți cam otrăvești mintea și sufletul cu atâta nesiguranță. 

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

O veste bună! Luna Nouă se va petrece în casa a șaptea. Cei singuri vor fi destul de norocoși! Trebuie doar să iasă din casă și să fie mai deschiși. Sigur vor întâlni persoane foarte atrăgătoare și disponibile. Iar cei care au deja o relație vor beneficia de o atmosferă nemaipomenită! O cină romantică nu ar strica!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă va fi în casa a șasea. Și poate fi evenimentul necesar să te facă să te respecți mai mult. Să mănânci mai sănătos, să dormi, să consumi timp și energie doar pentru activitățile care merită. Vei munci cu drag și spor. Vei fi destul de harnic și acasă. 

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă din casa a cincea te vrea mai romantic. În jurul zilei de 6 iulie vei simți un chef de viață uimitor. Nu trebuie să lași timpul să treacă fără să te implici în activități distractive! Copiii îți vor face surprize plăcute.

Chiron direct în Berbec, până pe 26 iulie. Lecții importante mai ales pentru patru zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Pești până în martie 2025

Lilith a intrat ieri în Balanță, unde va rămâne până la...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Sursă foto: Freepik

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Sursa: pixabay.com

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cuvintele sunt arme pentru o zodie

pixel