Ce ZGOMOT ești în funcție de Zodia ta. Dacă Zodiile ar fi sunete
Autor: , Astrosens Team | Dată: 25 aug 2022, 16:47
Pe 14 septembrie, sărbătorim Ziua tăcerii (#QuietDay). Și cu această ocazie vă propunem un alt fel de articol. Poate că nu te-ai gândit niciodată la asta, dar dacă ai fi un sunet, cum ai fi perceput de ceilalți? Ce sunet sau ce zgomot ar face Zodia ta? Află mai jos! 

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”. Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Ce sunet sau ce zgomot ești în funcție de Zodia ta?

Berbec/ Ascendent în Berbec: o ciocnire metalică

Se aude o izbitură undeva? Există ceva puternic care te face să îți acoperi urechile, sau cineva s-a grăbit prea tare să se arunce cu capul înainte? Metal și metal în goana după aur. E posibil să fie vorba despre Berbeci, mereu grăbiți, mereu imprevizibili, nu ai cum să nu-i auzi.

Taur/ Ascendent în Taur: ca și cum cineva mușcă dintr-o pară zemoasă

Taurul nu poate să nu se gândească la mâncare, stă în esența lui. Printre cei mai pofticioși nativi ai zodiacului, dacă stai cu Taurii la masă, o să ai tendința să guști și tu din ce mănâncă ei până la urmă, iar para aceea poți să fii sigur că nu e orice pară.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni: zumzetul sporovăielii unui grup de persoane, undeva în depărtare

Gemenii pot fi asociați cu discuțiile, cu schimbul de idei, cu felul în care împarți din informațiile aflate, cu micile glume. Dacă Gemenii ar fi un sunet, atunci ei ar fi sunetul produs de discuțiile dintre oameni, de conversații plăcute până în miez de noapte.

Rac/ Ascendent în Rac: susurul râului care curge ușor prin văi

Racii cu calmul și liniștea lor nu pot face altceva decât să îți aducă mai mult confort, mai multă liniște sufletească. Dacă Racii ar fi un sunet, atunci ar fi sunet de pus ringtone la telefon pentru serile în care ai nevoie să meditezi și să te liniștești, legănându-te ușor odată cu râul precum în brațele unei mame. 

Leu/ Ascendent în Leu: un public zgomotos care aplaudă

Dacă Leii ar fi un sunet, atunci ar fi sunetul unei forfote extaziate de ce tocmai s-a întâmplat pe scenă, aplauzele furtunoase ar fi precum un balsam al recompenselor perfecte pe inima de Leu, plină de orgolii și mereu în căutare de atenție. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară: un păcănit din degete în exact același ritm cu melodia care se aude acum

Fecioarele tacticoase și mereu precise sunt cele care ar ști care este ritmul perfect al melodiei, când și cum anume trebuie să fie totul făcut. Precizie, ordine, disciplină, ritm și organizare. 

Balanță/ Ascendent în Balanță: voci calme în miezul unei dezbateri

Fiecare își spune părerea, toată lumea are dreptul să afirme ce dorește, toți au dreptate în felul lor. Echilibru, relații, discuții deschise, dorință de armonie. Dacă Balanțele ar fi un sunet, ele ar fi adevăratul sunet al dezbaterilor corecte. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion: zgomotul valurilor spărgându-se de mal

Cum anume să se audă altfel un Scorpion dacă nu rupându-se în bucăți pentru a se reuni iar cu sine spre o nouă și complet minunată călătorie căre cunoaștere. Cunoaștere a lumii, cunoaștere a adâncurilor și poate și durere și dorință de a răzbi.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător: semnalul de plecare al unui tren înainte să părăsească gara

În dorul lor de a cunoaște lumea, dacă ar fi un sunet, Săgetătorii ar fi sunetul plecării, ar fi curiozitatea către noua destinație, ar fi cel mai cunoscut strigăt către „lume, vreau să te știu și să te simt!”

Capricorn/ Ascendent în Capricorn: sunetul unui ceas pe noptieră

Tic-tac, tic-tac. Timpul trece diferit pentru cei guvernați de Saturn, au ticăitul lent care le curge prin vene, timpul e de partea lor până la urmă, și nici nu își lasă amprenta pe chipul lor, căci fiind copii ai timpului, le dă răgazul să o ia mai încet. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător: sunetul tastelor târziu în noapte

E Vărsătorul, aude și simte viitorul, e în sunetul tastelor unui laptop care odată cu ziua de mâine va aduce acea invenție care îți va face viața mai ușoară. 

Pești/ Ascendent în Pești: ecoul unor voci din alte vieți

Peștii cu natura lor divină, cu intuiția și capacitățile paranormale, cu dorința de a salva lumea, sunt dincolo de lumea aceasta. Dacă ar fi un sunet, Peștii ar putea să șteargă granițele dintre vremuri. 

articol inspirat de Ann Clark, pe Quora.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Balanțele în sezonul lor. De ce iubim Balanțele

Iată-ne intrați, de astăzi, în sezonul Balanțelor....

ȘAPTE cele mai puternice semne zodiacale și ENERGIA lor

Există într-adevăr un semn zodiacal care să merite...

Ce-și notează Zodiile în fiecare zi. Jurnalele Zodiilor

A scrie într-un jurnal este un act benefic care poate...


Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?