Ce vrea Mercur retrograd de la tine? LECȚIA lui Mercur retrograd pentru fiecare Zodie și Ascendent!
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine în exclusivitate pentru noi cu cele mai calde vești despre retrogradarea lui Mercur între 10 mai și 3 iunie. Nu uitați că efectele se vor simți până pe 5 iulie! Mai jos, recomadări și previziuni pentru fiecare Zodie și Ascendent. 

Ce vrea Mercur Retrograd de la noi? Vrea să fim mai selectivi, să ne bazăm pe ce avem, să fim siguri, să ne reparăm greșelile făcute până acum. Nu vine în niciun caz să ne pedepsească, ci doar să ne ofere un răgaz pentru a putea construi solid, pentru a nu mai fi atât de superficiali, dar și o lecție importantă: suntem umani și nu putem controla totul. Și lucrul acesta are frumusețea sa, până la urmă. 

citește aici previziunile generale despre această retrogradare a lui Mercur și de ce anume este mai specială decât alte retrogradări!

Previziuni pentru fiecare Zodie și Ascendent! Ce vrea Mercur Retrograd de la tine? Care este lecția pe care trebuie să o înveți?

Berbec / Ascendent în Berbec

Mercur se întoarce din casa a 3-a în casa a 2-a, ce lecție îți poate da? Că ai gestionat prost banii.  Nu ai fost atent la cheltuileli, la venituri. Te-ai împrăștiat în multe direcții și nu le poți susține. Nu poți cheltui ce nu ai. Ai resurse să faci tot ce ai zis că faci? Reevaluează-ți atitudinea legată de bani. O să pierzi niște bani și o să ai un șoc.

Taur / Ascendent în Taur

Mercur retrogradează din casa 2-a în casa 1. După ce vrei bani sau ceri bani ți se arată că problema nu este la ceilalți, ci la tine. Este vorba despre capacitatea ta intelectuală, de cât de bine te prezinți tu pentru a primi banii aceia. Tu ce crezi despre tine, până la urmă? Tu unde greșești? Dacă ai un interviu, discuția despre bani va fi dificilă. Depinde doar de tine, câtă încredere ai în tine, asta este lecția. Tu cum te vezi?

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Mercur pleacă din casa 1 și se întoarce în casa a 12-a. Poate că ai făcut foarte multe progrese în ultimul timp. Ți se arată și rezultatele din ultimele luni. Dar nu e totul așa cum crezi tu și nici cum vrei tu. Apar chestiuni neprevăzute. Întorcându-se în casa a 12-a, Mercur te obligă să sapi mai adânc în tine, să nu fii superficial. Sunt lucruri pe care nu le poți controla. Se recimandă retragere, izolare și să vezi ce anume îți transmite mintea în acel moment.

Rac/ Ascendent în Rac

Mercur se întoarce din casa a 12-a în casa 11-a. Mercur în casa a 12-a se victimizează și are multe așteptări, dar când se întoarce trebuie să îți dai seama că trebuie să apelezi și la alții, că nu le poți face singur pe toate. Dacă nu ai făcut niște analize, s-ar putea să te oblige. Va trebui să ai grijă și la pierderile din afaceri, lecția lui Mercur este că vrea să te facă să îți dai seama unde ai greșit.

Leu/ Ascendent în Leu

Mercur trece din casa a 11-a în casa a 10-a. Îți va schimba noțiunea de încredere în toți ceilalți de la serviciu, în colegi, în superiori. Toate amânările, întârzierile, anulările, blocajele sunt în zona serviciului și asta vrea Mercur să înveți, că nu ai ce face acolo. Va trebui pur și simplu să accepți și să taci. Multe vorbe de până acum ți se vor întoarce. Ai grijă și la deciziile pe care le iei cu prietenii.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Mercur trece din casa a 10-a în casa a 9-a. Pe scurt, e momentul să mai înveți ceva. Dacă ai dat peste niște limite personale, depășește-le! Trebuie să schimbi ceva în modul în care înveți, dar și în felul în care dai examene. Atenție la călătorii, la întârzieri, la actele mașinii, la tot ce ține de drum.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Mercur se întoarce din casa a 9-a în casa a 8-a. Ai mare grijă la taxe, impozite, profit la afaceri, negocierile de acum se reactualizează, vei învăța din nou să negociezi. Mercur va veni să vadă dacă ești atent, sau să verifice ce anume ai făcut cu documente în trecut. Vei afla secretele altora sau alții vor afla secretele tale. Trebuie să ai grijă ce vorbe spui, ce zvonuri împrăștii, ai grijă că pot ajunge distorsionate. Nu te baza prea mult pe intuiția ta acum.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Mercur se întoarce din casa a 8-a în casa a 7-a. Lecția e că te poți întâlni cu foști parteneri sau poți avea discuții cu partenerul, discuții de care ai fugit până acum. Se pune problema direcției în care o va lua relația voastră. Vă certați și o luați fiecare pe drumul său ori mergeți înainte împreună. Mercur vă provoacă să luați o decizie. De ce v-a fost frică nu scăpați. Pot fi decizii cu privire la rutina voastră sau pot fi decizii importante, dar ele sunt în zona relațională.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Mercur retrogradează din casa a 7-a în casa a 6-a și vă spune să mai lăsați partea relațională și să vă duceți la serviciu. La muncă este mult haos, multe încăpățânări, rigiditate, reproșuri. Este și o nevoie de nu face ca ceilalți, de a vă pune contra. Este mult stres, agitație. Treburile gospodărești sunt date peste cap. O să primiți foarte multe lecții legate de modul de viață.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Mercur se duce în casa a 5-a. Lecțiile sunt legate de relația cu copiii. Poate că trebuie să îl duceți la altă școală, poate nu comunică. Trebuie să vă recuperați datoriile. Dacă nu vi s-au dat banii, trageți să îi primiți înapoi. Sau nu mai dați altora bani. Oamenii vor trage de voi pentru că voi le-ați permis-o. Acționați cu multă maturitate și nu vă victimizați pentru că nu rezolvați nimic.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Mercur retrogradează din casa a 5-a în casa a 4-a. Aveți tot felul de lucruri de reparat prin casă, amânări, instalații, întârzieri. O să fiți luați prin surprindere și nu găsiți soluțiile imediat. Lecția lui Mercur este că lucrurile se vor rezolva, ideea este să ieșiți din mintea voastră. Toate chestiunile din zona familiei și a casei vor fi date peste cap, dar asta doar să vă arate că nu toată lumea are ritmul potrivit după al vostru.

Pești/ Ascendent în Pești

Mercur se întoarce în casa a 3-a. Dacă aveți de discutat cu anumiți clienți, s-ar putea să vină niște negocieri în care să se demonstreze că e mai simplu să îi convingi pe oameni în mod natural, nu prin tot felul de șiretlicuri. Aveți grijă mare la mașinile pe care le conduceți, grijă la reparațiile acestora. Tot ce ține de tehnologie, laptopuri, telefoane se strică. Aveți riscul să întârziați, deci plecați din timp căci programul vi se va da peste cap. Discuțiile cu ceilalți vă vor ajuta să treceți mai ușor.

Urmărește întreaga emisiune mai jos!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel