Ce vor, de fapt, nativii cu Ascendent în zodii de FOC
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Ascendentul este extrem de important în astrograma noastră, alături de Soare și Lună. Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro ne aduce în prim-plan câteva caracteristici ale celor care au Ascendentul în zodii de foc.

Ca să putem determina Ascendentul avem nevoie bineînțeles de dată, dar neapărat și de ora și locul unde ne naștem. Dacă nu știm ora este important să știm măcar un interval.

Atenție! Ascendentul nu se manifestă doar după 30 de ani, ci încă de la prima respirație, de când am luat prima gură de aer pe lumea aceasta, preluăm energia de la orizontul estic al locului nașterii noastre.

Citiți mai multe despre ascendent și cât de mult contează acesta atunci când ne întâlnim pentru prima dată cu o persoană aici.

Ce vor, de fapt, nativii cu Ascendent în zodii de FOC?

Ascendent în BERBEC

Un nativ cu Ascendentul în Berbec este o persoană extrem de energică, nu poate sta locului, este impulsiv. Ce anume vrea un Ascendent în Berbec? Tocmai asta este problema, vrea mereu ceva, este neobosit și la prima vedere s-ar putea să îi obosească pe cei din jurul său. Un alt lucru pe care îl va dori o persoană care are Ascendentul în Berbec este să lase la vedere anumite detalii, să iasă în evidență cu anumite lucruri, să se lase văzut de cei din jurul său.

Ascendent în LEU

Și cei care au Ascendentul în Leu își doresc atenția celor din jurul  lor și reușesc să o capteze cu ușurință. O persoană cu Ascendentul în Leu va fi mult mai ușor de remarcat deoarece pare mai încrezător, pare că deține toate elementele problemei, însă aceasta este o fațadă. Pe lângă atenție, un Ascendent în Leu vrea să primească și complimente pentru felul în care arată, de aceea își construiește detaliat înfățișarea, hainele, felul în care îi stă părul și bijuteriile. Chiar și mersul este într-un anumit fel care să atragă atenția. Cel mai mult persoanele în cu Ascendent în Leu vor atenție și vor să arate celorlalți că sunt super siguri pe ei.

Ascendent în SĂGETĂTOR

O persoană care are Ascendentul în Săgetător va fi foarte energică la prima vedere. Aceștia își doresc și ei să se miște mult, să călătorească, să vadă lumea. Atrag în jurul lor oameni care vin să le ceară sfatul tocmai pentru că ei au trecut deja prin multe, au călătorit mult, au o anumită experiență de viață și le face plăcere să o împărtășească celorlalți. Cei cu Ascendentul în Săgetător au interese cât mai variate inclusiv în domeniul religiei sau al credințelor și sunt întotdeauna interesați de tendințe. Secretul lor este că se află pe trepte și vor să urce mereu mai sus și mai sus.

Citiți mai multe despre previziunile pentru anul 2022 pentru zodia și ascendentul de FOC AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...

Sunt compatibili Leii și Racii? Ce provocări întâmpină?

Ce aflăm despre compatibilitatea dintre Berbec și Rac?



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?