Ce va aduce Saturn retrograd pentru Taur/Ascendent în Taur: „Încă nu e momentul pentru planurile tale!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Saturn va retrograda pe 29 iunie și va rămâne în acest fel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării. Acesta mai are o reputație, aceea de a fi denumit în astrologie „Marele Malefic”.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta disciplinei retrogradează în acest semn al visării, pune limite și separă totul.

Acest tranzit ne obligă să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Arhetipul Peștilor evadează permanent, se duce într-o altă lume. Trebuie să ne dăm seama ce se întâmplă cu mediul înconjurător. Într-un fel, avem nevoie să devenim niște optimiști mai realiști. Să ne dăm seama că visul, speranța și imaginația sunt bune doar în anumite momente.

Mai întâi, trebuie să începem de la limitele umane. Câteodată este bine să ne depășim limitele, dar realitatea ne ține pe loc.

Ce aduce Saturn retrograd pentru Berbec/Ascendent în Berbec: „Acceptă-ți trecutul, altfel nu îți permiți să visezi!”

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru Taur și Ascendent în Taur?

Saturn retrogradează în casa a unsprezecea. Dar la tine, acesta este guvernator de casa a zecea. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, partea profesională poate trece ori prin momente de liniște, ori prin unele de maximă frustrare.

Poți simți că te-ai plictisit la actualul loc de muncă, că nu mai crești și că nu se mai întâmplă nimic. Sau din contră, ai putea avea părerea că faci prea multe, că nimeni nu te vede sau nu te apreciază.

Cu retrogradarea lui Saturn în casa a unsprezecea, nici nu o să mai acces la toți oamenii de până acum. Trec prin evenimente, nu mai au timp și energie pentru tine. Dar nici tu de ei. Începe un proces de selecție foarte important. Va trebui să devii foarte pretențios.

Dacă până acum ai vrut să te ai bine cu mai multe persoane, acum este necesar să îți dai seama cu cine merită să mergi înainte.

Retrogradarea lui Saturn o să îți taie puțin aripile când este vorba de anumite planuri. Poate la începutul anului 2024 ai avut o agendă pentru următoarele 12 luni. Saturn face în așa fel încât să mai amâni din ceea ce îți propuneai. Este nevoie să te oprești, să tai ceva și să fii foarte intransigent din aceste puncte de vedere. Astfel vei lăsa spațiu pentru altele mult mai autentice în viața ta.

Lecția lui Saturn retrograd în casa a unsprezecea este: Încă nu e momentul.

Axa destin-karma pentru Taur/Ascendent în Taur. „Nu mai da vina pe alții și axează-te pe TINE!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop Lună Plină. Astrele, foc și pară pe PATRU zodii

Previziuni astrale. Pe 22 iunie avem Lună Plină în...

Încă o lună cu Marte în Taur! CINCI zodii sunt puse pe jar

Pe 9 iunie, Marte și-a început tranzitul în semnul...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Apar tensiuni pentru o zodie

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Stres și epuizare pentru o zodie

pixel