Ce va aduce Saturn retrograd pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni: „Nu mai ai voie să te victimizezi!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Saturn va retrograda pe 29 iunie și va rămâne în acest fel până pe 15 noiembrie. Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Cine este Saturn? Planeta timpului, a disciplinei, a construcției, rezilienței și cel mai important, a maturizării. Acesta mai are o reputație, aceea de a fi denumit în astrologie „Marele Malefic”.

Încă din martie 2023, Saturn se află în semnul Peștilor, unde va rămâne până în 2026. Cine este arhetipul Peștilor? Este cel al boemului, visării, haosului, confuziei, inspirației și a divinului.

Dar când planeta disciplinei retrogradează în acest semn al visării, pune limite și separă totul.

Acest tranzit ne obligă să vedem realitatea, cea de care noi fugim. Arhetipul Peștilor evadează permanent, se duce într-o altă lume. Trebuie să ne dăm seama ce se întâmplă cu mediul înconjurător. Într-un fel, avem nevoie să devenim niște optimiști mai realiști. Să ne dăm seama că visul, speranța și imaginația sunt bune doar în anumite momente.

Lecții NECRUȚĂTOARE pentru Rac, Balanță, Scorpion și Capricorn. Țineți-vă bine, o să fiți zguduiți din temelii!

Mai întâi, trebuie să începem de la limitele umane. Câteodată este bine să ne depășim limitele, dar realitatea ne ține pe loc.

Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru Gemeni și Ascendent în Gemeni?

Saturn retrogradează în casa a zecea, cea a carierei și a autorității. Ai putea simți că nu ești validat de către superiori sau că muncești mult și nu primești recompense. Acum, Saturn te obligă să câștigi reziliență.

Vei fi nevoit să te confrunți cu frustrările și cu propria nerăbdare. Cu Jupiter în semnul tău, ai prins un pic de gust pentru viață, încredere și îndrăzneală. Dar Saturn în careu cu Jupiter te ponderează.  Nu e suficient să vrei. Trebuie să și muncești.

Cu Saturn retrograd în casa a zecea, va trebui să preiei responsabilitatea unor oameni din familia ta. Pentru unii dintre voi, poate aduce și o oficializare a unui statut relațional.

Deși casa a zecea vorbește despre carieră și statut, aceasta se referă și la conceptul de „Cine sunt eu?”, „Care este imaginea mea în societate?” Trebuie să lucrezi la un brand personal, însă unul cât mai matur și serios.

Saturn îți va aduce provocări, greutăți, dar și recunoaștere după ce vei trece peste cele rele. Marele Malefic își dorește ca tu să nu te victimizezi.

Victimizarea îi aparține unui copil. Adultul acceptă că aici și acum nu se poate întâmpla ce visează el. Dar se poate materializa la un moment dat.

Ce va aduce Saturn retrograd pentru Taur/Ascendent în Taur: „Încă nu e momentul pentru planurile tale!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop Lună Plină. Astrele, foc și pară pe PATRU zodii

Previziuni astrale. Pe 22 iunie avem Lună Plină în...

Încă o lună cu Marte în Taur! CINCI zodii sunt puse pe jar

Pe 9 iunie, Marte și-a început tranzitul în semnul...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Apar tensiuni pentru o zodie

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Stres și epuizare pentru o zodie

pixel