Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Luna de Dragon aduce atenționări pentru câțiva nativi din zodiacul chinezesc. Iată despre ce este vorba!

Până pe 8 mai, ne aflăm în Luna de Dragon. Este o perioadă care ne aduce putere. Câinele este cel mai afectat nativ al zodiacului chinezesc în această perioadă.

Iată care sunt mesajele pentru tine!

Șobolan (1948,1960,1972,1984,1996,2008) - Luna aceasta este destul de bună pentru tine.  Ai oportunitatea să prosperi și să faci ajustări în planul personal. Dragonul îți oferă putere. Dacă ți s-au stricat unele lucruri, acum se pot repara. În plus, vei găsi soluții pentru problemele tale de sănătate. Este momentul potrivit să începi noi proiecte și să evaluezi atent ce înseamnă prosperitatea pentru tine.

Tigru (1950,1962,1974,1986,1998,2010) - În această lună, te confrunți cu provocări serioase, mai ales în ceea ce privește relațiile tale, care ar putea întâmpina dificultăți. Renunță la așteptările față de ceilalți și concentrează-te pe îndeplinirea sarcinilor tale profesionale și personale. Este important să nu te expui riscurilor inutile și să fii conștient de posibilele blocaje, fie că sunt rezultatul acțiunilor tale sau ale altora. De asemenea, este esențial să fii atent la sănătatea celor din jurul tău.

Horoscop internațional. Mesaje pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Șarpe (1953,1965,1977,1989,2001,2013) - Există o lecție spirituală importantă pentru tine în această perioadă. Aceasta poate fi o experiență dificilă sau mai ușoară, în funcție de modul în care acționezi și de perspectivele tale. Indiferent de dificultățile întâmpinate, este o oportunitate de creștere spirituală. Este necesar să acorzi o atenție deosebită sănătății tale, în special sistemului digestiv. În cazul în care te afli într-o relație, ar putea apărea conflict. Dar ceea ce contează cu adevărat este modul în care înveți din aceste experiențe și cum depășești obstacolele.

Câine (1946,1958,1970,1982,1994,2006,2018) - Poți să primești sprijin din partea partenerului în această perioadă. Dacă nu ai o relație, există șansa să întâlnești pe cineva. Totuși, trebuie să fii pregătit pentru apariția multor obstacole. În cazul unei noi relații, este important să nu te implici prea rapid și să fii mai rezervat. Acordă atenție modului în care te exprimi și învățăturilor spirituale în această perioadă.

Cam White, astrolog american, despre Saturn în Pești până în 2026: Peștii pot fi prea optimiști, iar Saturn ne cere să fim un pic mai realiști

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Sursă foto: Pexels

Încă o săptămână cu Mercur în Berbec. La ce trebuie să fie atente toate zodiile?

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relație dezechilibrată cu banii pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

pixel