Ce trebuie să înveţe fiecare zodie din sezonul Săgetătorului
Autor: astrosens Team
Data publicării:
Sezonul Săgetător 2021 ne oferă un pic din flacăra sa îndrăzneață până pe 21 decembrie şi ne dă un impuls pentru a explora spațiile din afara zonelor noastre de confort, într-un efort de a ne extinde. Toată lumea va fi afectată într-un mod diferit, așa că dacă doreşti să profiţi de această creștere spirituală, vei dori să știi cu ce lecţii vine acest sezon de foc pentru fiecare semn zodiacal.

Pentru un Săgetător, să stea nemișcat este aproape imposibil atunci când ai întreaga lume de văzut, și asta se datorează probabil faptului că ei sunt guvernați de semnul norocos al lui Jupiter, alias planeta expansiunii.Te poţi aştepta ca ultimele săptămâni din 2021 să se încheie cu o auto-explorare serioasă, extinzându-ţi cunoștințele și depășindu-ţi propriile limite. Odată cu Mercur, planeta comunicării, care intră și el în față în Săgetător pe 23 noiembrie, s-ar putea să observi că te simți confortabil să vorbeşti și că eşti mai direct cu modul în care te simți și simți că tensiunile cresc pe măsură ce Marte tranzitează semnul Săgetătorului. Astrologul Alex Caiola, citat de Bustle.com, vorbește despre ce revelații uimitoare va aduce sezonul 2021 Săgetător pentru semnul tău zodiacal.

Ce trebuie să înveţe fiecare zodie din sezonul Săgetătorului

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbec, vei descoperi că acest sezon pune accentul pe creșterea interioară, așa că s-ar putea să fii mai concentrat pe auto-reflecție și să te extinzi în acest fel. „Acesta este un sezon de transformare pentru tine, dar mai întâi trebuie să te scufunzi în coconul tău și să te odihnești”, îi spune Caiola pentru Bustle. „Acum, felul în care te odihnești s-ar putea să arate cu adevărat diferit față de toți ceilalți. Poate găzduiești petreceri care îți permit cu adevărat să te relaxezi și să te regenerezi cu cei pe care îi iubești. Alţii pot aprofunda eforturile terapeutice.” Încearcă să scrii în jurnal sau să laşi note de recunoștință prin casa ta.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Lucrurile devin puțin grele pentru tine, Taur, pe măsură ce renunți la câteva straturi și înflorești în viața ta socială. „Vei experimenta o creștere în relațiile tale în acest sezon, Taur. Se pare că te-ai obișnuit să ai toate răspunsurile pentru că de obicei cauți în interior. Acest sezon îți oferă șansa de a te uita în oglinda celorlalți. Deși nu poți schimba modul în care ești perceput, poți lua notițe”, explică Caiola.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Sezonul Săgetător va zdruncina unele dintre relațiile tale apropiate și speciale. „Deși controlul impulsurilor nu este de obicei o problemă, îmi vine în minte expresia „acționează acum și gândește-te mai târziu”. De obicei, îţi este dificil să faci orice fără a sonda 100 de persoane, în stil Family Feud, dar acest sezon îţi permite să observi unde te blochezi. Dacă te simți bine în legătură cu ceva, ia decizia!” spune Caiola.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Rac, este posibil să simți nevoia să reflectezi asupra ritualului tău obișnuit de îngrijire în timpul sezonului Săgetător ca mijloc de creștere. „Venus se opune direct semnului tău în acest sezon până în ianuarie. Acest eveniment marchează o perioadă în care te simţi inconfortabil în zonele pe care le gestionezi bine în mod normal - având grijă de ceilalți. S-ar putea să te simți folosit sau să simţi că dragostea ar fi mai tranzacțională, dar încearcă să-ți amintești că, deși ești bine versat în limbajele dragostei, nu trebuie întotdeauna să te adaptezi celorlalți. Încearcă să te concentrezi mai întâi pe a-ţi pune propria mască de oxigen”, explică Caiola.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu, acest sezon îți înalță fericirea, deoarece se concentrează asupra plăcerii tale personale, în special în ceea ce privește oamenii din jurul tău. „Soarele în Săgetător îți evidențiază dragostea pentru interacțiunea socială în acest sezon. Dar, este posibil să fi observat un grup total diferit în jurul tău anul acesta, comparativ cu ultimul. Există prieteni în jurul tău care te fac să te simți uimitor sau, dimpotrivă, neplăcut? Este o oportunitate de a înțelege expresia: ești compania pe care o ții lângă tine”, explică Caiola.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Sezonul Săgetător este totul despre renovări personale, așa că așteaptă-te să te simți mai nostalgic și sentimental în săptămânile următoare. „A flutura bagheta magică este a doua ta natură, mai ales când vine vorba de îmbunătățirea locuinței. Acest sezon îți va oferi un plus de plăcere să termini acele proiecte prin casă, să investești în piese pe termen lung sau pur și simplu să faci acea curățenie profundă pe care ai vrut să o faci... mai ales înainte ca familia şi prietenii să vină la tine,” explică Caiola.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, acest sezon te îndeamnă să te odihnești și să te amintești în următoarele câteva săptămâni, mai ales dacă bateria socială se epuizează - este bine să petreci o noapte liniștită în casă, mai degrabă decât ieșirile tale obișnuite. „Ai avut un an încărcat, cel mai probabil, ai petrecut pe îndestulate. Poate doreşti să iei o pauză în acest sezon, doar pentru a fi târât înapoi de mulțimea socială din fața ușii tale. Fă un compromis pentru a rămâne acasă sau pentru a te angaja în moduri mai productive de petrecere, cum ar fi participarea la podcastul tău live preferat sau la spectacole de comedie din zonă. a-ţi timp să te gândeşti, să cumperi lucruri mici, dar nu cheltui mai mult decât îţi permiţi”, spune Caiola.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, în săptămânile următoare, vei simți o schimbare a concentrării asupra finanțelor tale și te vei inspira să acționezi pentru a-ți extinde averea. „După ce Soarele a ieşit din semnul tău, îți concentrezi atenția asupra lui Marte, care rămâne în semnul tău până la mijlocul sezonului Săgetător. Deși s-ar putea să-ți fie greu să renunți, știi că tot ce este în umbră trebuie să iasă la lumină la un moment dat. Ia ceea ce ai învățat în sezonul trecut și integrează-l în valorile tale personale, poate chiar pentru câștiguri personale. Dacă erai interesat să investeşti în cripto, poate iei în considerare acum să treci la acţiune”, spune Caiola.

Săgetător (22 noiembrie - 21 dec.)

Este timpul tău să crești, Săgetător, și pe măsură ce zodiacul se adaptează la modurile tale aventuroase, vei trece prin cele mai vizibile schimbări dintre toate semnele. Ia-ți acest timp pentru a reflecta cu seriozitate asupra anului și concentrează-te asupra modurilor în care poți să-ți extinzi inima și mintea în mod conștient. „Acest sezon se simte mai karmic decât celelalte, permițându-ți să te extinzi în zonele în care ești în general binecuvântat și în care lucrurile au apărut sau au dispărut în mod magic din calea ta. Acest lucru se datorează punctului culminant al eclipselor de pe axa Săgetător/Gemeni, aducând schimbări materiale”, explică Caiola.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu Săgetătorul care se mută în problemele subconștientului tău, te poți aștepta la revelații și părți ascunse din tine să iasă la 'joacă', Capricorn. „Venus va fi în zodia ta pentru o perioadă foarte lungă, deoarece a intrat la începutul acestei luni și se va deplasa retrograd la sfârșitul acestui sezon, rămânând în Capricorn până anul viitor. Este important pentru că în sfârșit oamenii vor începe să vadă relațiile (dragoste și afaceri) așa cum o faci tu - tactic și practic. În acest fel, poți conduce destul de multe inițiative în evaluarea eficienței, în timp ce alții ar putea dori să se ascundă”, spune Caiola.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsător, acest sezon te pregătește să accepți ajutorul celor din jur, deşi tu crezi că ești prea autosuficient pentru acest lucru – dar odată ce înveţi să ceri ajutor, vei găsi abundența care te așteaptă; trebuie doar să te pui la treabă. „Acest sezon îți oferă capacitatea de a acționa în conformitate cu obiectivele pe care le-ai propus în acest an, evidențiate în special în cariera ta. Dacă te simți copleșit și nu ești sigur unde să te concentrezi mai întâi, amintește-ți că o călătorie de 1.000 de mile începe cu un singur pas”, explică Caiola.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Acest sezon luminează casa carierei tale, așa că s-ar putea să observi o schimbare a concentrării asupra obținerii de relații profesionale și poate chiar vei căuta un mentor înțelept care să te ajute să îţi atingi obiectivele. „Ai fost într-o continuă muncă spirituală anul acesta, permițându-ţi cu adevărat o pauză. Dar acum trebuie să sintetizezi ceea ce ai învățat, nu numai despre tine, ci și despre filosofia ta generală despre viață. Foloseşte sezonul Săgetător ca o oportunitate de a căuta profesori sau platforme care îţi permit să iei acțiuni inspirate”, spune Caiola.

sursa: bustle.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel