Ce tip de femeie ești în funcție de data nașterii? Iată trăsăturile speciale care te definesc!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Adam Stavarache, numerolog, a explicat în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” semnificația datei de naștere la femei. Iată ce ne-a transmis!

Cum calculăm?

Să alegem o dată de naștere: 29.03.2001

Scrii tot numărul, fără a adaugă 0-ul. În cazul nostru va fi: 29321.

Acum împarți numărul obținut la 7. 29321:7= 4188,71429

Cifra ascunsă, adică ceea ce împarți lumii, va fi cea care urmează după virgulă. În exemplu nostru, cifra va fi 7.

Iată descrierea fiecărei cifre!

Cifra 1

Asimilează foarte multe informații de la ceilalți. Aceste femei sunt de tipologie lider. Tot timpul vor avea tendința să facă lucrurile individual. Sunt însetate de informații și adoră să descopere ceva nou. Femeile cu cifra 1 pot conduce cu ușurință orice grup feminin. Își folosesc energia pentru a crea tot timpul ceva nou.

Cifra 2

Aceste femei sunt vindecătoare. Tipologia acestora este vindecătoare, dar și comunicatoare. Ele pot vindeca la toate nivelele. Se pricep foarte bine să și ghideze.

Cifra 3

Femeile cu cifra 3 își doresc foarte multă popularitate. Sunt iubitoare de public și de distracție. Ele vor să fie văzute. Totuși, sunt un pic copilăroase, ceea ce le face să aibă o stimă de sine puțin mai scăzută.

Superstiții în numerologie. Cum îți influențează norocul numărul de la casă?

Cifra 4

Femeile acestea sunt afaceriste, pragmatice și își doresc tot timpul să construiască ceva. Ele pot începe de la 0 orice. La începutul vieții, pot avea o viață mai grea.

Cifra 5

Persoanele cu cifra 5 animează foarte bine spațiul, precum cifra 3. Femeile acestea ies foarte repede în evidență. Își împrăștie personalitatea în toate direcțiile. Se adaptează și sunt foarte versatile în informație. Tipologia acestora este educatoare.

Cifra 6

Femeile cu cifra 6 iubesc frumosul. Sunt atrase de creativitate și de tot ceea ce înseamnă design. Personalitatea acestora vorbește despre frumusețe. Ele învață să își mărească stima de sine. Tipologia este îngrijitoare. Vor vrea să aibă grijă tot timpul de ceva sau de cineva.

Dr. Brandon Fadner: Pașii mici pe care îi poți face pentru a slăbi. Introdu aceste sfaturi în rutina ta de zi cu zi!

Cifra 7

Femeile acestea sunt foarte puternice. Tipologia acestora este tot lider. Ele absorb energiile negative ale celorlalți, dar nu sunt afectate. Sunt idealiste și atrase de domeniile științifice. Pot avea foarte multe idei în cariera lor, în știință sau politică.

Cifra 8

Femeile cu cifra 8 sunt aducătoare de lumină. Pot construi foarte rapid o afacere. Lecția acestora de viață este că trebuie să învețe cum să se descurce pe cont propriu. Ele vor simți întotdeauna nevoia să ofere, dar vor fi frustrate că primesc mai puțin.

Cifra 9

Este o cifră care se găsește rar în data de naștere. Misiunea acestor femei este să învețe cum să iubească singurătatea și cum să nu sufere din complexele emoționale. Sunt foarte profunde și pot găsi esența problemelor. Dar acestea sunt greu de înțeles de către toată lumea.

Previziuni astrale 2024. Ce îi așteaptă pe Gemeni, Raci, Balanțe și Scorpioni în lunile următoare?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Jupiter în astrologie: noroc, expansiune și înțelepciune

Jupiter este o planetă fascinantă, cu multe...


Top citite
freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

pixel