Ce spune numerologia despre 2025? „Va fi un an de revoluție personală și colectivă!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Anul 2025 este plin de evenimente care vor avea un impact pe termen lung. Iată ce ne spune un numerolog!

2025 este un an 9 conform numerologiei. Uranus intră în Gemeni pe portalul 7 7. Pe 11 ianuarie, Nodul Nord intră în Pești. Este un an al Șarpelui conform zodiacului chinezesc. Se conturează a fi un an nebun de-a dreptul.

Zac este un numerolog internațional. Pe canalul său de TikTok, unde are 146k urmăritori, ne-a vorbit despre influențele anului viitor în numerologie.

În primul rând, vine o trezire spirituală masivă anul viitor. Acest lucru este direct legat de Nodul Nord în Pești și de faptul că este un an 9 conform numerologiei.

Uranus intră în Gemeni anul viitor pentru prima dată în 84 de ani. Și de fiecare dată când Uranus intră în Gemeni, întoarce umanitatea cu susul în jos. Când Uranus a intrat în Gemeni în anii 1300, a fost perioada Renașterii. În 1600, a fost cucerirea spaniolă. În 1700, Războiul de Independență.În 1800, Războiul Civil. În 1900, al Doilea Război Mondial. Nu înseamnă întotdeauna război, dar poate însemna, deoarece Uranus aduce energie revoluționară. 

Dar este un an 9, este un an al Șarpelui, și Nodul Nord este în Pești, împreună cu Jupiter în Gemeni. Și deja suntem într-un ciclu de schimbare de 2 ani care afectează toate semnele mutabile din harta natală.

Diferite aspecte ale vieții tale vor fi afectate în funcție de casele în care se află aceste semne mutabile. Oricare dintre cele 12 case în care ai Gemeni va fi aspectul vieții tale care va trece prin cele mai mari schimbări, schimbări bruște, energie de tip revoluționar. Lucruri vor ieși la lumină. De exemplu, dacă ai Gemeni în casa a șaptea, asta are de-a face cu căsătoria ta, dar dacă ai în casa a zecea, asta are de-a face cu cariera. Este important să știi în ce case se află toate semnele tale zodiacale din acest motiv.

Horoscop chinezesc 2025. Previziuni pentru toate semnele zodiacului în Anul Șarpelui de Lemn verde

Cele doisprezece case reprezintă aspectele vieții tale. Zodiile reprezintă diferite părți din tine. Planetele reprezintă diferite energii din tine. Cunoscând aceste combinații, poți ține evidența a ceea ce se întâmplă în lumea din jurul tău, în lumea ta, în universul tău, al cărui personaj principal ești, al cărui zeu ești, povestitorul. Cu Nodul Nord colectiv fiind în Pești, asta înseamnă că va trebui să adopți o abordare spirituală pentru a îndeplini scopul sufletului.

Nodul Nord în Pești este pe cale să aducă un capitol de cincisprezece ani de spiritualitate. Dacă nu îl îmbrățișezi, vei fi copleșit de el. Însă, dacă îl îmbrățișezi, viața ta va deveni viața pe care ai dorit-o întotdeauna, viața pe care ai vrut întotdeauna să o manifești.

Nouă este energia manifestării. Prin urmare, 2025 este un an al manifestării. Cel mai bun mod prin care poți să te asiguri că vei beneficia la maxim de energiile care urmează să se manifeste anul viitor, este că acestea deja au început să se intensifice. Totul a început cu Luna Plină în Pești. De aceea este important să știi unde sunt situate în harta ta natală semnele Fecioară, Pești, Gemeni și Săgetător, pentru că acele semne mutabile au fost activate într-un mod nebunesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!



Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Sursa: pixabay.com

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Capricorn, Vărsător și Pești. "Abia acum vei accepta crudul adevăr!"

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?