Ce spune ELEMENTUL zodiei tale despre tine? Rolul și semnificația zodiilor de AER
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
În astrologie, sunt PATRU elemente, în care se grupează cele 12 semne zodiacale: foc, pământ, aer și apă. Azi, discutăm despre zodiile de AER și despre rolul pe care îl are acest element.

De obicei, te gândești la zodie sau semnul în care te-ai născut, dar trebuie să ai în vedere și elementul, care este direct legat de calitățile semnelor. Cele patru elemente (foc, pământ, aer și apă) sunt esențiale pentru lumea noastră.

Elementele sunt forme prin excelență, fiecare cu propriile calități și semnificații, iar atunci când sunt unite, oferă substanța vieții.

Focul este energia brută, aduce lumină și arde orice îi stă în cale, pentru a curăța și a crea o nouă viață. Pământul este cel care ne conectează la lumea tangibilă și ne oferă resursele necesare pentru a construi viața. Aerul, în schimb, ne umple plămânii și ne dă capacitatea de a ne conecta unii cu alții, de a comunica. Apa ne hrănește, ne vindecă și ne curăță.

În zodiac, semnele sunt împărțite în două categorii: masculine sau feminine. În timp ce acest sistem poate părea puțin depășit în lumea modernă, poţi folosi și cuvinte fără gen pentru dualitatea semnului zodiacal, cum ar fi activ sau pasiv.

Elementele masculine (sau active) sunt semne de Foc și Aer. Nativii acestor elemente tind să fie mai extrovertiți, mai asertivi și mai spontani. Aceste semne tind să se energizeze reciproc și sunt deosebit de compatibile.

AER

Semnele de aer sunt: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Cum sunt, de fapt, semnele de aer? Comunicative, spontane, intelectuale. Vorbim despre persoane logice, curioase și întotdeauna adaptabile. Pot să proceseze ușor proiecte, idei sau relații complexe și sunt mai degrabă înclinați spre varietate decât spre coerență.

Mai mult, sunt semne cu chef de viață, care urmăresc expansiunea și nu vor să bată pasul pe loc. Sunt vizionari, spirite libere, dornici să exploreze și foarte sociabili. Pentru că sunt cerebrali, port să fie și detașați de emoțiile lor sau de lumea practică. Semnele de aer sunt mentale și cerebrale.

Persoanele cu multe semne de aer în harta natală sunt, cel mai adesea, profesori, arhitecți sau comunicatori minunați, fiindcă au mintea deschisă și abia așteaptă să-și folosească abilitățile și cunoștințele.

Cum sunt semnele de Aer în dragoste?

Vorbim despre semne foarte comunicative, care au nevoie de discuții care să-i stimuleze. Semnele de aer care se îndrăgostesc o fac prin conversație. Vor să simtă o adevărată conexiune mentală și pun accent pe simțul umorului când vine vorba despre un partener. Nu le place să ia decizii în grabă.

Cum se descurcă semnele de Aer cu banii?

Sunt pricepuți la tehnologie nativii zodiilor de aer, așa că se pot descurca onorabil cu aplicațiile care îi ajută să-și gestioneze finanțele. Pot să fie cheltuitori impulsivi, precum semnele de foc și cheltuiesc și pe ieșiri, întâlniri cu prietenii, bilete la teatru sau la film.

Cum stau semnele de Aer cu sănătatea?

Ei bine, semnele de aer sunt cele care se dezvoltă prin socializare și conexiune, aspecte importante pentru sănătatea lor. Au nevoie de mișcare care implică și o componentă socială: cursuri de fitness sau sport cu un partener de antrenament. Le sunt de folos și antrenamentele ghidate sau activitățile de grup, care le pot menține motivația.

Cum să echilibrezi aerul?

Aerul poate fi adesea împrăștiat și frenetic. Atunci când este dezechilibrat, acest semn trebuie să pună pe primul loc starea lui de bine, dar și senzația de calm. Poate să prospere în situații sociale, așa că îi trebuie conexiuni semnificative cu ceilalți, care îi fac întotdeauna să se simtă mai bine.

Astrosens recomandă și: Ce rol are ELEMENTUL zodiei tale? Iată ce trebuie să știi despre semnificația zodiilor de FOC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel