Ce spun astrologii internaționali despre Eclipsa totală de Lună din Scorpion de pe 16 mai? „Se schimbă regulile jocului”
Autor: Elena Airini
Data publicării:
Eclipsa totală de Lună de pe 16 mai este una dintre cele mai importante eclipse din 2022. Careul cu Saturn va produce destule întârzieri, dar și frustrări, în special în zona resurselor. Atât la nivel mondial, cât și la cel individual se vor produce multe evenimente. Cei cu marcaj fix în astrograma personală vor avea câteva zile răscolitoare în preajma acestei eclipse. 

Eclipsă totală de Lună în Scorpion de pe 16 aprilie va fi un eveniment de o maximă intensitate deoarece aceasta se petrece în semnul Scorpionului. Semnul acesta este unul complex, intens, cu tot felul de motive ascunse în spatele acțiunilor sale care ne lasă deseori nedumeriți. 

Cu o eclipsă totală de Lună în Scorpion s-ar putea să iasă tot ce am ascuns până acum, tot ce am lăsat nerezolvat la subsol. Dacă aveți lucruri „ascunse sub preș”, precizează Bracha Goldsmith aici, mai bine le scoateți voi înainte și încercați să vedeți ce ați putea schimba, ce ați putea rezolva pentru a merge liniștiți mai departe. Prin energia Scorpionului, ceva toxic, ceva otrăvit s-ar putea oricum să iasă la iveală. O situație pe care ați amânat-o sau poate o vizită la medic, ceva ce mutați de pe o listă pe alta și niciodată nu reușiți să vă ocupați de asta. Este un moment pentru a ne reevalua traumele, durerile, pentru a fi atenți la ceea ce provoacă crizele în viața noastră. 

Aceste lucruri care ies acum la suprafață cerând atenția noastră au, de fapt, nevoie de vindecare. Au nevoie de eliberare și va merita să intri „în noroi”, să „sapi până la sânge” ca să scoți tot ce toxic de acolo, ne spune Goldsmith. S-ar putea să fie vorba despre promisiuni, despre jurăminte pe care le-ai făcut și care te țin legat, nu te lasă să evoluezi.

Ideal este să nu ne lăsăm speriați sau manipulați, intimidați de toată această energie, ci mai degrabă să avem RĂBDARE! Aceasta ne va fi ajutorul și spirijinul: răbdarea. Și să încetinim puțin ritmul, să nu mai sărim imediat dintr-o activitate în alta. Să rezolvăm ce este de rezolvat. 

Pam Gregory, pe de altă parte, ne anunță aici că s-ar putea să simțim încă de pe acum influența acestei eclipse. Aceste evenimente astrologice nu sunt legate doar de simple zile care vin și trec, ci mai degrabă semnalizează crearea și desfășurarea unui întreg proces al cărei energii va fi resimțită pentru mai mult timp, mai ales în cazul eclipselor, mai ales cu intensitatea unei eclipse în Scorpion.  

Sentimentele și emoțiile au tendința să iasă la suprafață mai mult decât de obicei, spune și Pam Gregory, și ne anunță că această eclipsă „schimbă regulile jocului”, va produce tot felul de evenimente, situații și dezvăluiri. Având și Nodul Sud în Scorpion, se vor vedea multe jocuri și lupte de putere atât pe plan personal, cât și mondial. Vom vedea lipsa mare de încredere în oameni, dar și în instituții. Secrete bine păzite până acum vor ieși la iveală. 

În același timp, ni se deschide un nou episod, ni se oferă o nouă cale, se deschide o poartă către o nouă aventură, pentru că desigur, orice final aduce un nou început. 

Găsiți mai multe informații despre eclipsa din 16 mai dar și despre perioada dintre eclipse în care ne aflăm acum, CHIAR AICI!

surse: YouTube- Pam Gregory, Bracha Goldsmith

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel