Ce spun astrologii internaționali despre atmosfera lunii decembrie "Ne așteaptă schimbări revoluționare"
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Decembrie este o lună plină de evenimente. Nu doar pentru că vin sărbătorile, însă avem în față un calendar astrologic bogat. Poate ești curios să afli ce spun astrologii internaționali despre atmosfera generală a lunii decembrie și care sunt recomandările lor, referitoare la ultima lună din an.

După cum spuneam, începe o lună cu numeroase evenimente astrologice. Pe 7 decembrie, Mercur intră în Capricorn, pe 8 decembrie avem o Lună Plină în Gemeni, Venus intră în Capricorn pe 10 decembrie, iar pe 21, Jupiter se întoarce în Berbec. Se continuă cu Luna Nouă în Capricorn de pe 23 decembrie și cu retrogradarea lui Mercur în Capricorn, pe 29 decembrie. Toate aceste evenimente ne vor influența, dar iată și părerile unora dintre cei mai cunoscuți astrologi internaționali.

Care e atmosfera lunii decembrie și la ce să ne așteptăm? Joni Patry începe prin a spune că decembrie este luna unor "schimbări revoluționare", mai ales că Marte este retrograd și că a intrat în semnul Gemenilor, unde va sta până în martie. În decembrie, datorită eclipselor care au avut loc în luna noiembrie, ies la suprafață lucruri pe care le-am ținut ascunse, mai ales în viața personală. Aceeași Joni Patry confirmă că, în decembrie, s-ar putea să înțelegi mai bine care este scopul tău dar și ceea ce ai de făcut din anul care va urma.

În ultima lună a anului, s-ar putea să fii capabil să înțelegi lucruri pe care nu le-ai înțeles până acum. Prima parte este văzută de Joni Patry ca fiind cu adevărat revoluționară, pentru că Venus intră în Capricorn, în data de 10. Te poți aștepta la un proces continuu de vindecare și de eliberare, de care trebuie să profiți în aceste prime zile ale lunii. Datorită lui Venus, sunt zile bune și pentru relații și ieși din vâltoarea lui noiembrie, unde cel mai probabil au existat dificultăți pe plan relațional.

Kathy Rose este un alt astrolog care vorbește despre predicțiile lunii decembrie. Aceasta enumeră trei teme principale, pe care le vom regăsi în prima parte a lunii: exprimare clară și ușoară, eliminarea lucrurilor care ne-au rănit și gestionarea emoțiilor. Între 1 și 4 decembrie, poți simți compasiune pentru cei din jur, îți exprimi mai ușor sentimentele și ai parte de dragoste necondiționată. Este o perioadă bună să te relaxezi, să cânți, să dansezi și să te exprimi cu ușurință prin scris.

În această lună, astrologul este de părere că vei scăpa de vălul de ceață de pe ochi și o să vezi mai clar lucrurile. În plus, dă-ți voie să scapi de supărări, traume sau orice te-a deranjat în tot acest an, pentru că vei simți o eliberare. Grație Lunii Pline în Gemeni, reușeșți să jonglezi cu principiile și valorile. Conchide prin a afirma că este o luna cu potențial, în care te poți schimba, ca să-ti fie mai bine în 2023.

În final, Terrence Guardino este de părere că, în luna decembrie, ai nevoie de răbdare și de efort. Începând cu 12 decembrie, astrologul te încurajează să ieși cât mai mult, să socializezi și să încerci, pe cât posibil, să ai un final de an fără dramă și lucruri negative. Amintește și de Luna Plină din 8 decembrie, care testează relații și aduce la suprafață tot ce a fost bine păstrat. Poate fi o perioadă încărcată de emoții și de nerăbdare. Încearcă să reziști tentațiilor și lasă lucrurile să se întâmple firesc. Graba strică treaba.

Pe plan personal, s-ar putea să ai probleme cu cei mici, pentru că va fi multă gălăgie. În dragoste, s-ar putea să simți că nu îți sunt toate dorințele îndeplinite.

Poți să citești și De ce să-ți pui rezoluții de pe acum și nu de Anul Nou? Astrologul Daniela Simulescu aduce recomandări

Surse de inspirație: canalele oficiale de YouTube ale astrologilor amintiți în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Eclipsa de soare. OPT curiozități care te-ar putea fascina!

Azi, avem o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Berbec. Iată...

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare

Previziuni astrale. Eclipsa de Soare se va petrece în...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

pixel