Ce se întâmplă când Marte e retrograd, mai ales în Gemeni. Efecte pentru toate zodiile până în 2023
Autor: Rodica Mitu | Dată: 15 sep 2022, 20:45
În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în semnul Gemenilor.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, atenție la...

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a spus Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, evitați să cumpărați produse scumpe, cum ar fi laptopuri.

Cu Marte retrograd în Gemeni, e nevoie de autorități care „să vorbească pe limba noastră”.

Cu Marte retrograd în Gemeni, vor apărea greve. „Oamenii vor dori să plece de unde e stres”, a spus astrologul.

„Marte vrea acțiune, dar, fiind retrograd, se lovește de schimbări, de ziduri. Alergați către mai multe drumuri, culegeți de peste tot și, când Marte își termină retrogradarea, o să decideți ce cale veți lua. În 2023, o să știți pe ce vă bazați. Acum, doar încercați mai multe direcții”, a spus Daniela Simulescu.

Citește și...

Vești foarte bune și mari oportunități, în 2023, pentru o zodie

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile pentru anul 2023. O zodie va fi într-o permanentă cursă contra cronometru. Atenție, urmează numeroase schimbări pe parcursul anului!

„În 2023 vei fi mai tot timpul pe drumuri. Saturn, guvernatorul tău, va intra în casa a treia. Și de aici pot fi create o multitudine de scenarii. Familia va avea nevoie de ajutorul tău și va trebui să îi vizitezi pe cei dragi. Poți decide că este momentul să te muți, în țară sau în străinătate. Oricum, trebuie să reții că întocmirea actelor va dura și îți va aduce destule frustrări. Locul de muncă va necesita ca tu să te înâlnești des cu potențialii clienți sau colaboratori. Și să stai mai puțin pe la birou. Te înscrii la un curs și cauți metoda cea mai bună să împaci și capra și varza. Adică să ai timp atât pentru familie, carieră, cât și pentru noile tale proiecte. Și da, timpul va deveni o problemă cronică. Vei fi într-o permanentă cursă contra cronometru. Adevărul este că îți vei dori mai mult de la viață în 2023. Și știi că trebuie să depui eforturi serioase”, a spus Daniela Simulescu.

„Abia din iunie îți vei da seama de evoluția interioară din ultimii ani. Fricile nu mai sunt la putere. Înveți că există și zone de gri, nu doar alb și negru”, a zis Daniela Simulescu. 

Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

Top citite
sursă foto: Pixabay.com

„Va fi doar VINA TA dacă până pe 28 octombrie nu se întâmplă și ceva bun în viața ta”. Ultima șansă a lui Jupiter în Berbec

sursă foto: Pixabay.com

Venus în Balanță, previziuni și daruri pentru toate Zodiile. Unde să cauți frumusețea din viața ta

sursă foto: Pixabay.com

Află care este citatul Zodiei tale. Motivație, bucurie și gânduri care ne pot face ziua mai bună

sursă foto: Freepik.com

Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?