Ce schimbări aduce tranzitul lui Saturn în Pești, din martie 2023? Daniela Simulescu aduce previziuni complete
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data actualizării:
Data publicării:
Din data de 7 martie 2023, Saturn începe tranzitul în ultimul semn al zodiacului. Astrologul Daniela Simulescu spune că Saturn, planeta recunoscută pentru teste dure și frustrări, va trece printr-un reset vizibil, care va dura până în 2025. Ce înseamnă asta? Planeta ne va da un ultimatum și ne învață că nu vom mai putea să-i consumăm în neștire resursele. Iată ce trebuie să știi despre tranzitul lui Saturn în Pești și ce schimbări aduce.  

Tranzitul lui Saturn în Pești va dura de pe 7 martie 2023, până pe 25 mai 2025. La un moment dat, va avea și o scurtă intrare în Berbec și va reveni în Pești de pe 1 septembrie 2025, până pe 14 februarie 2026. Daniela Simulescu oferă câteva direcții și ne spune încotro se duce omenirea în acest interval.

În primul rând, merită să-ți amintești de planeta Saturn. Aceasta este văzută că un băiat rău al astrologiei, sau ca un profesor exigent și dur. Ce își dorește Saturn, de fapt? Autenticitate și maturizare. Saturn vrea pragmatism și nu îi pasă de exagerări. Cere timp și austeritate și impune anumite limite.

În acest context, semnul Peștilor este foarte interesant. Deși Saturn vrea limite, acest semn zodiacal nu le are! Din martie 2020, Saturn este în Vărsător și ne-a limitat pe partea socială, mai ales din cauza pandemiei. În această perioadă, Saturn a fost cel care a concretizat și partea digitală, cea de online. 

Ei bine, în câteva luni, Saturn intră în Pești. Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și reprezintă, practic, o închidere de ciclu sau ultimul ceas, așa cum îl denumește astrologul Daniela Simulescu. Ce poate să însemne asta? Putem vorbi despre ultimul ceas al omenirii. Odată cu intrarea lui Saturn în Pești, planeta îți arată că nu mai poți să tragi și că ai exagerat cu modul de trai și cu obiceiurile tale. Devin realitate și schimbările climatice, încălzirea globală sau topirea ghețarilor. Se impun schimbări serioase.

Peștii reprezintă și apă, deci viață. Cu Saturn în Pești, ne vom da seama că este ultimul ceas în foarte multe domenii. Peștii au legătură și cu sănătatea, cu resursele, cu adicțiile sau cu izolarea. Ultimul ceas se referă și la modul în care reciclăm, mai ales că mările și apele sunt extrem de poluate.

Încă din 2023, consumul limitat și reciclarea selectivă devin subiecte importante. Saturn în Pești va acționa ca un baraj. Pentru că o să crească apele, multe popoare vor fi nevoite să se retragă sau să regândească totul. Acest tranzit al lui Saturn are impact asupra a tot ce este virtual, devine palpabil. Omenirea se va îndrepta și mai mult către online și pot apărea și alte religii, mai ales că arhetipul Peștilor vorbește și despre religie.

Un simbol esențial în acest tranzit al lui Saturn în Pești va fi și podul, atât metaforic, cât și concret. Vei căuta religii sau culte care te ajută. Din 2023, oamenii se vor ocupa și de crearea instituțiilor pentru persoane defavorizate, vârstnici sau bolnavi. Nu o să mai negăm atât de mult existența problemelor psihice.

Tot ce ține de animale se va schimba, iar medicina veterinară poate să atingă alte culmi. Sau oamenii își vor îndrepta mai mult atenția către animale. Mulți dintre noi vom simți nevoia să ne asumăm și să ne confesăm, fie la un preot, fie la un terapeut.

Din martie 2023, fiecare va trece printr-un ultim ceas și va decide să renunțe la o parte din ego. Îți vei da seama că nu ai avut grijă de sufletul tău, iar din 2025, va trebui să te adaptezi la lumea ce va să vină. Cu Saturn în Pești, trebuie să ai grijă și de sănătate. Pe scurt, nu mai neglija problemele și mergi la doctor, dacă este nevoie. Tot planul trup-minte-suflet trebuie prioritizat.

Se va discuta mult și de pensii și de scăderea natalității. Vom fi nevoiți să căutăm din ce în ce mai mult în afara planetei și se va face un progres excelent pe tot ce înseamnă spațiu, în următorii doi ani.

Poți să vezi emisiunea cu Saturn în Pești și aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai orgolioase zodii. Cine are un ego mai pronunțat?

Află dacă ești sau nu în topul orgolioșilor!


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel