Ce rol are ELEMENTUL zodiei tale? Semnificația zodiilor de APĂ
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce spune elementul zodiei tale despre tine? Există PATRU elemente, în care se grupează cele 12 semne din zodiac: foc, aer, apă și pământ. Azi, aducem în atenția ta zodiile de APĂ, precum și semnificația acestui element!

În afară de zodie sau semnul în care te-ai născut, trebuie să ai în vedere și elementul, care este direct legat de calitățile semnelor. Cele patru elemente (foc, pământ, aer și apă) sunt esențiale pentru lumea noastră.

Focul este energia brută, aduce lumină și arde orice îi stă în cale, pentru a curăța și a crea o nouă viață. Pământul este cel care ne conectează la lumea tangibilă și ne oferă resursele necesare pentru a construi viața. Aerul, în schimb, ne umple plămânii și ne dă capacitatea de a ne conecta unii cu alții, de a comunica. Apa ne hrănește, ne vindecă și ne curăță. Nu în ultimul rând, sângele tău este vital pentru întreaga ta esență. Aceasta este Apa.

Împreună, cele patru elemente ne creează lumea.

Elementele feminine (sau pasive) sunt semne de Pământ și Apă. Nativii acestor elemente tind să fie mai introvertiți și mai autonomi, cu resurse interioare mai mari de putere și pasiune. Împreună, aceste semne se armonizează și sunt, de asemenea, foarte compatibile.

APĂ

Semnele de apă sunt: Rac, Scorpion și Pești.

Ce trebuie să știm despre semnele de Apă? Sunt emoționale, senzuale și intuitive. Nativii acestor zodii tind să profite de resursele vieții lor interioare, ca să proceseze diferite experiențe sau situații. Pot să se conecteze cu cei din jur într-un mod vulnerabil și sensibil.

Sunt capabili și să perceapă lumea într-un mod sincer, plin de compasiune și spiritual. Din cauză că sunt atât de conștienți de sentimentele lor, tind să devină excesiv de emoționali.

În plus, persoanele cu multe semne de apă în harta natală pot avea un interes mărit pentru lucruri mistice, psihologie sau medicină. Le place să-și folosească empatia, ca să se conecteze mai bine cu ceilalți.

Pe lângă faptul că pot fi sensibili, sunt și puțin misterioși, dar și profunzi, foarte orientați spre casă și familie.

Cum sunt semnele de Apă în dragoste?

Semnele de Apă nu sunt atrase de aventuri sau întâlniri ocazionale. Se îndrăgostesc repede și tind să idealizeze oamenii sau să se atașeze excesiv. Sunt iubitori și loiali și le place să petreacă timpul acasă, cu familia.

Cum se descurcă semnele de Apă cu banii?

Ei bine, semnele de apă sunt extrem de preocupate de securitatea financiară. În schimb, pentru că sunt persoane emoționale și adesea anxioase, se pot calma atunci când fac cumpărături. Pot avea nevoie de îndrumare, ca să țină sentimentele departe de bani și să nu-i cheltuiască pe toți.

Cum stau semnele de Apă cu sănătatea?

Semnele de apă pun accent pe conexiunea dintre minte, corp și spirit. Vor să se simtă în siguranță și să aibă o bază solidă, care să-i liniștească. Își pot îndrepta atenția către yoga sau către orice activitate care are legătură cu apa, fiindcă îi poate calma.

Cum să echilibrezi apa?

Când nativii semnelor de apă sunt dezechilibrați, se pot sătura de propriile emoții negative de tristețe, anxietate sau furie. Prin urmare, pot folosi tehnici utile precum respirația sau palparea, care pot fi deosebit de utile.

Astrosens îți recomandă și: Ce spune ELEMENTUL zodiei tale despre tine? Rolul și semnificația zodiilor de AER

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel