Ce reprezintă Luna Plină și cum poți să-i folosești energia?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Pe 5 februarie, avem o Lună Plină în Leu. Un eveniment special. Află mai multe detalii despre Luna Plină, despre efectele sale și despre modul în care îi poți folosi energia.

În câteva zile, pe 5 februarie, o să fim martorii unei Luni Pline speciale, în Leu!

Soarele și Luna vor fi și în careu cu Uranus, iar acest aspect astrologic poate să aducă evenimente neașteptate sau bizare, în special în viața celor care au în harta natală marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Fiindcă îl avem implicat și pe Saturn, este posibil ca o parte din noi să spună "hai", iar alta "stai". Totodată, arhetipul Leului vorbește despre o rană narcisică. Așa că mulți se vor trezi în situații în care se vor regăsi cu greu. În special din punct de vedere relațional.

Ce reprezintă Luna Plină?

De la bun început, trebuie să știi că fazele lunii ne afectează personalitatea, perspectivele și viața. Dacă devenim conștienți de acestea, putem dobândi o nouă înțelegere a noastră și a puterii lor.

Din punct de vedere astrologic, Luna este cea care guvernează emoțiile subconștiente. Partea din interiorul nostru pe care de multe ori nu o putem exprima, dar pe care o simțim la un nivel profund.

Poziția Lunii din harta natală arată de ce anume are nevoie sinele tău interior. Schimbarea Lunii în cosmos ne afectează și pe noi, pe o bază mai tangibilă.

De ce exercită Luna o influență atât de puternică? Gândește-te simplu: Luna controlează mareele și suntem compuși din 60% apă. Deci, îi putem simți mișcările în viața de zi cu zi.

Luna Plină apare atunci când pământul se găsește între Soare și Lună. Aici, Luna este la maximum.

Cum poți folosi energia Lunii Pline?

Lunile Pline luminează tot ceea ce ne înconjoară - chiar și intuiția noastră. Mai mult, strălucirea Lunii Pline ne permite să vedem situațiile dintr-o perspectivă mai clară.

De regulă, Lunile Pline reprezintă adevărate momente de eliberare. Acum ai șansa să renunți la obiceiuri, să lași situații neplăcute în urmă și să te concentrezi pe vindecare.

Cât de necesare sunt ritualurile de Lună Plină?

Există multe ritualuri asociate cu Luna Plină, cum ar fi încărcarea cristalelor și băi relaxante pentru a fi în flux cu universul. Până la urmă, onorăm Luna și toată gloria ei în această fază.

Relațiile interumane pot deveni mai intense în timpul acestei faze lunare. Mai mult decât atât, relațiile pot evolua și crește dacă ambele părți sunt dispuse să lase în urmă problemele din trecut și certurile. Putem începe din nou sub o lună plină, dacă suntem dispuși să ne schimbăm.

Totodată, dacă ziua ta de naștere se va petrece în aceeași zi sau în apropiere cu o fază a lunii, înseamnă că vei avea parte de evenimente interesante. Ar fi bine să fii atent mai ales la Lunile Pline și la Eclipse.

Munca iertării este esența oricărui ritual de Lună Plină. Începe ritualul scriind o listă de resentimente, nemulțumiri și răni emoţionale care ţi-au venit în minte în timp ce meditai. Apoi, vizualizează iertarea fiecărei persoane. Munca de iertare este în beneficiul tău. 

Ar fi bine ca în jurul unei Luni Pline să nu iei decizii bazate doar pe emoții, să încerci să nu gândești negativ și să nu începi lucruri noi, ci mai degrabă să te concentrezi pe încheierea celor vechi.

Vezi și: Luna Plină: Mit sau adevăr? Ne influențează somnul, sănătatea sau dispoziția?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel