Ce reprezintă Juno în harta ta natală și cum îți influențează viața?
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Deși există peste 12.000 de asteroizi în sistemul solar, Juno este unul dintre primii patru descoperiți. Alături de Ceres, Pallas și Vesta, este considerat un asteroid esențial. Vrei să afli ce reprezintă în harta ta natală și cum te influențează? Citește mai jos!

Putem spune că Juno orbitează planeta Jupiter, iar o călătorie în jurul său durează aproximativ 14 zile. Acest asteroid poartă numele unei zeițe romane, fiind considerată omologul feminin al lui Jupiter.

Este adevărat că semnele și planetele au un rol major în astrograma ta natală, dar merită să ții cont și de asteroizi. Așa cum spuneam, cea mai mare majoritate a asteroizilor poartă numele celebre ale unor zeițe sau zeități.

Cine este Juno în harta ta natală?

Trebuie să știi că Juno sau Hera este sora-soția lui Jupiter sau Zeus, cunoscut drept regele lasciv sau chiar pofticios al zeilor. Mai mult, isprăvile extraconjugale ale lui Jupiter nu au avut sfârșit, așa că soția sa a devenit un substitut al opiniilor culturale despre căsătorie. După ce a vânat amantele soțului ei, a fost îndreptățită să-și apere legătura sau nu?

De altfel, Juno are un cuvânt greu de spus despre relații, dar și despre modul în care viața poate să difere de ceea ce ai jurat să aperi la altar. Juno poate să indice un anumit loc în care ai fost în viața ta, în care ai fost iluminat sau chiar prins într-o dinamică de putere a familiei. Gândește-te la termenii relațiilor tale și la persoanele care te-au blocat sau ți-au suprimat puterea. Poate că atunci când ai cerut răspunsuri, ai fost numit nebun. Juno este cea care cere respect, chiar dacă trebuie să-și mențină punctul de vedere ferm.

Putem spune că Juno devine o adevărată zeiță a instituției căsătoriei dar și o protectoare îndârjită a femeilor. Poziționarea lui Juno în astrograma ta natală te poate face să înțelegi ce cauți la un partener de viață dar și la ceea ce te face să rămâi lângă cineva, pe termen lung. Dacă înțelegi toate aceste aspecte, te poți bucura de relații mai sănătoase și poți să crești alături de cel de lângă tine.

Juno te întreabă: Cum îți imaginezi tu partenerul ideal? Te încurajează să fii în căutarea unei persoane de care nu te-ai plictisi niciodată și să alegi doar oamenii care merită să fie lângă tine, pe care te poți baza.

Conform cafeastrology.com, Juno urăște inegalitățile și ne face să căutăm lucrurile și situațiile corecte și echilibrate. Este cea care ne sfătuiește, ne avertizează și ne consiliază. Pentru că Juno a fost o femeie înșelată și disprețuită, putem-i luăm exemplul și să ne ferim de trădare sau infidelități. Juno îți demonstrează și modul în care vei fi deranjat, dacă nu ești tratat cu corectitudine și respect.

În final, putem afirma că, în harta ta natală, Juno este cea care îți oferă informații prețioase despre viitorul tău. Este, practic, ingredientul care îți lipsește pentru a afla de ce ai nevoie în viața ta personală și nu numai. Dacă nu ar fi Juno, probabil ai avea dezamăgiri constante. Știe să traseze limite și te face să te întrebi ce funcționează mai bine pentru tine, în raport cu oamenii din jurul tău.

Îți recomandăm și: Ce reprezintă Pallas în harta ta natală?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

pixel