Ce pun astrele în vedere pentru PATRU zodii? Atenție la domeniul financiar, carieră și relații!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop anual. Cum trebuie nativii zodiacului să gestioneze oportunitățile, dar și provocările care apar în anul 2024? Iată mesajele transmise de astre!

Laitmotivul anului 2024 este monetizarea. Pe 21 aprilie, marea conjuncție Jupiter-Uranus în Taur aduce schimbări semnificative din punct de vedere financiar, la nivel mondial, care se vor răsfrânge și asupra buzunarelor noastre. Cei care vor fi dispuși să se adapteze, vor avea multe de câștigat. Cei care vor opune  rezistență, vor avea multe de îndurat. Jupiter reprezintă expansiunea, Uranus vorbește despre inovație și instabilitate, iar semnul Taurului este asociat resurselor.

De pe 26 mai,  Jupiter intră în semnul Gemenilor timp de aproximativ un an. Acest tranzit va oferi numeroase beneficii celor care vor dori să evolueze, să se preocupe de educație, dar și de călătorii.

Iată ce sunt îndemnați nativii să facă în anul 2024!

Berbec/Ascendent în Berbec

Până pe 26 mai, Jupiter este în mers direct în casa a 2-a. Îți oferă oportunități pentru creșterea financiară și consolidarea încrederii în sine. Pe 21 aprilie, când Jupiter se întâlnește cu Uranus, se conturează perspective de câștiguri substanțiale, dar există și riscul unor cheltuieli neașteptate, poate cauzate de o schimbare, probleme familiale sau de sănătate. Este esențial să gestionezi veniturile cu atenție și să eviți tentațiile cheltuielilor nechibzuite în această perioadă. Investește în educație financiară și nu te lasă influențat de factori externi. Daniela Simulescu îți recomandă un buget de risc și limitarea anumitor cheltuieli, chiar dacă îți dorești mai mult. Nu este momentul potrivit. Există posibilitatea să descoperi și să valorifici noi talente care pot deveni surse de venit. Indiferent de vârstă sau educație, este important să continui să înveți și să te dezvolți.

Ce aduce Marea Conjuncție Jupiter-Uranus pentru Berbec și cei cu ascendent în Berbec?

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Până pe 29 iunie, Saturn în mers direct în casa a 10-a contribuie la o maturizare semnificativă, cu impact în plan personal și profesional. Cu Jupiter în casa a 12-a până la finalul lui mai, este necesar să acorzi atenție sănătății tale și a celor din jur. Pare să existe un sentiment de izolare și eforturile tale par să nu dea rezultate, ceea ce poate genera probleme psihologice. Până pe 25 aprilie, retrogradarea lui Mercur accentuează dependența ta de interacțiunea cu ceilalți. Prietenii, colegii sau membrii familiei ar putea cauza frustrări și dezamăgiri din cauză că nu își îndeplinesc promisiunile făcute. Perioada tranzitului lui Jupiter te pregătește pentru intrarea lui Uranus în semnul tău, care va avea loc în 2026. În acest moment, ar fi bine să îți acorzi libertatea de a încerca lucruri noi, chiar dacă nu ești complet sigur de beneficiile lor.

Provocări existențiale pentru aceste TREI zodii în următoarele luni. Cum le fac față?

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Cu Saturn în mers direct în casa a 7-a până pe 21 iunie, este important să acorzi atenție relațiilor tale. Cu Jupiter în casa a 9-a, apar oportunități pentru călătorii și studii. Prezența lui Saturn în casa a șaptea atrage parteneri care reflectă imaginea ta. Mulți vor observa schimbări în criteriile lor de selecție a partenerilor. Apare o dorință pentru conexiuni solide, stabile, serioase și compatibile. Această dinamică se aplică atât celor care își construiesc relații, cât și celor care tocmai încep să exploreze astfel de legături. Când Jupiter intră în casa a 10-a, te va susține în stabilirea unei cariere solide, cu condiția să rămâi modest și conștient că nu ești deasupra celorlalți. Totuși, Jupiter va face careu cu Saturn, ceea ce va limita tendința de a exagera. În a doua parte a anului, perspectivele profesionale se anunță prospere. Ai posibilitatea să îți schimbi locul de muncă sau să explorezi oportunități în afara țării.

Anastasia, astrolog internațional, ne explică semnificația retrogradării tuturor planetelor în astrograma natală: Natura planetei devine orientată în interior

Pești/Ascendent în Pești

Vei fi unul dintre protagoniștii acestui an. Saturn rămâne în semnul tău, iar până pe 29 iunie va fi în mers direct. Saturn are capacitatea de a-i îmbătrâni pe cei mai tineri și de a îi întineri pe cei mai în vârstă. Aspectul cel mai important este cel al sănătății. Fii cu mare băgare de seamă la orice simptome pot apărea. Pe lângă acest aspect, Saturn te maturizează și te îndeamnă la idei, dar și planuri serioase. Există momente în care s-ar putea să crezi că ai găsit direcția corectă, dar apoi pot apărea circumstanțe care te determină să faci câțiva pași înapoi. Este esențial să abordezi fiecare situație într-un mod echilibrat și pragmatic. Ceea ce construiești în această perioadă, în timp ce Saturn se află în semnul tău, va avea o influență semnificativă pe termen lung.

ȘASE aspecte importante despre marea conjuncție Jupiter-Uranus din Taur de pe 21 aprilie. Va revoluționa lumea!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel