Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Vărsător: Te concentrezi foarte mult pe familie și casă!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Pe 14 și 15 iulie, vom avea o conjuncție între Marte și Uranus. Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc impulsivitatea cu inovația? Iată previziunile pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător!

Marte reprezintă energia, acțiunea, asertivitatea și determinarea. Guvernează modul în care luăm inițiativă în viața noastră de zi cu zi, cum ne urmărim obiectivele și cum ne afirmăm în lume. Marte semnifică, de asemenea, pasiunea, curajul și abilitatea de a depăși orice provocări prin acțiune directă.

Uranus simbolizează schimbarea, inovația și imprevizibilitatea. Este legat de individualitatea noastră și guvernează revelațiile bruște și abordările neconvenționale. Uranus ne încurajează să ne eliberăm de limitări și să îmbrățișăm unicitatea, căutând progresul prin metode noi și neașteptate care acum ni se par clare.

Când Marte și Uranus se întâlnesc, mai ales într-un semn fix precum Taurul, există o intensificare a energiei pentru impulsivitate, dorința de a scăpa de rutină și stagnare în anumite domenii ale vieții tale. Această conjuncție poate aduce evenimente, schimbări sau decizii bruște în direcția în care te îndrepți. Te încurajează să iei măsuri îndrăznețe și să îmbrățișezi idei inovatoare.

Arhetipul Taurului se referă la resursele materiale, finanțe și stabilitate. Această conjuncție poate afecta piețele financiare, resursele noastre, economia, tot ceea ce are legătură cu băncile, economiile noastre, investițiile. Pot exista fluctuații sau inovații bruște în aceste domenii.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Conjuncția dintre Marte și Uranus are loc în casa a patra, în timp ce Pluto se află în prima casă.

Îți dorești o schimbare, dar simți tensiune. Casa a patra se referă la genealogie, la oamenii care îți dau sentimentul de „acasă", la situația ta de locuit. Poate avea legătură și cu educația ta sau cu acei oameni care ți-au modelat viața. De asemenea, reprezintă imobiliarele și proprietățile.

Luna Plină RARĂ pe 21 iulie. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie/ascendent

Marte reprezintă energia, asertivitatea și impulsul tău de a iniția, dar are de-a face și cu membrii familiei. Cum iei inițiativa? Cum îți urmărești obiectivele? Tu trebuie să ai curajul și capacitatea de a depăși orice provocările și obstacolele din fața ta.

Uranus simbolizează nevoia de schimbare, de a zgudui puțin lucrurile, de a fi imprevizibil și de exprimare a individualității. Ce înseamnă acasă pentru tine? Nu trebuie să ai un cămin tradițional, cum se așteaptă toată lumea. Uranus guvernează revelațiile spontane, descoperirile și abordările neconvenționale. Te sprijină să construiești o structură familială. Dacă îți dorești progresul prin metode neașteptate și lucrezi cu identitatea ta în acest moment, poți avea o energie crescută de impulsivitate și dorința de a scăpa de rutină sau stagnare în aceste două domenii ale vieții tale.

Pe de o parte, poți experimenta conflicte sau ciocniri între tine și membrii familiei, iar pe de altă parte, conjuncția te împinge către schimbare. Tu o vezi ca pe o eliberare de vechile tipare și adoptarea unui nou mod de a face lucrurile. Cum arată acasă pentru tine? Cum arată familia ta? Arhetipul Taurului reprezintă căminul, valorile materiale, finanțele. Taurul, fiind un semn de pământ, este foarte solid, stabil și de încredere, iar aceasta este o zguduire a unor aspecte ce se petrec acasă. Pot exista fluctuații și inovații în acest domeniu al vieții tale, îndemnându-te să fii adaptabil, deschis la schimbare și conștient de nevoia de a echilibra lucrurile practice pentru a menține stabilitatea căminului tău.

Lilith/Luna Neagră în Balanță până în martie 2025. Perspectiva noastră devine îndrăzneață!

Tranzitul din casa a patra, cea căminului și familiei, poate aduce schimbări neașteptate în situația ta de locuit sau în dinamica familială. Îmbrățișează aceste oportunități de a inova viața domestică, de a crea un sens mai autentic al ceea ce înseamnă acasă pentru tine și concentrează-te pe îngrijirea conexiunilor emoționale cu membrii familiei.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?