Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Scorpion: Îți dorești conexiuni noi!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 14 și 15 iulie, vom avea o conjuncție între Marte și Uranus. Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc impulsivitatea cu inovația? Iată previziunile pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion!

Marte reprezintă energia, acțiunea, asertivitatea și determinarea. Guvernează modul în care luăm inițiativă în viața noastră de zi cu zi, cum ne urmărim obiectivele și cum ne afirmăm în lume. Marte semnifică, de asemenea, pasiunea, curajul și abilitatea de a depăși orice provocări prin acțiune directă.

Uranus simbolizează schimbarea, inovația și imprevizibilitatea. Este legat de individualitatea noastră și guvernează revelațiile bruște și abordările neconvenționale. Uranus ne încurajează să ne eliberăm de limitări și să îmbrățișăm unicitatea, căutând progresul prin metode noi și neașteptate care acum ni se par clare.

Când Marte și Uranus se întâlnesc, mai ales într-un semn fix precum Taurul, există o intensificare a energiei pentru impulsivitate, dorința de a scăpa de rutină și stagnare în anumite domenii ale vieții tale. Această conjuncție poate aduce evenimente, schimbări sau decizii bruște în direcția în care te îndrepți. Te încurajează să iei măsuri îndrăznețe și să îmbrățișezi idei inovatoare.

Arhetipul Taurului se referă la resursele materiale, finanțe și stabilitate. Această conjuncție poate afecta piețele financiare, resursele noastre, economia, tot ceea ce are legătură cu băncile, economiile noastre, investițiile. Pot exista fluctuații sau inovații bruște în aceste domenii.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția Marte-Uranus are loc casa a șaptea, cea a parteneriatelor. Marte este guvernatorul tău, așa că te reprezintă pe tine, unde acționezi, unde te afirmi.

Marte guvernează modul în care iei inițiativa pentru atingerea obiectivelor și cum dorești să te afirmi în lume. Casa a șaptea este locul unde găsim iubirea, dar include și toate tipurile de contracte sau acorduri, negocieri și cooperare.

Marte aici te face să acționezi și să inițiezi. Uranus simbolizează o nevoie de schimbare, de a fi inovativ și imprevizibil în individualitatea ta în relație cu ceilalți. Acesta guvernează acele momente de înțelegere bruscă, în care realizezi: „Am înțeles, mi-ai arătat adevărata ta față" sau „acum văd lucrurile clar". Pot apărea abordări neconvenționale în relațiile tale sau în contractele cu alții, unde ai această încredere și conexiune, unde ai cooperare în toate relațiile tale unu-la-unu: parteneri de afaceri, parteneri semnificativi, cei mai buni prieteni, clienți.

Uranus în Taur. Schimbări uluitoare pentru TOATE zodiile până în 2026

Pe de o parte, poți experimenta conflicte, ciocniri de voință, schimbări în cine ești sau cum sunt lucrurile, sau dorința de a schimba contractul și de a lua acțiuni îndrăznețe care îmbrățișează idei inovative și sfidează sistemul. Pe de altă parte, este un moment să spui că trebuie să te eliberezi de vechile tipare și să îmbrățișezi un nou mod de a face lucrurile. Ai făcut asta de mult timp și acum nu mai servește scopului său, deci trebuie să se schimbe. Poți avea o conștientizare legată de valorile tale, o dorință de libertate sau eliberare de unii oameni și o dorință de conexiune cu alții.

Este important pentru tine să te concentrezi pe a rămâne adaptabil, să fii deschis la schimbare și să fii conștient de necesitatea de a echilibra impulsivitatea cu pragmatismul. Energia conjuncției Marte-Uranus are potențialul de a fi transformatoare și distructivă, dar îți oferă posibilitatea de progres și eliberare într-o zonă a vieții tale unde ai fost stagnant. Conjuncția din casa a șaptea, a relațiilor tale personale și profesionale, poate aduce schimbări bruște care te pot solicita să te afirmi mai curajos în ceea ce privește dorințele, nevoile și cerințele tale. Îmbrățișează aceste oportunități de a colabora cu alții la proiecte inovative, fii deschis la compromisuri, menținându-ți în același timp independența.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?