Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Rac: Caută oameni noi în viața ta!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 14 și 15 iulie, vom avea o conjuncție între Marte și Uranus. Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc impulsivitatea cu inovația? Iată previziunile pentru Rac/Ascendent în Rac!

Marte reprezintă energia, acțiunea, asertivitatea și determinarea. Guvernează modul în care luăm inițiativă în viața noastră de zi cu zi, cum ne urmărim obiectivele și cum ne afirmăm în lume. Marte semnifică, de asemenea, pasiunea, curajul și abilitatea de a depăși orice provocări prin acțiune directă.

Uranus simbolizează schimbarea, inovația și imprevizibilitatea. Este legat de individualitatea noastră și guvernează revelațiile bruște și abordările neconvenționale. Uranus ne încurajează să ne eliberăm de limitări și să îmbrățișăm unicitatea, căutând progresul prin metode noi și neașteptate care acum ni se par clare.

Când Marte și Uranus se întâlnesc, mai ales într-un semn fix precum Taurul, există o intensificare a energiei pentru impulsivitate, dorința de a scăpa de rutină și stagnare în anumite domenii ale vieții tale. Această conjuncție poate aduce evenimente, schimbări sau decizii bruște în direcția în care te îndrepți. Te încurajează să iei măsuri îndrăznețe și să îmbrățișezi idei inovatoare.

Arhetipul Taurului se referă la resursele materiale, finanțe și stabilitate. Această conjuncție poate afecta piețele financiare, resursele noastre, economia, tot ceea ce are legătură cu băncile, economiile noastre, investițiile. Pot exista fluctuații sau inovații bruște în aceste domenii.

Uranus în Taur. Schimbări uluitoare pentru TOATE zodiile până în 2026

Rac/Ascendent în Rac

Conjuncția Marte-Uranus are loc în casa a unsprezecea. Pentru tine, acest eveniment reprezintă  speranțele, dorințele, visele, obiectivele și aspirațiile tale. Este legată de cercul tău social, conexiunile pe care le folosești pentru muncă și de organizațiile sau comunitățile din care faci parte. Casa a unsprezecea reprezintă modul în care te conectezi cu colegii sau prietenii tăi, eforturile umanitare și felul în care susții colectivul.

Marte vorbește întotdeauna despre cum acționăm. Astfel, casa a unsprezecea înseamnă grupurile în care te alături, cum ar fi cele de pe rețelele de socializare. Marte reprezintă curajul pentru a depăși provocările și a te îndrepta într-o direcție care să-ți satisfacă nevoile.

Uranus simbolizează șocul, surpriza, imprevizibilul, dar și individualitatea. Uranus guvernează abordările neconvenționale și te încurajează să te eliberezi de orice limitări pentru a deveni unic. Își dorește să cauți progresul prin metode noi și neașteptate, iar pentru tine aceasta se face prin rețelele de socializare. Conjuncția poate aduce evenimente bruște sau schimbări în direcțiile dinamicii grupului în care participi. Te încurajează să iei acțiuni îndrăznețe acolo unde poate ai stagnat sau în grupurile din care făceai parte de mult timp și care au nevoie de o schimbare.

Lecții karmice pentru Berbec, Gemeni, Balanță și Scorpion până pe 15 noiembrie

Pe de o parte, poți simți o ciocnire între dorința de afirmare a voinței și de a fi independent, iar pe de altă parte poți vedea această conjuncție ca pe o eliberare de tipare vechi și acum cauți noi metode sau rețele de care poți face parte, o nouă fraternitate, un nou grup sau o nouă rețea care te poate ajuta să ajungi acolo unde îți dorești pentru cariera ta.

Energia Taurului este foarte ancorată în realitate și necesită o schimbare mare pentru a aduce eliberare și libertate. Poți experimenta o modificare a valorilor tale sau o dorință de libertate în felul în care folosești resursele. În această perioadă, este important să rămâi adaptabil și deschis la schimbare. Fii atent să echilibrezi impulsivitatea cu pragmatismul în relațiile cu grupurile și cu obiectivele tale.

Energia lui Marte în conjuncție cu Uranus îți poate oferi potențialul de a te transforma. Mai întâi aduce perturbarea, dar apoi îți oferă eliberarea și libertatea. Te poți simți foarte motivat să te alături unei cauze, unui comitet, să promovezi schimbarea, inovația sau eliberarea în aceste domenii și să vrei să faci parte din acestea.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Mercur retrograd, în curând! Șah mat pentru PATRU zodii

Horoscop. Mercur își va începe retrogradarea pe 5...


Top citite
Freepik.com

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Freepik

Soarele intră în Leu. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie din 22 iulie?

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va paria greșit!

Freepik.com

Horoscop Lună Plină. Previziuni astrale pentru fiecare zodie și ascendent

pixel