Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Leu: Alege o cale profesională neconvențională!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 14 și 15 iulie, vom avea o conjuncție între Marte și Uranus. Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc impulsivitatea cu inovația? Iată previziunile pentru Leu/Ascendent în Leu!

Marte reprezintă energia, acțiunea, asertivitatea și determinarea. Guvernează modul în care luăm inițiativă în viața noastră de zi cu zi, cum ne urmărim obiectivele și cum ne afirmăm în lume. Marte semnifică, de asemenea, pasiunea, curajul și abilitatea de a depăși orice provocări prin acțiune directă.

Uranus simbolizează schimbarea, inovația și imprevizibilitatea. Este legat de individualitatea noastră și guvernează revelațiile bruște și abordările neconvenționale. Uranus ne încurajează să ne eliberăm de limitări și să îmbrățișăm unicitatea, căutând progresul prin metode noi și neașteptate care acum ni se par clare.

Când Marte și Uranus se întâlnesc, mai ales într-un semn fix precum Taurul, există o intensificare a energiei pentru impulsivitate, dorința de a scăpa de rutină și stagnare în anumite domenii ale vieții tale. Această conjuncție poate aduce evenimente, schimbări sau decizii bruște în direcția în care te îndrepți. Te încurajează să iei măsuri îndrăznețe și să îmbrățișezi idei inovatoare.

Arhetipul Taurului se referă la resursele materiale, finanțe și stabilitate. Această conjuncție poate afecta piețele financiare, resursele noastre, economia, tot ceea ce are legătură cu băncile, economiile noastre, investițiile. Pot exista fluctuații sau inovații bruște în aceste domenii.

Leu/Ascendent în Leu

Conjuncția are loc în casa a zecea. Vorbește despre cariera ta, locul de muncă, reputația și figurile autoritare. Este în careu cu cine ești tu și cu identitatea ta, deci știm că va aduce un fel de eliberare. Marte reprezintă întotdeauna energie, acțiune și locul unde vrei să te afirmi, așa că știm că acest aspect are legătură cu viața ta publică, viața profesională, obiectivele tale, reputația, succesul și realizările tale. Casa a zecea arată cum te văd oamenii în lumea exterioară, ca o figură de autoritate. Acest lucru reprezintă, de asemenea, șefii sau figurile autoritare și cum îți urmărești obiectivele, cum te afirmi în lume. Marte semnifică locul unde ai această pasiune, curaj, voință și dorința de a depăși unele provocări prin acțiune directă.

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii iulie 2024. Zodiile cele mai avantajate

Uranus simbolizează nevoia de inovație, imprevizibilitate și dorința de individualitate. Uranus te încurajează să te eliberezi de limitările care ți-au fost impuse sau pe care le simți că le ai, să îți îmbrățișezi unicitatea și să cauți progresul prin metode neașteptate. Va exista o intensificare a energiei și impulsivității, și vei dori să scapi de rutina zilnică de la locul de muncă, să te eliberezi de locurile unde simți că ai stagnat.

Această energie îți aduce ideea că trebuie să faci acțiuni îndrăznețe, să îmbrățișezi ideile inovatoare și să le împărtășești cu alții. Pe de o parte, poate aduce conflicte sau ciocniri de voință între tine și figurile autoritare sau între modul în care te percep alții și dorința ta de independență. Alții pot dori să păstreze lucrurile așa cum sunt, să nu schimbe nimic dacă nu este stricat, în timp ce tu vei simți nevoia de a îmbrățișa noi moduri de a face lucrurile.

Energia Taurului, un semn de pământ, este lentă și constantă, dar se poate simți ca un cutremur, zguduind totul în același timp. Are legătură cu reputația, obiectivele și cariera ta. Trebuie să te concentrezi pe adaptabilitate, să rămâi stabil, dar să știi că trebuie să te focusezi pe dorințele, nevoile și aspirațiile tale și să cauți libertatea. Va exista o mișcare către practici sustenabile, evoluție, schimbare și creștere.

Vei experimenta schimbări subite în viața profesională, care vor aduce dorința de a urma o cale profesională neconvențională. Alții te vor privi și vor spune „Ce faci? Asta e nebunie! Nu are sens." Îmbrățișează aceste oportunități și arată-ți talentele unice.

Horoscop chinezesc Luna de Oaie. Previziuni pentru Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Neptun cel confuz este retrograd. Vălul de iluzii se ridică!

Până pe 8 decembrie, Neptun va fi retrograd. Această...



Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?