Ce poate aduce conjuncția Marte-Uranus pentru Capricorn: Nu poți face lucruri nechibzuite!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 14 și 15 iulie, vom avea o conjuncție între Marte și Uranus. Ce se întâmplă atunci când se întâlnesc impulsivitatea cu inovația? Iată previziunile pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn!

Marte reprezintă energia, acțiunea, asertivitatea și determinarea. Guvernează modul în care luăm inițiativă în viața noastră de zi cu zi, cum ne urmărim obiectivele și cum ne afirmăm în lume. Marte semnifică, de asemenea, pasiunea, curajul și abilitatea de a depăși orice provocări prin acțiune directă.

Uranus simbolizează schimbarea, inovația și imprevizibilitatea. Este legat de individualitatea noastră și guvernează revelațiile bruște și abordările neconvenționale. Uranus ne încurajează să ne eliberăm de limitări și să îmbrățișăm unicitatea, căutând progresul prin metode noi și neașteptate care acum ni se par clare.

Când Marte și Uranus se întâlnesc, mai ales într-un semn fix precum Taurul, există o intensificare a energiei pentru impulsivitate, dorința de a scăpa de rutină și stagnare în anumite domenii ale vieții tale. Această conjuncție poate aduce evenimente, schimbări sau decizii bruște în direcția în care te îndrepți. Te încurajează să iei măsuri îndrăznețe și să îmbrățișezi idei inovatoare.

Arhetipul Taurului se referă la resursele materiale, finanțe și stabilitate. Această conjuncție poate afecta piețele financiare, resursele noastre, economia, tot ceea ce are legătură cu băncile, economiile noastre, investițiile. Pot exista fluctuații sau inovații bruște în aceste domenii.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Conjuncția Marte-Uranus are loc în casa a cincea. Această casă reprezintă toate temele legate de copii, activități copilărești, creativitate, distracție, aventuri amoroase și romantism. Este casa care indică ceea ce facem pentru recreere, bucurie și plăcere, unde dorim să ne simțim bine în pielea noastră.

Marte, în această poziție, inițiază o dorință de a ne afirma, de a încerca lucruri noi, de a explora. Este posibil să simți dorința de a picta, de a lua lecții de pian sau de a te implica în alte activități creative. Casa a cincea este și cea în care ne asumăm riscuri, este casa jocurilor de noroc și a explorării de noi experiențe. Iei inițiativă pentru îndeplinirea obiectivelor care îți aduc plăcere și bucurie.

Venus a intrat în Leu. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Uranus simbolizează schimbările și imprevizibilitatea, te încurajează să fii unic. Guvernează acele momente de intuiție bruscă sau o abordare neconvențională în ceva ce dorești să creezi sau care are legătură cu copiii tăi. Va trebui să accepți că ei sunt unici și să îmbrățișezi acest aspect. Uranus ne spune că trebuie să ne eliberăm de limite, să ne îmbrățișăm unicitatea și să căutăm progresul prin metode neașteptate.

Aceasta poate însemna că, dacă creezi artă sau muzică, nu vei urma ce fac ceilalți, ci îți vei urma propriul ritm. Va exista un sentiment crescut de energie și dorința de a fi impulsiv, de a spune „Voi face asta, voi încerca asta, vreau să mă conectez cu această persoană, vreau să am un copil.” Amintește-ți că această casă este despre aventuri amoroase, copii, jocuri de noroc, risc și emoție, având o dorință puternică de a te elibera de rutină.

Pentru tine, acest lucru înseamnă că trebuie să alegi muntele potrivit de escaladat și să nu faci lucruri nechibzuite. Energia conjuncției Marte-Uranus poate fi cu adevărat transformatoare și cu potențial distructiv în aceste domenii al vieții tale.

Lilith/Luna Neagră în astrogramă. Semnificația și influența sa în fiecare semn din zodiac

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

freepik.com

TREI eclipse, o singură toamnă! Una dintre ele va fi precum picătura care ne umple paharul

Freepik.com

PATRU zodii sunt vizate pe 17 septembrie. Două aspecte vă zdruncină din temelii!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?