Ce lecții primesc TOATE zodiile de la astre în următoarele luni? Recomandări și previziuni
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News, a fost invitată în cadrul emisiunii WOW Zodiac, prezentată de astrologul Ana-Maria Ticea. Iată ce previziuni există pentru toate semnele din zodiac. Ce lecții sunt nevoite să învețe?

Retrogradarea lui Venus în Leu a început la 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie.

Însă, nu trebuie să nu uităm că efectele se vor întinde până la data de 9 octombrie.

Deci, vara va fi incendiară, mai ales din punct de vedere amoros. Venus retrogradă ne poate aduce oameni din trecut, întâlnim oameni noi care ni se par minunați, dar nu sunt, iar relațiile sunt foarte testate. 

Mai mult decât atât, ce ne interesează în această perioadă sunt banii. Iar Venus se joacă și cu acest sector. Până la sfârșitul toamnei, ne vom confrunta cu foarte multă instabilitate financiară.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte este în Fecioară, până la 27 august. Acesta este guvernatorul Berbecilor, așa că trebuie să muncească! Chiar dacă poate să sune oarecum ciudat, lor nu o să le iasă nimic anul acesta fără muncă. In a doua parte a anului, se vor mai liniști și Berbecii cu relațiile, pentru că Marte va ajunge în Balanță și vor scăpa de Venus retrogradă. Practic, acești nativi sunt unii dintre cei mai vizați de retrogradarea lui Venus, pentru că aceasta este guvernatoare de Casa a 7-a, a relațiilor, dar și de Casa a 2-a, a banilor. Vezi aici previziunile complete pentru Berbec!

Taur/Ascendent în Taur

Venus, guvernatoarea ta, este retrogradă. Deci nu prea îți priește această vară. Este adevărat că poți da nas în nas cu multă oportunități, însă stabilitatea îți lipsește clar în această perioadă. Dar nici de confort nu prea vei avea parte. Pentru că Venus este retrogradă în Casa a 4-a, apar multe situații inconfortabile. Poți să te cerți cu familia, ai multe de făcut prin casă, apar cheltuieli, nu mai merg lucrurile precum erau înainte. Vezi aici previziunile complete pentru Taur!

Gemeni/Ascendent în Gemeni

În ceea ce privește retrogradarea lui Venus, pe tine te va ajuta. Oricum ai vorbele la tine, dar de data asta o să fii cu adevărat cuceritor. Chiar și cele mai banale replici de ale tale pot fi interpretate greșit, așa că ai grijă ce spui și cui spui în următoarea perioadă. Guvernatorul tău va retrograda în perioada 23 august-15 septembrie. Pentru că va fi un Mercur retrograd în Casa a 4-a, îl va activa puțin și pe Saturn din Casa a 10-a. Cariera pentru tine va fi precum călcâiul lui Ahile în această perioadă. Lucrurile se mișcă destul de încet în această zonă. Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni!

Rac/Ascendent în Rac

Tot anul s-ar putea să auzi de un singur lucru: cheltuieli! Acest cuvânt chiar poate fi repetat foarte des în cazul tău. Deoarece apar unele neașteptate, nedorite, inutile. S-ar putea ca până în octombrie, să nu scapi de cheltuieli. Pentru că Venus stă retrogradă până atunci în Casa a 2-a, cam cu asta se ocupă. Totuși, un lucru bun pentru Raci este că Jupiter se află în tranzit în Casa a 11-a. Și îi ajută să își facă planuri, să intre în comunități noi, să cunoască persoane noi. Vezi aici previziunile complete pentru Rac!

Leu/Ascendent în Leu

Adevărații protagoniști. Gândește-te că Venus este retrogradă în semnul tău. Și Lilith este în semnul tău până în luna octombrie a acestui an. Mai mult, și Soarele se află tot în semnul tău, până la 23 august. Nu o să mai depinzi de oameni. Cu Lilith în Leu până în octombrie, una dintre tematicile principale devine independența. Însă, pentru a te simți în acest fel, nu trebuie să depinzi de nimeni și de nimic. Dacă o parte din nativii Leu vor fi timizi, o altă va fi precum o regină sau un show man. Mereu în prim plan, indiferent de loc sau de moment. Vezi aici previziunile complete pentru Leu!

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Fecioarele trebuie să știe un lucru important! Să aibă grijă de sănătatea lor, indiferent de vârsta pe care o au. Dacă ai dureri sau afecțiuni care nu te lasă în pace, poate ar fi cazul să vezi ce ai putea să faci. Nu îți pune singur diagnostice și nu te trata după ureche. Este important și să începi să nu te mai sacrifici pentru alții. Cu Venus retrogradă, îți vor fi aduse în față niște dezamăgiri legate de niște relații. Descoperi că te-ai sacrificat pentru cineva care nu merita osteneala. Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară!

Balanță/Ascendent în Balanță

Venus este guvernatoarea ta. Este retrogradă într-o zonă plăcută pentru acești nativi și anume Casa a 11-a. Ce presupune acest lucru? Faptul că, oarecum, planurile tale de viitor pe termen scurt, pot fi date peste cap. Am putea spune că vara asta ai putea doar să te distrezi și nimic mai mult. Trebuie să îți atragem atenția asupra unui lucru, pentru că Marte se află în Casa a 12-a, până la final de august. Practic, este cam riscant dacă te gândești să intri în idile și tot felul de aventuri. Indiferent dacă ești singur sau nu. Vezi aici previziunile complete pentru Balanță!

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Deși primești de la astre ce ai cerut până acum, parcă nici nu te mai interesează nimic de domeniul profesional, ci visezi la relație, mai ales că Jupiter se află în Casa a 7-a. Totuși, astrologul te îndeamnă să nu lași baltă nici planurile profesionale, pentru că o parte dintre parteneriate se pot schimba. Există o volatilitate uimitoare pentru tine din punct de vedere profesional. De exemplu, dacă ești în căutarea unui loc de muncă dar încă nu ai găsit, o poți face în perioada următoare. Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion!

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Trebuie să menționăm faptul că Marte este în tranzit în Casa a 10-a, până la data de 27 august. Am putea spune că, pe plan profesional, va fi un iureș uimitor la majoritatea dintre ei. Chiar și pentru cei ieșiți deja la pensie se poate aplica acest lucru. Dintr-o dată, te poți trezi că trebuie să ai grijă de un părinte. Sau te trezești că nu mai poți lucra așa cum făceai înainte sau că locul de muncă la care activezi nu te mai bucură. Te simți foarte limitat pe acest plan. Și vor apărea momente depresive, neplăcute. Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător!

Capricorn/Ascendent în Capricorn 

Saturn este cel care te sprijină, chiar dacă este retrograd, la fel și Jupiter, deși o să retrogradeze și el. Mai mult, când ai Venus retrogradă în Casă a 8-a, sunt și alte subiecte care contează pentru Capricorn sau cei cu ascendentul în acest semn. Iar aici facem referire la planul intim, al senzualității și al dragostei. Este posibil ca acești nativi să se îndrăgostească de cine nu se așteaptă. Saturn este în Casa a treia, așa că mintea îți merge de minune. Mai mult, Jupiter este în Casa a cincea, așa că îți găsești bucuria, pofta de viață, lucrurile care îți fac plăcere. Vezi aici previziunile complete pentru Capricorn!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Relațiile sunt foarte zăpăcite vara asta! Pe Venus retrogradă, te poți trezi că mai primești un telefon de la vreun fost. Și ție ți se pare că s-a schimbat sau îți aduci aminte doar ce a fost frumos în acea relație. De asemenea, și tu poți fi tentat să te întorci la foști parteneri. Important este să nu te grăbești! Pot apărea noi oameni în viața ta, indiferent dacă ești sau nu într-o relație. Nici financiar nu va fi de bine cu Venus retrogradă! Vezi aici previziunile complete pentru Vărsător!

Pești/Ascendent în Pești

Saturn este retrograd la tine în Casa întâi. Iar când Saturn vizitează această casă, apar o mulțime de scenarii. Pe scurt, aduce limite, frustrări, maturizare, pe toate planurile. În primul rând, este vizată sănătatea, mai ales că Saturn te îndeamnă să te uiți și la vârsta din buletin, indiferent care ar fi aceasta. Problemele de sănătate pot să apară oricum și oricând, la orice vârstă, așa că ai grijă la acest sector. Vezi aici previziunile complete pentru Pești!

Vezi și: Cu ce ne putem confrunta atunci când Mercur este retrograd? Câteva direcții de avut în vedere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel