Ce își doresc zodiile de la partener? Visul secret al fiecărui semn zodiacal în căutarea relației ideale
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Care sunt dorințele secrete ale fiecărui nativ din zodiac în ceea ce privește relația de cuplu?

Ce își dorește fiecare semn zodiacal de la un partener de viață și cum vede relația perfectă? Poate că fiecare are niște așteptări secrete de la celălalt, dar nu are curajul să le spună.

Berbec/Ascendent în Berbec

Berbecul își dorește un partener care să îl accepte așa cum este el, cu bune și cu rele. De asemenea, vrea de la partener să îi accepte ieșirile, dar și să nu interpreteze greșit când îi spune clar ce simte și ce gândește. Uneori, poate să aibă anumite izbucniri de impulsivitate sau brutalitate. Totodată, nativul Berbec vrea alături o persoană cu care să mențină o relație clară, reală, alături de care să simtă că poate să lupte.

Taur/Ascendent în Taur

Este un semn de pământ care are nevoie de un partener care să îi accepte ceea ce pare, la prima vedere, că este materialism sau excentricitate. Un nativ Taur vrea un partener care să nu mai asculte de gura lumii. Alături de el, dorește să poată gusta din toate plăcerile vieții.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Nativilor Gemeni le place să experimenteze. Curiozitatea, discuțiile, precum și capacitatea lor intelectuală, îi fac pe acești nativi să aibă de-a lungul vieții mai multe experiențe de natură amoroasă. Pe lângă faptul că nativii Gemeni își doresc ca partenerul de cuplu să facă pace cu trecutul lor, vor și să fie curioși cu privire la un viitor împreună.

Rac/Ascendent în Rac

Un nativ Rac o să viseze de fiecare dată la un partener care să aibă grijă de el, precum ar face-o o mamă. De fapt, acesta este și secretul unui nativ născut sub semnul Racului: dorește ca cineva să îl îngrijească, să îl iubească, să îl protejeze de tot ce înseamnă vremuri grele, trădare sau dezamăgire.

Leu/Ascendent în Leu

Un nativ Leu dorește că partenerul sau să îl pună pe un piedestal. Visează ca această persoană să îl iubească pe el și numai pe el. Mai mult, vrea să simtă din partea celuilalt că îl consideră cu adevărat minunat și autentic. Nu mai are rost să spunem că are nevoie în mod constant de admirația celui cu care se află într-o relație. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Fecioara visează în secret la un partener care să îi înțeleagă motivele pentru care este așa cum este, un partener care îl vede exact acolo unde este: pe niște scări, mereu pe calea evoluției, mereu încercând să devină cea mai bună versiune a sa, mereu în căutarea unui loc mai bun în care să își dezvolte calitățile. Un nativ Fecioara visează nu doar la un iubit, ci la un partener adevărat, pe toate planurile.

Balanță/Ascendent în Balanță

Acești nativi nu vor decât sinceritate. De fapt, acesta este marele lor secret. Vor ca partenerul de viață să nu îi mintă niciodată, ci să stea cu ei pentru ceea cu sunt cu adevărat, nu să aibă în spate alte obiective ascunde. Balanțele visează și la armonie în relații. Ar dori să lase deoparte toate conflictele.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Aceștia sunt mereu speriați de faptul că ar putea fi trădați. În consecință, sunt extrem de suspicioși, iar dorința lor secretă cu privire la partenerul de cuplu este ca acesta să nu îi înșele, să nu îi trădeze. Scorpionii vor face în așa fel încât să își manipuleze partenerul, însă toate demersurile lor vin din teamă.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Dorința lor secretă în cadrul relației e ca partenerul lor să nu fie doar unul de cuplu, ci unul de aventură, să fie gata să pună oricând rucsacul în spate și să fie gata să plece împreună în lume. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Își doresc neapărat să fie apreciați pentru inteligența lor, dar și pentru modul de a gândi și de a vedea lumea, în ansamblul ei. De asemenea, au nevoie de un partener care să le asculte ideile și alături de care să poată să așeze niște cărămizi în evoluția materială, dar și spirituală a lor.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Dorința secretă a nativilor Vărsător în cadrul unei legături amoroase este aceea de a primi din când în când măcar libertatea de a face ceea ce își dorește. Dar și încrederea că acest lucru nu o să dăuneze cu nimic cuplului, ca întreg. Ei își doresc în secret ca partenerul lor să fie pe aceeași lungime de undă cu ei. 

Pești/Ascendent în Pești

Aceștia doresc atenția completă a partenerului lor de viață. De asemenea, un nativ Pești este capabil de sacrificiu pentru relația de cuplu. Poate să dea tot, chiar și pe sine. Și nu așteaptă nimic în schimb. 

Ai în vedere și: Horoscopul verii 2023. Află previziunile pentru toate zodiile - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale pentru a doua jumătate a lunii mai 2024. Zodiile cele mai avantajate

Sursă foto: Pexels

Vești neașteptat de bune pentru Taur, Fecioară și Pești. Provocări pentru Gemeni și Săgetător

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

pixel