Ce înseamnă să ai ascendent în Pești? Află caracteristicile acestor nativi!
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 22 mai 2023, 09:18
Alături de Soare și de Lună, ascendentul joacă un rol ESENȚIAL în harta noastră natală. Află care sunt particularitățile celor care au ascendent în Pești și cum îi recunoști pe acești nativi!

Pentru a determina ascendentul unei persoane avem nevoie, desigur, de data nașterii, dar neapărat și de ora și locul nașterii. Dacă nu știm ora, este important să cunoaștem măcar un interval.

Atunci când vedem un om, unul pe care nu l-am mai întâlnit niciodată, prima dată vedem, de fapt, ascendentul.

De aceea, la prima întâlnire, este mai bine să nu încercăm să ghicim zodia unei persoane, pentru că în față ne apare doar ascendentul, ceea ce construim încă din momentul nașterii, felul în care am învățat să ne modelăm în lume.

Prima impresie este întotdeauna dată de ascendent.

Abia după câteva întâlniri ajungem și la nucleu, adică la zodia cuiva. Din acest motiv, este foarte important să nu judecăm persoana după prima impresie. Atenție, fațada nu este neapărat falsă, ci este un mod prin care oamenii își construiesc ascendentul.

Ascendentul este felul în care îți faci tu masca socială, cum te văd ceilalți, dar și cum alegi să te construiești tu însuți în fața lor.

Mai mult, ascendentul nu se manifestă doar după 30 de ani, ci încă de la prima respirație, de când am luat prima gură de aer pe lumea aceasta, preluăm energia de la orizontul estic al locului nașterii noastre.

Ascendent în Pești

Întotdeauna, oamenii cu ascendent în Peşti au un aer confuz, par sensibili, par nesiguri pe ei sau fragili. Mai ales femeile cu ascendentul în Peşti sunt acele femei clasice, diafane, din poveşti. Pot părea ca fiind niște zâne desprinse din basme!

Şi bărbaţii cu ascendentul în Peşti, chiar dacă nu le simţi emoţiile, te învârt puţin, trebuie să recunoaștem.

Cei cu ascendent în Peşti au învăţat de-a lungul vieţii că trebuie să se adapteze. Fie au fost expuşi în copilărie la anumite activităţi recreative artistice, culturale sau au văzut ce înseamnă să fii bolnav, ce înseamnă să suferi.

Ba mai mult, un ascendent în Peşti este precum un bureţel.

Somatizează foarte mult şi sunt cei mai predispuşi la dependenţe pentru că Peştii creează o dependenţă afectivă, se lipesc.

Când ai un ascendent în Peşti, chiar dacă eşti Berbec, eşti foarte predispus să se lipească totul de tine. Peştii au legătură şi cu oamenii care au probleme.

Veţi observa ascendentul în Peşti că este mai misterios, mai liniştit.

Sunt cam în lumea lor, sunt misterioşi. Nu ştii cum s-au construit.

Gândiţi-vă că au construcţia precum un fel de jeleu şi nu ştii ce e cu ei, trebuie să îi cunoşti mai mult să vezi unde au Soarele (zodia).

Puterea secretă a celor cu Ascendent în Pești este darul simbiozei.

Se pot uni în totalitate cu cei cărora le sunt alături, se pot plia pe personalitățile lor. Vor absorbi toate informațiile care îi înconjoară și se vor metamorfoza atunci când te aștepți mai puțin.

Un alt secret al celor cu Ascendent în Pești este că au mare nevoie să sară în ajutorul celorlalți, deoarece încercând să îi salveze pe ei, vor să se salveze, de fapt, pe sine.

Să ştiţi că ascendentul în Peşti somatizează mult, mai ales din punct de vedere emoţional, de aceea trebuie să aibă grijă la tot ce înseamnă sănătate şi la excese.

Pentru că cei ascendentul în Peşti, ca să se simtă bine, ori mănâncă mult, ori beau mult, ori consumă alte lucruri. Puţină grijă acolo!

Citește și: Ce înseamnă să ai ascendent în Vărsător? Particularitățile acestor nativi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa: pixabay.com

4 iunie: Lună Plină în Săgetător. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

https://pixabay.com/

Zodia căreia îi merge totul din plin. Ce altă zodie va înota în ape tulburi?

Freepik.com

Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Vărsătorul?

Sursa: pixabay.com

Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur?

Cross parteneri