Ce fel de angajat ești în funcție de zodie? Caracteristicile primelor ȘASE semne din zodiac
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum îți influențează semnul solar modul în care te comporți zi de zi la job?

Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă! Nu dorim să judecăm zodiile, ci să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia (poziția Soarelui), ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne.

Berbec

Berbecii au o scânteie specială, inclusiv la job. Au acel plus de energie, indiferent de domeniul în care lucrează. Probabil că acest lucru a atras atenția încă de la interviul de angajare. Cu siguranță, un Berbec știe să impresioneze nu doar cu o carismă debordantă, dar și cu siguranță de sine și răspunsurile rapide, alături de seriozitatea acestui semn.

La muncă, Berbecii trebuie să se simtă provocați. Sunt spirite războinice și le place să fie în centrul atenției. Dacă îi incluzi în sarcini banale, s-ar putea să își dea demisia mai repede decât crezi. Totodată, Berbecul funcționează perfect atunci când are libertatea să ia decizii. Spiritul de competiție al Berbecului îl poate face să își eclipseze toți colegii.

Taur

Taurii sunt capabili să atragă atenția tuturor de la locul de muncă. Și nici nu depun prea mult efort pentru asta. Au o vibrație serioasă și solidă, iar colegii se simt foarte bine în preajma lor. Taurul este un angajat de încredere și nu prea se dă înapoi de la rutină. 

Și da, Taurii iubesc banii și nu se feresc să ascundă acest lucru. Sunt atrași de carierele care le aduc bani și vor să aibă venituri care cresc în fiecare an. Dacă acest lucru se întâmplă, își vor servi cu loialitate compania. Dacă devin șefi, Taurii pot avea o atitudine rece, dar sunt foarte calmi. Le place tot ce ține de profit.

Gemeni

Ce fel de angajați sunt Gemenii? Aceștia se mișcă repede, vorbesc și gândesc la fel. Au o inteligență nativă și se pot descurca în orice situație. Se înțeleg bine cu colegii de muncă și nu se feresc nici de mici bârfe. Sunt nativi care te pot face să le spui secrete interesante. Informația este esențială pentru ei!

Sunt entuziasmați la job și nu se tem de termene limită, dar nu au atâta răbdare și pasiune precum Berbecii, de pildă. Sunt angajați care se plictisesc de monotonie și simt nevoia să mai capete și un pic de distracție la muncă. Vorbim despre nativi talentați, care îi pot surprinde pe șefi cu dexteritatea lor, dar și cu capacitatea de adaptare. 

Rac

Dacă un Rac lucrează pentru tine, ești un norocos. Acești nativi sunt loiali, te susțin de fiecare dată și devin indispensabili. Asta dacă îi răsplătești pe măsură, nu doar financiar. Un Rac vrea să se simtă în siguranță la locul de muncă.

În cazul în care se simt trădați, nu se vor purta minunat. Adică te vor surprinde cu niște remarci tăioase, care te vor lovi din senin. Sunt angajați model, fiindcă își asumă responsabilitatea.

Cele mai mari nevoi ale Racului sunt afecțiunea și siguranța. La locul de muncă, vor să știe cât de valoroși sunt pentru companie. Vor să aibă validarea celorlalți și nu le place să te joci cu emoțiile lor.

Leu

La job, Leul este întotdeauna "șeful". Chiar dacă lucrează ca stagiar sau abia s-a angajat într-o companie, tinde să îi conducă pe toți cei din jur. Au carismă și pot reuși foarte ușor la serviciu, dacă își pun la bătaie toate calitățile. Leul crede cu toată ființa că reprezintă un adevărat atu pentru compania la care își desfășoară activitatea.

Leul nu este umil și nu pune mare preț pe modestie. La urma urmei, muncește din greu și vrea să fie apreciat pentru efortul depus. Leii iubesc și titulaturile. Dacă Racul are nevoie de o validare emoțională la job, Leului îi place să fie în lumina reflectoarelor, doar așa poate străluci.

Dacă un nativ Leu devine șef, asigură-te că ești un ascultător perfect și că îi poți anticipa vorbele și nevoile înainte să le exprime. Te poate face să muncești din greu, dar aprobarea lui te poate face să simți că ai realizat ceva în viață.

Fecioară

Fecioara este foarte muncitoare! Trăiește pentru a-și dovedi utilitatea la locul de muncă, dar își poate asuma și responsabilități care nu fac parte din fișa postului. Iar acest lucru poate transforma Fecioarele în angajați indispensabili. Știu să gestioneze problemele și sunt foarte eficienți. Pare că totul s-ar destrăma dacă nu ar fi un angajat Fecioară pe poziție.

Fecioarele știu cum să se comporte într-o echipă. Au un perfecționism clar și o natură critică, iar acest lucru le poate da uneori bătăi de cap. Tind să preia inițiativa și să fie fermi. Mai mult, Fecioarele nu prea au răbdare dacă un coleg pare să fie mai degrabă incompetent. Au un ochi format pentru detalii și o nevoie obsesivă de a face totul perfect.

Timpul înseamnă bani pentru acești nativi. Dacă te critică, vor doar să ai mai mult succes. Nu sunt disperați după aplauze, dar o recunoaștere din partea superiorilor le face foarte bine.

Vezi și: Învață și tu! TREI cărți de astrologie recomandate de Astrologul Daniela Simulescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel