Ce facem cu lecțiile învățate de la eclipsă? Astrolog internațional: „Creăm mai multă justiție pentru viitor!”
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Luna se pregătește să intre în semnul enigmatic al Scorpionului. De acum, vom pune în aplicare tot ceea ce ne-a învățat eclipsa de Soare din Balanță!

Valkyrja Vörðr este astrolog internațional și autor. Pe canalul său de TikTok, unde are 278k urmăritori, ne vorbește despre influențele Lunii Noi în Scorpion, care va avea loc pe 1 noiembrie!

Am avut de curând eclipsa în Balanță. Luna este pe cale să intre în Scorpion, iar noi suntem pe punctul de a ne încheia emoțiile, sperând la vindecare, un nou capitol și un nou ciclu. Uneori ne legăm de lucruri la care, de fapt, nu vrem să fim legați. Iar eclipsa din 2 octombrie ne-a permis cu adevărat să vedem de ce eram legați în acele locuri foarte întunecate din noi și din experiențele noastre, care ar fi putut fi și experiențe traumatizante.

De ce eram legați care, într-un fel, ne făcea o nedreptate și cum putem crea mai multă justiție pentru noi înșine pe viitor? Pe măsură ce Luna se mută în Scorpion, Venus se află în Scorpion, care a guvernat acea eclipsă pe care tocmai am avut-o. Așadar, acum ne concentrăm pe cum arată acea legătură emoțională. Și, în funcție de locul în care se află Scorpionul în harta ta natală, acest lucru îți va arăta cam zona din viață în care te vei concentra în următoarele câteva zile, astfel încât să poți reflecta asupra emoțiilor, să îți dai seama ce trebuie legat, cum trebuie să te legi de emoțiile tale. Sunt rutinele de care ai nevoie? Sunt conversațiile necesare?

Este vorba de auto-îngrijire sau de un fel de îngrijire personală? Așadar, uită-te la casa în care se află Scorpionul pentru tine și la orice marcaje ai în Scorpion. Și pe măsură ce lucrezi la legarea ta pentru a te vindeca și a merge mai departe, amintește-ți că sentimentele tale sunt valabile. Bine? Sentimentele tale sunt valabile.

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

O parte din această energie ne cere să ne validăm pe noi înșine, poate chiar să ne prioritizăm. Suntem rugați să ne prioritizăm pe noi înșine în fața sentimentelor altor persoane, ceea ce, pentru unii oameni care au trecut prin experiențe sau evenimente traumatizante, poate fi un lucru declanșator în sine. Așa că protejează-ți inima după cum este necesar. Amintește-ți că inima ta este inteligentă. Asta e adevărat.

Această Lună ne va arăta și cam ce facem când ajungem la Halloween cu Luna Nouă în Scorpion, așa că fii atent la orice ar putea indica, știi, aici sunt lucrurile tale pentru luna nouă de Halloween, sau dacă ai deja planuri pentru Halloween, sau dacă faci ceva foarte vrăjitoresc în acea zi. Și asta e adevărat. Continuă să faci ceea ce trebuie să faci. 

Vezi aici previziunile complete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului....



Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel