Ce fac zodiile în weekend? Sugestii și recomandări pentru fiecare semn din zodiac
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce face Berbecul în timpul liber? Dar Scorpionul? Iată ce li se potrivește!

Poate că ați observat că în ultima vreme pe Astrosens.ro, la articolele care prezintă în mod amuzant diverse trăsături ale zodiilor, apare un disclaimer de tipul: „Acest articol își dorește să fie unul distractiv, care să ne mai destindă. În niciun caz nu dorim să judecăm zodiile, ci mai degrabă să ne bucurăm de trăsăturile lor unice. Nu uitați că nu sunteți doar Zodia, ci că dincolo de asta, astrologia vă deschide poarta către o cunoaștere fascinantă a diversității propriei persoane, având planete și în alte semne”.

Disclaimerul este o formă de afirmare a faptului că nu dorim să fim critici cu cei din jurul nostru, și în același timp, vă invităm și pe dvs. să faceți la fel. Totodată, atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Ce li se potrivește nativilor Berbec pentru weekend? Celor mai mulți dintre ei, li se potrivesc de minune excursiile de o zi, în care să se miște, să facă multe activități. Unii dintre ei pot alege inclusiv să meargă cu bicicleta. În ceea ce privește locul, oriunde e natură sau munte, Berbecilor li se potrivește.

Cu cine călătoresc Berbecii? Depinde! Trebuie să vadă cu cine nu sunt certați, cu cine au relații bune. Berbecului oricum nu îi e teamă să plece nici singur, își face prieteni la fața locului.

Taur/Ascendent în Taur

Taurii se tot gândesc dacă să rămână acasă sau să meargă pe undeva în weekend. Unii dintre ei pot alege să stea acasă, unde e cel mai confortabil. Dacă aleg să plece, au deja totul stabilit, de la cazare, până la transport și o listă cu tot ce trebuie să vadă, să mănânce, să viziteze. Și o fugă până la mare îi încântă, mai ales dacă sunt însoțiți de partenerul de cuplu.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Adesea, Gemenii sunt spontani. Nu le place neapărat să își planifice ceva pentru weekend. De aceea, poți vedea nativi care se urcă în mașină și se hotărăsc ei pe drum unde să meargă. Curiozitatea îi îndeamnă să vadă locuri noi în fiecare sfârșit de săptămână.

Le place să călătorească alături de prieteni, mai ales în orașe pe care nu le-au mai văzut sau în sate interesante, în care să își încarce bateriile.

Rac/Ascendent în Rac

Racii se vor bucura de liniște acasă! Au așteptat toată săptămâna ca să lenevească în weekend și să se relaxeze. De ce ar pleca? Doar dacă intervine ceva neprevăzut, altfel nici nu insistă să părăsească locuința. Bine, fie, poate vor ieși că să își viziteze rudele sau să meargă la un grătar la niște prieteni foarte apropiați de familie. Și cu asta deja știm cu cine vor dori să își petreacă timpul liber: prietenii apropiați, rudele, familia. 

Leu/Ascendent în Leu

La nativii Leu, există mai multe variante. Unii s-ar putea să nu plece nicăieri, din contră, vor să profite de mai mult timp că să-și pună ordine în muncă rămasă din timpul săptămânii. Pe de altă parte, dacă au ceva stabilit, dacă au fost invitați într-un loc, vor alege să meargă pentru a nu-și face o imagine proastă. Dacă chiar vor să se distreze în weekend, e posibil să prefere un loc cu o reputație, unde vor merge fie cu prietenii, fie alături de partenerul de viață.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Da, la fel cu Leii, și Fecioarele tind să stea pe acasă în weekend. Poate că ar mai fi treabă de făcut, mai ales că știm că sunt perfecționiști. Totuși, dacă se hotărăsc să plece, vor alege un loc care să le fie pe plac din toate punctele de vedere: cost, transport, cazare, mâncare. S-ar putea să dorească să petreacă la malul mării. Când vine vorba despre cine îi însoțește, ei bine, ei preferă să meargă alături de familie, de cele mai multe ori. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Ca nativ Balanță, ai tot visat cu ochii deschiși la liniștea și calmul sfârșitului de săptămână. Ai multe planuri și simți că nu ai timp să faci tot ce ți-ai pus pe hârtie. Vrei să te duci și la cumpărături, în parc, o fugă la mare, ce să faci până la urmă? Tu îți dorești să stai cât mai mult alături de persoana iubită, oriunde ai decide să îți petreci weekendul.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Nu ai un plan foarte bine bătut în cuie. Ești cam nehotărât, nu știi pe ce să dai banii sau te întrebi care vor fi condițiile de cazare dacă mergi până la munte. Eventual, ți-ar plăcea să dai o fugă până în parc sau la un muzeu, ca să nu te superi după că nu ai făcut nimic în weekend. Sau poate ajungi în mall și iei o mulțime de chestii mai mult sau mai puțin folositoare. Cu cine mergi? Poți și singur, doar nu stai să aștepți după alții.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Îți place să călătorești și la sfârșit de săptămână, de aceea te gândești să alegi inclusiv un citu break. Tu ești optimist, vezi partea plină a paharului, atât timp cât este vorba de distracție. Îți place să petreci timpul cu prietenii și cu persoana specială din viața ta, dacă sunt la fel de încântați ca tine. Important este să nu ratezi nicio ocazie.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Ai petrece timpul pe acasă. Vrei să îți pui cap la cap planurile, să organizezi cumpărăturile, să te gândești ce urmează în săptămâna care vine. Dacă vreun amic insistă, alegi să mergi la cofetăria de la colț, ca să iei o prăjitură care să te mai relaxeze. De obicei, alegi să rămâi la domiciliu, deoarece consideri că ai lucruri mai importante de făcut.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Este weekend? Da! Libertate! Acest nativ vrea să meargă la mare sau măcar la piscină. Ori iese la alergat mai mult decât a reușit să o facă în timpul săptămânii. În sfârșit ai timp pentru a pune în practică toate ideile pe care le-ai avut pe parcursul săptămânii.

Pești/Ascendent în Pești

Îți place să profiți de weekend, deși pentru tine, poate fi weekend în fiecare zi, nu te agiți prea mult.

Tot timpul e rost de distracție, putem merge să batem țara, nu e nevoie nici de planuri și nici de prea multe ingrediente. Cu cine mergi? Cu toți prietenii!

Citește și: Ce vrea fiecare ZODIE să audă de la ASTROLOG

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Oportunități pentru Gemeni, Berbec și Taur. Cheltuieli pentru Pești și Fecioară

freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

pixel